Επιτροπή Απαλλαγών
Επιτροπή Απαλλαγών
Στις 28 ειχα παει. Το εμαιλ το εστειλαν 2 μερες μετα. Χθες ειχε παει ο φακελος μου ειχα μιλησει με στρατολογια. Τους παραλαμβανουν καθε Τεταρτη.
Επιτροπή Απαλλαγών
lee22leo έγραψε:Περασα απο επιτροπη 401 σημερα. Δεν ρωτησαν τιποτα. Δεν σηκωνουν τηλεφωνα απλα πηγαιντε απο κει.
Τις επικυρώνουν εύκολα τις αναβολές στην επιτροπή απαλλαγών; Γιατί έχω άγχος για τη διαδικασία...
Επιτροπή Απαλλαγών
Το δίπλωμα οδήγησης δεν έχει καμία σχέση με το αν θα πας ή όχι στρατό κι ούτε έχουν σχετική δικαιοδοσία.relliketh έγραψε:Καλησπερα ηθελα να ρωτησω, την Δευτερα πηγα στο 401 και γιατρος που με εξετασε μου εδωσε γνωματευση με ι5 για θεμα με κερατοκωνο (παθηση με την οραση) και τψρα περιμενω να ερθει email για να περασω απο επιτροπη, το θεμα ειναι παρολα αυτα εχω δηπλομα οδηγησης πεζει να το τσεκαρουν αυτο απο την επιτροπη και να μου αλλαξουν την γνωματευση ή εφοσων ο γιατρος δεν το τσεκαρε παιζει να μην μου πουν τιποτα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Επιτροπή Απαλλαγών
Παιδιά εγώ ξέρω ότι η Επιτροπή το μόνο π μπορεί να κάνει είναι αν ο γιατρός προτείνει 2 χρόνια να σου δώσει 1 η Επιτροπή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρεις αναβολή. Τις περισσότερες φορές ότι προτείνει ο γιατρός αυτή την αναβολή παίρνεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Επιτροπή Απαλλαγών
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιον ψυχίατρο που μπορεί να με βοηθήσει με μια ιατρική γνωμάτευση; Έληξε η διετή αναβολή μου και θα πρέπει να παρουσιαστώ εκ νέου τον Μάιο.
Επιτροπή Απαλλαγών
Παιδιά, καλησπέρα!
Στην Επιτροπή Απαλλαγών του 424 υπάρχει περίπτωση να σηκώσουν το τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού ή να πάω κατευθείαν από εκεί; Επίσης, όμως, αν πάω χωρίς ραντεβού θα με δεχτούν;
Ευχαριστώ
Στην Επιτροπή Απαλλαγών του 424 υπάρχει περίπτωση να σηκώσουν το τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού ή να πάω κατευθείαν από εκεί; Επίσης, όμως, αν πάω χωρίς ραντεβού θα με δεχτούν;
Ευχαριστώ
Επιτροπή Απαλλαγών
Fernando έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα!
Ευχαριστώ
Σίγουρα 424 σου λέει ότι πρέπει να πας; Γιατί εμένα το μειλ λέει η επιτροπή είναι στο 401
Επιτροπή Απαλλαγών
kital έγραψε:Σίγουρα 424 σου λέει ότι πρέπει να πας; Γιατί εμένα το μειλ λέει η επιτροπή είναι στο 401
Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη, εσύ Αθήνα υποθέτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 16, 2022 9:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιτροπή Απαλλαγών
Fernando έγραψε:Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη, εσύ Αθήνα υποθέτω.
Ναι, έχεις δίκιο. Το μπέρδεψα με το 414 που μου είχαν πει ότι ήταν παλιά εκεί η επιτροπή. Αλλά απ' όσο ξέρω στην Αθήνα πάμε 401. Από ότι έχουν πει άλλοι, δεν χρειάζεται ραντεβού, και δύσκολα σηκώνουν τηλέφωνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μαρ 15, 2022 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιτροπή Απαλλαγών
Την Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο στο 401 το σήκωσαν και είναι χωρίς ραντεβού...
Επιτροπή Απαλλαγών
Παρε τηλεφωνο γενικα απαντανε, για να κλεισεις ραντεβου. Να ξερεις παντως οτι η ωρα του ραντεβου σου δεν ισχυει με τιποτα και θα μπειτε με τυχαια σειρα
Επιτροπή Απαλλαγών
Οσοι πηγατε 401 ειχατε καποιο προβλημα ή σας τις εδωσαν ευκολα τις αναβολες;Τι ερωτησεις σας εκαναν;
Επιτροπή Απαλλαγών
Εμένα κατευθείαν μου έγραψε την διάγνωση και ένα χρόνο αναβολη και δεν με ρώτησαν τίποτα 2 άτομα ήτανε στην επιτροπή απαλλαγών Πήγα στην γραμματεία όπου ήτανε η δύο φαντάροι έδωσα το παραπεπτικο και μετά πήγα στην επιτροπή απαλλαγών
Ο ένας φόραγε κανονικά πολιτικά ρούχα και ο άλλος στρατιωτικά
Εμένα δεν ρωτήσανε τίποτα
Απλά μου έγραψαν και μου είπε τελείωσες και έφυγες.
Ο ένας φόραγε κανονικά πολιτικά ρούχα και ο άλλος στρατιωτικά
Εμένα δεν ρωτήσανε τίποτα
Απλά μου έγραψαν και μου είπε τελείωσες και έφυγες.
Επιτροπή Απαλλαγών
Ζήτησαν να διαβάσουν τη γνωμάτευση του ψυχιάτρου; Ή απλά αντέγραψαν τη διάγνωση κ την αναβολή που είχε δώσει ο ψυχίατρος του φρουραρχειου;
Επιτροπή Απαλλαγών
Αντέγραψε την γνωμάτευση του ψυχιάτρου του φρουραρχειου και μου έβαλε αναβολη 1 χρόνο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες