108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Ξέρει κανείς τι γίνεται με την εν λόγω μονάδα; Είναι πυροβολικό Ασσήρου. Ακουγόταν πως στην Άσσηρο είναι πολύ χαλαρά, αλλά τωρα λένε πως έχουν αλλάξει τα πράγματα μετά την αλλαγή του διοικητή. Αν κάποιος έχει τηλέφωνο του στρατοπέδου και ξέρει να δώσει πληροφορίες σχετικά με άδειες, εξόδους, υπηρεσίες, αυστηρότητα, εγκαταστάσεις κλπ κλπ ας πληροφορήσει...
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Καλησπέρα παιδιά! Περνω μεταθεση στην ασσυρο στο 108 πυροβολικο.. Γνωρίζουμε πως ειναι εκει τα πράγματα ; Πως πανε απο υπηρεσίες;
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Καταρχήν παλλήκαρε καλώς ήρθες στην Άσσηρο και όχι στην Άσσυρο.
Πέρα από κάποια "περίεργα" στελέχη (ΕΠΟΠ) και από αρκετή συντήρηση στα πυροβόλα (τεθωρακισμένα και πυροβολικό πάντα τρως στη "μάπα"
την συντήρηση!)
Ο δίκας πρέπει να είναι καλός (δεν θυμάμαι πλέον ποιος έγινε υπόδικας)
υπηρεσίες δεν ξέρω αλλά θα σε πάει normal πιστεύω.
Αρκεί να είσαι normal και τυπικός και εσύ!
Καλή θητεία και καλή υπομονή!

Πέρα από κάποια "περίεργα" στελέχη (ΕΠΟΠ) και από αρκετή συντήρηση στα πυροβόλα (τεθωρακισμένα και πυροβολικό πάντα τρως στη "μάπα"
την συντήρηση!)
Ο δίκας πρέπει να είναι καλός (δεν θυμάμαι πλέον ποιος έγινε υπόδικας)
υπηρεσίες δεν ξέρω αλλά θα σε πάει normal πιστεύω.
Αρκεί να είσαι normal και τυπικός και εσύ!
Καλή θητεία και καλή υπομονή!
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Ασσηρος ειναι αρκετα βυσματικο στρατοπεδο. Βεβαια ειναι κι αλλο στρατοπεδο εκει και δεν ξερω πιο απο τα δυο ειναι αυτο.
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Καλημερα παιδια... ξερουμε τιποτα για το τι παιζει τωρα στο πυροβολικο στην ασσηρο; με υπηρεσιες εξοδους και τα σχετικα και σαν στρατοπεδο αν ειναι καλο... γιατι πολλα ακουγονται και δεν ξερεις τι να πιστεψεις
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Κάποιος που είναι τώρα στην μονάδα, μπορεί να μου πει πως πάνε τα πράγματα εκεί; Αξίζει μια μετάθεση στην μονάδα;
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι ισχύει στην Μονάδα; Έχει κόσμο; Το προσωπικό πως είναι; Παρουσιάζομαι από εβδομάδα.
108 Α/Κ ΜΜΠ - Άσσηρος
Τώρα η υπηρεσία πάρα πολύ καλά. Ο Διοικητής και τα στελέχη της Μοίρας είναι νορμάλ. Είναι υπεύθυνοι και για το φαγητό χωρίς παράπονα. Μάλλον θα περάσεις κρέμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες