Οι τελευταίοι επιλαχόντες που έστειλαν φάκελο με το δελτίο υγειονομικής εξέτασης θα περιμένουν ειδοποίηση για αθλήματα. Το πιο πιθανόν θα ειδοποιηθείτε τουλάχιστον 10 μέρες πριν όπως ορίζει η προκήρυξη για να πάτε για αθλήματα όσοι περάσετε από τον έλεγχο των υγειονομικών καρτελών. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι με βάση τα αθλήματα του 2019 και του 2020 θα δώσετε 25-26/9 και 02-03/10. Ειδοποίηση θα πρέπει να έρθει το αργότερο έως 15/9.michail88 έγραψε: Καλημέρα σας. Εχουμε κάποιο νέο για τους επιλαχόντες;
Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Με τις συμβάσεις για την Εξωτερική εχει ακούσει κάποιος κατι; Για ποτε ξεκινάει η σχολή μήπως ;
Φίλε καλησπέρα. Χρειάζεται υπομονή και όχι βιασύνη. Μέχρι 19/8 είναι η διορία για να στείλει κάποιος τον φάκελο στο υπουργείο. Το υπουργείο θα αφήσει σίγουρα περιθώριο στα ΕΛΤΑ και στις κούριερ μία εβδομάδα μέχρι να παραληφθεί και ο τελευταίος φάκελος καθώς παίζει ρόλο η ημερομηνία κατάθεσης και όχι η ημερομηνία παραλαβής. Άρα μέχρι 26/8 σίγουρα δεν θα υπάρχει εξέλιξη. Από κει και πέρα δεν ξέρω πόσο χρόνο χρειάζονται για να καλέσουν τα άτομα που αποδέχτηκαν την σύμβαση. Υπάρχουν και κάποια διαδικαστικά με έγκριση κονδυλίου σίτισης κλπ. Θα εκφράσω προσωπική άποψη χωρίς να έχω κάποια πληροφορία και θα πω ότι η πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης της σχολής είναι η Δευτέρα 13/9 ή 20/9. Αν γίνει νωρίτερα για μένα θα είναι ευχάριστη έκπληξη.iMTR έγραψε: Με τις συμβάσεις για την Εξωτερική εχει ακούσει κάποιος κατι; Για ποτε ξεκινάει η σχολή μήπως ;
Παιδιά άκουσα ότι τον Οκτώβριο θα καλέσουν για δουλειά και τους επιλαχόντες που είχαν περάσει τις δοκιμασίες επιτυχώς! Ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζει κάποιος κάτι τέτοιο?
Dsda έγραψε:Παιδιά άκουσα ότι τον Οκτώβριο θα καλέσουν για δουλειά και τους επιλαχόντες που είχαν περάσει τις δοκιμασίες επιτυχώς! Ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζει κάποιος κάτι τέτοιο;
Φιλε μακάρι να γινει ετσι αλλα δυσκολο το κόβω μιας και στο ΦΕΚ που ειχαν ψηφίσει τον Απρίλιο έγραφε μόνο για τους προσωρινα διορισμένους.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Δεν ισχύει. Σε ποια φυλακή θα τον καλέσουν;
Αυτό θα γινόταν μόνο αν ο ασεπ έκανε ορθή επανάληψη προσωρινών και άλλαζαν οι τοποθετήσεις όλων.
Αυτό θα γινόταν μόνο αν ο ασεπ έκανε ορθή επανάληψη προσωρινών και άλλαζαν οι τοποθετήσεις όλων.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 60
Καθίστε πρώτα να καλέσουν αυτούς που είπαν όταν θα καλέσουν γιατί αυτές οι διαδικασίες έχουν ξανά τρέξει στο παρελθόν και οι υπογραφές για την σχολή είχαν πέσει αλλά τελικά τίποτα δεν έγινε.
Red εξωτερικός έχεις περάσει; Πιστεύεις να μας κοροϊδέψουν ξανά όσους είμαστε για εξωτερική φρούρηση;REDMAN316 έγραψε:Καθίστε πρώτα να καλέσουν αυτούς που είπαν όταν θα καλέσουν γιατί αυτές οι διαδικασίες έχουν ξανά τρέξει στο παρελθόν και οι υπογραφές για την σχολή είχαν πέσει αλλά τελικά τίποτα δεν έγινε.
Τώρα έχει υπάρξει αποδοχή σύμβασης, η σχολή έχει δημιουργηθεί οπότε είμαστε σε τελικό στάδιο, δεν θα κοροϊδέψουν αυτή τη φορά
-
- Αντισυνταγματάρχης
Και τότε είχαμε υπογράψει αποδοχή της σύμβασης, είχαμε στείλει ακριβώς τα ίδια χαρτιά, η σχολή είχε οργανωθεί στην Κομοτηνή, είχαν ακόμη δημοσιευτεί και έγραφα με την μισθοδοσία των εκπαιδευτών, την σίτιση των εκπαιδευομένων κλπ αλλά τελικά είμαστε όλοι ακόμη εδώ. Βέβαια τότε γίναν εκλογές και το ρίξαμε εκεί. Τώρα αν γίνουν εκλογές δεν τον ξέρω αλλά έχουμε τον κοβιντ και μια μεταναστευτική κρίση από αυγανισταν που έρχεται. Δεν θέλω να δημιουργήσω απαισιοδοξία σε κανένα, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αναλάβουμε σύντομα αλλά δεν μπορώ να βλέπω και μια περαιτέρω αισιοδοξία του τύπου θα πάρουν και επιλαχόντες ή βγαίνουν τα οριστικά σε δύο μήνες. Το ξέρω ότι είναι δύσκολα να μην ενθουσιαζομαστε με τις νέες εξελίξεις αλλά ξέρω ότι πολλά άτομα εδώ μέσα μόλις χαλάσει η δουλειά παθαίνουν κατάθλιψη και γράφουν μηνύματα " ερωτικής απογοήτευση", κάντε κράτη!
REDMAN316 έγραψε:Και τότε είχαμε υπογράψει αποδοχή της σύμβασης, είχαμε στείλει ακριβώς τα ίδια χαρτιά, η σχολή είχε οργανωθεί στην Κομοτηνή, είχαν ακόμη δημοσιευτεί και έγραφα με την μισθοδοσία των εκπαιδευτών, την σίτιση των εκπαιδευομένων κλπ αλλά τελικά είμαστε όλοι ακόμη εδώ. Βέβαια τότε γίναν εκλογές και το ρίξαμε εκεί. Τώρα αν γίνουν εκλογές δεν τον ξέρω αλλά έχουμε τον κοβιντ και μια μεταναστευτική κρίση από αυγανισταν που έρχεται. Δεν θέλω να δημιουργήσω απαισιοδοξία σε κανένα, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αναλάβουμε σύντομα αλλά δεν μπορώ να βλέπω και μια περαιτέρω αισιοδοξία του τύπου θα πάρουν και επιλαχόντες ή βγαίνουν τα οριστικά σε δύο μήνες. Το ξέρω ότι είναι δύσκολα να μην ενθουσιαζομαστε με τις νέες εξελίξεις αλλά ξέρω ότι πολλά άτομα εδώ μέσα μόλις χαλάσει η δουλειά παθαίνουν κατάθλιψη και γράφουν μηνύματα " ερωτικής απογοήτευση", κάντε κράτη!
Καλα οσα λες, αλλα το να χλευασεις με ορους του στυλ " παθαινουν καταθλιψη και γραφουν μηνυματα ερωτικης απογοητευσης" για οσους διαμαρτύρονται (με ολα τα δικια τους) για αυτο τον εμπαιγμο ' εισαι φαουλ.
Εσένα αν σε κοροιδευουν και το ανέχεσαι ειναι δικαίωμα σου να το κανεις. Για εμένα προσωπικά, το να με κοροιδεουν δεν ειναι ανεκτο, ποσο μαλλον για μια θεση που δικαιωματικά μου ανήκει εδω και 2 χρόνια.
Αλλα αυτοι που με κοροιδευουν μια χαρα εχουν το μισθό τους καθε πρωτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iMTR την Δευ Αύγ 23, 2021 3:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πρόσεχε δεν υποστηρίζω πως πρέπει να καταπίνουμε κάθε αδικία και να μην λέμε τίποτα, προσωπικά προσπαθώ να μην Αφήνω καμιά άδικη συμπεριφορά εναντίον μου αναπάντητη. Όταν όμως καταλήγεις θύμα εμπαιγμού από μια κυβέρνηση που κατά πάσα περίπτωση αρκετοί από εδώ μέσα σε έχουμε εκλέξει δεν καταλήγεις να γράφεις τα παράπονα σου σε μια ομάδα ατόμων που καμιά ευθύνη δεν φέρουν για την αδικία που σου έτυχε, την ζωή σου δεν την κερδίζεις με κλάψες σε ομοιοπαθούντες ξένους. Η προσωπική μου στάση ήταν να σταματήσω να ελπίζω και να πρόγραμματιζω την ζωή μου υπολογίζοντας τον διορισμό της 6Κ, κατάλαβα ότι δεν ξέρω πότε θα έρθει και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό οπότε δεν περιλαμβάνεται πλέον στους επαγγελματικούς μου υπολογισμούς. Όταν και αν έρθει η ώρα θα πάω. Επίσης δεν πρόκειται να ψηφίσω κανένα από τα δύο κόμματα που ενεπλάκησαν στην 6Κ/2018 και αυτός είναι ο τρόπος μου να απαντήσω στην αδικία που συνέβη.
Καλά τα λες, υπάρχουν όμως σοβαρότεροι λόγοι για να μην ψηφίσει κανείς αυτά τα δύο κωλοκόμματα και όχι μόνο το ατομικό συμφέρον.
-
- Αντισυνταγματάρχης
] Συμφωνώ απολύτως, ουδέποτε ψήφισα κανένα από τα δύο κόμματα αλλά ας μην πιάσουμε την πολιτική σε αυτό το νήμα, το ανέφερα μόνο ως παράδειγμα αντίδρασης έναντι του να κλεμε στα φόρουμ και τα Φμπ.ARN έγραψε:Καλά τα λες, υπάρχουν όμως σοβαρότεροι λόγοι για να μην ψηφίσει κανείς αυτά τα δύο κωλοκόμματα και όχι μόνο το ατομικό συμφέρον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 24, 2021 4:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης