Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από panos7 »

AK έγραψε:Καλησπερα.

Εχω περασει απο την ολη διαδικασια και την επιτρωπη απαλλαγων στο 401. Εχω μπει τωρα μεσα στο σαιτ ενα μηνα μετα και μου βγαζει μεν Απαλλαγή από την υποχρέωση στράτευσης. Αλλα μονο με ενα πληροφοριακο εντυπο απο κατω χωρις προσωπικα στοιχεια.

Δεν θα επρεπε να υπαρχε καποιο χαρτι αππαλαγης;

Καλησπέρα φίλε, θα πρέπει να πας "Υποβολή Αιτημάτων" στο site της Στρατολογίας και "Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης" και να βγάλεις ένα "πλήρης" με "σωματική ικανότητα" και ένα "όχι πλήρης". Το "πλήρης" θα σου λέει αναλυτικά τα πάντα, που το κρατάς για σένα, για να ξέρεις τι ακριβώς σου έγραψε αυτός στην επιτροπή και το άλλο αν χρειαστεί να το δώσεις πουθενά. Θα πηγαίνεις στις "Αιτήσεις" και θα περιμένεις μέχρι να είναι έτοιμο. Εννοείται για να γίνουν όλα αυτά, να κάνεις σύνδεση μέσω TaxisNet στο site.

AK

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από AK »

Σε ευχαριστω πολυ φιλε!Εκανα αιτηση για πληρες και μη.

Ευχαριστω και παλι, καλη μερα σε ολους! Εικόνα

Kon92
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kon92 »

Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω εδώ. Μιας και πήρα την οριστική απαλλαγή πριν έναν μήνα και χρειάζομαι το πιστοποιητικο τυπου α μέσα από τον λογαριασμό που λέτε στην στρατολογια γνωρίζετε αν το στέλνουν στο μέιλ που έχουμε δηλώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ανώνυμος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Ανώνυμος »

Παιδιά πέρασα ακριβώς ένα μήνα πριν 401, τέλη Ιουλίου, και μου είπαν πήρα αναβολή δύο χρόνια. Στο σάιτ της στρατολογίας όμως δεν έχει περαστεί ακόμη η αναβολή μου. Ανήκω στρατολογία Στερεάς Ελλάδας. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα;
Γιώργος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Γιώργος »

Kon92 έγραψε:Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω εδώ. Μιας και πήρα την οριστική απαλλαγή πριν έναν μήνα και χρειάζομαι το πιστοποιητικο τυπου α μέσα από τον λογαριασμό που λέτε στην στρατολογια γνωρίζετε αν το στέλνουν στο μέιλ που έχουμε δηλώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όχι, δεν θα στο στείλουν με e-mail. Θα το ανεβάσουν στον λογαριασμό σου στην στρατολογία και από εκεί και πέρα μπορείς να το κατεβάζεις όποτε θες.
Giannis T
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Giannis T »

Καλησπερα σας!

Φανταζομαι και ελπιζω να σας γραφω για τελευταια φορα... Οποτε θα ηθελα να μοιραστω τις τελευταιες εμπειριες μου με το θεμα της απαλλαγης μου.

Στις 16 Αυγουστου περασα απο την Επιιτροπη Απαλλαγων του 401 (δειτε λιγα σχολια πιο πισω που αναφερω την εμπειρια μου). Ηταν μετα απο 3 χρονια συνολο αναβολων με την Επιτροπη Απαλλαγων οποτε και η τελευταια. Ο κυριος μου ειπε να μπω στην σελιδα του stratologia.gr στην κατηγορια "Πληροφοριες για την Απαλλαγη μου" σε 1 μηνα για να δω την αποφαση της Επιτροπης (χωρις να μου δωσει ιδιαιτερες ελπιδες οντας ξινουλης).

Εβλεπα καθε μερα λοιπον, γιατι αναφερθηκε οτι σε καποιους η αποφαση βγηκε σε 1 εβδομαδα μετα την επισκεψη τους στην Επιτροπη. Σε εμενα βγηκε χθες,17 εργασιμες μερες μετα την επισκεψη μου.

Αναφερονται τα στοιχεια μου κανονικα (πριν απλα εδειχνε ενα μηνυμα που ελεγε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια για την απαλλαγη μου) και στο τελος "Απαλλαγή από την υποχρέωση στράτευσης", με ενα pdf αρχειο με ονομα πληροφοριακο εντυπο για απαλλαγη απο στρατευση.

Αυτα! Αν γινει τιποτα αλλο θα σας ενημερωσω! Θα κοιταω και για λιγο καιρο ακομα μηπως χρειαστει καποιος ενημερωτιικη βοηθεια!

Ευχαριστω για την βοηθεια ολα αυτα τα χρονια και Καλη Συνεχεια και Δυναμη σε ολους!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giannis T την Πέμ Σεπ 09, 2021 7:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από panos7 »

Giannis T έγραψε:Καλησπερα σας!

Φανταζομαι και ελπιζω να σας γραφω για τελευταια φορα... Οποτε θα ηθελα να μοιραστω τις τελευταιες εμπειριες μου με το θεμα της απαλλαγης μου.

Στις 16 Αυγουστου περασα απο την Επιιτροπη Απαλλαγων του 401 (δειτε λιγα σχολια πιο πισω που αναφερω την εμπειρια μου). Ηταν μετα απο 3 χρονια συνολο αναβολων με την Επιτροπη Απαλλαγων οποτε και η τελευταια. Ο κυριος μου ειπε να μπω στην σελιδα του stratologia.gr στην κατηγορια "Πληροφοριες για την Απαλλαγη μου" σε 1 μηνα για να δω την αποφαση της Επιτροπης (χωρις να μου δωσει ιδιαιτερες ελπιδες οντας ξινουλης).

Εβλεπα καθε μερα λοιπον, γιατι αναφερθηκε οτι σε καποιους η αποφαση βγηκε σε 1 εβδομαδα μετα την επισκεψη τους στην Επιτροπη. Σε εμενα βγηκε χθες,17 εργασιμες μερες μετα την επισκεψη μου.

Αναφερονται τα στοιχεια μου κανονικα (πριν απλα εδειχνε ενα μηνυμα που ελεγε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια για την απαλλαγη μου) και στο τελος "Απαλλαγή από την υποχρέωση στράτευσης", με ενα pdf αρχειο με ονομα πληροφοριακο εντυπο για απαλλαγη απο στρατευση.

Αυτα! Αν γινει τιποτα αλλο θα σας ενημερωσω! Θα κοιταω και για λιγο καιρο ακομα μηπως χρειαστει καποιος ενημερωτιικη βοηθεια!

Ευχαριστω για την βοηθεια ολα αυτα τα χρονια και Καλη Συνεχεια και Δυναμη σε ολους!

Καλησπέρα φίλε, θα πρέπει να πας "Υποβολή Αιτημάτων" στο site της Στρατολογίας και "Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης" και να βγάλεις ένα "πλήρης" με "σωματική ικανότητα" και ένα "όχι πλήρης". Το "πλήρης" θα σου λέει αναλυτικά τα πάντα, που το κρατάς για σένα, για να ξέρεις τι ακριβώς σου έγραψε αυτός στην επιτροπή και το άλλο αν χρειαστεί να το δώσεις πουθενά. Θα πηγαίνεις στις "Αιτήσεις" και θα περιμένεις μέχρι να είναι έτοιμο. Εννοείται για να γίνουν όλα αυτά, να κάνεις σύνδεση μέσω TaxisNet στο site.

nesapouliata
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από nesapouliata »

Καλησπέρα σε όλους!

Έχει κάποιος εμπειρία από ΑΝΥΕ για απαλλαγή;

Giannis T
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Giannis T »

Ααααα... Ευχαριστω πολυ! Μολις το εκανα! Να τα εχω καλα λες ποτε δεν ξερεις!:O Ευχαριστω πολυ και παλι για την διευκρίνιση!
nesapouliata
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από nesapouliata »

Καλησπέρα σας!

Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την ΑΝΥΕ σήμερα μήπως και χρειαστεί και κάποιος άλλος στο μέλλον να το δει!

Έφτασα στις 9 το πρωί όπως και μου είχαν πει και αφού πήγα στη Γραμματεία της ΑΝΥΕ, έδωσα την ταυτότητά μου μόνο και βρήκε μια κυρία αξιωματικός εκεί το φάκελό μου. Στη συνέχεια με ενημέρωσε ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 10.30-10.45 για να περάσω από την επιτροπή.

Αφού λοιπόν έφτασε αυτή η ώρα περίμενα, να φωνάξουν το όνομά μου και μπήκα σε ένα γραφείο όπου ήταν σίγουρα ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός, ο οποίος είναι και αυτός που με ρώτησε πότε έκανα το χειρουργείο και με ενημέρωσε για τη διάρκεια της αναβολής.

Όλοι πολύ ευγενικοί και η εξυπηρέτηση ήταν άμεση!

νικος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από νικος »

Καλησπερα παιδια

Για την ΕΣΣΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και το 401 Νοσοκομειο

Περασε κανεις απο την επιτροπη απαλλαγων;

Μετα απο ποσες μερες απο το mail παραπεμπτικου πηγατε;

Ειχε ερθει ο φακελος;

Υπαρχει περιπτωση να γλυτωσουμε την απαλλαγη λογω κοβιντ οπως προηγουμενες ΕΣΣΟ;

panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από panos7 »

νικος έγραψε:Καλησπερα παιδια

Για την ΕΣΣΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και το 401 Νοσοκομειο

Περασε κανεις απο την επιτροπη απαλλαγων;

Μετα απο ποσες μερες απο το mail παραπεμπτικου πηγατε;

Ειχε ερθει ο φακελος;

Υπαρχει περιπτωση να γλυτωσουμε την απαλλαγη λογω κοβιντ οπως προηγουμενες ΕΣΣΟ;

Καλησπέρα φίλε, ΕΣΣΟ Ιουλίου εγώ αλλά λογικά δεν θα έχει αλλάξει κάτι. Κανονικά θα πας 401.

Θα πας Φρουραρχείο και μετά θα σου έρθει email για επιτροπή. Έχεις 1 μήνα περιθώριο για να πας.

Εγώ πήγα προ-τελευταία μέρα και ήταν εκεί ο φάκελος. Καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο μετά από 10-15 μέρες να ρωτήσεις αν έχει πάει ο φάκελος, για να μην πας τσάμπα.

Eight1

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Eight1 »

Καλησπέρα, πέρασα σήμερα από την επιτροπή 11 μέρες μετά αφού είχα λάβει το email στις 20 Σεπτεμβρίου.Η διαδικασία σε μένα διήρκεσε 1 λεπτό. Μου ζήτησε το χαρτί του γιατρού και με ρώτησε τι φάρμακα παίρνω. Και τέλος μου είπε να μπω σε 1 μήνα στο σάιτ της στρατολογίας.

Σωτήρης

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Σωτήρης »

Eight1 έγραψε:Καλησπέρα, πέρασα σήμερα από την επιτροπή 11 μέρες μετά αφού είχα λάβει το email στις 20 Σεπτεμβρίου.Η διαδικασία σε μένα διήρκεσε 1 λεπτό. Μου ζήτησε το χαρτί του γιατρού και με ρώτησε τι φάρμακα παίρνω. Και τέλος μου είπε να μπω σε 1 μήνα στο σάιτ της στρατολογίας.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, είναι για αναβολή ή για απαλλαγή;

Eight1

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Eight1 »

Καλημέρα και ευχαριστώ. Ήταν για την απαλλαγή.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες