ΕΦΠ - Ειδικό Φύλλο Πορείας (επιστράτευση)
Για να στείλουν Ουκρανία όχι.
Για τους φίλους και γείτονες από απέναντι, πάντα υπάρχει, και έχει γίνει μερική. Γενική επιστράτευση έγινε το 1974 και την εισβολή στη Κύπρο, που εξελίχθηκε σε φιάσκο.
Για τους φίλους και γείτονες από απέναντι, πάντα υπάρχει, και έχει γίνει μερική. Γενική επιστράτευση έγινε το 1974 και την εισβολή στη Κύπρο, που εξελίχθηκε σε φιάσκο.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Μερική πότε είχε γίνει τελευταία φορά;Nassos έγραψε:Για να στείλουν Ουκρανία όχι.
- Νεκτάριος αρβανιτης
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: Στρατιωτικη ζωή όπλα εκπαίδευση προσαρμογή στο περιβάλλον
- Επάγγελμα: Ανεργος
Σε ευχαριστώ πολύ nassos
ale3andros12 έγραψε:Μερική πότε είχε γίνει τελευταία φορά;
Το 1987 με το Σισμίκ. Και το 1996 με τα Ίμια είχε γίνει, όχι όμως φανερά.
Υπηρέτησα σε αμφίβια μοίρα, αλλά απολύθηκα από την 13ΔΕΕ και πήρα λευκό ΕΦΠ.Αλλάζει σε πράσινο αν το ζητήσω από τη στρατολογια;
Εξαρτάται από την ειδικότητα. Πάρε τηλέφωνο να δεις αν γίνεται αλλαγή και τοποθέτηση στην ίδια Μοίρα που υπηρέτησες.
ΤΦ ήμουν, μάλλον δεν είναι κομβική ειδικότητα.Βέβαια μια σειρά μου ΤΦ πηρε πράσινο.
Εχω μια ερωτηση...
υπηρετησα ως ΔΕΑ. Τωρα μεν περασα τα 45, αλλα με πηρε η μανα μου τηλ κ μου ειπε οτι πηραν απο το Αστ. Τμημα κ πρεπει να παω απο εκει... Υποψιαζουμαι κατι σχετικο με στρατο, μετεκπαιδευση κλπ
Το ερωτημα μου > Σαν Εφ. Αξιωματικο σε καλουνε σε ασκησεις κλπ κ μετα τα 45; Αλλου διαβαζω οτι για ολους του εφεδρους (οπλιτες και αξιωματικους) ισχυει οτι σε καλουνε μεχρι το 45 ετος, αλλου οτι για Εφ. Αξιωματικους ισχυουν αλλα...
Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι εδω κ χρονια μενω εξωτερικο. Αν με εχουνε καλεσει θα πρεπει να παω προξενειο να παρω βεβαιωση κ για να βρεις ραντεβου σου βγαζουνε την πιστη
ΥΓ ναι ξεχασα να δηλωσω αλλαγη διευθυνσης
υπηρετησα ως ΔΕΑ. Τωρα μεν περασα τα 45, αλλα με πηρε η μανα μου τηλ κ μου ειπε οτι πηραν απο το Αστ. Τμημα κ πρεπει να παω απο εκει... Υποψιαζουμαι κατι σχετικο με στρατο, μετεκπαιδευση κλπ
Το ερωτημα μου > Σαν Εφ. Αξιωματικο σε καλουνε σε ασκησεις κλπ κ μετα τα 45; Αλλου διαβαζω οτι για ολους του εφεδρους (οπλιτες και αξιωματικους) ισχυει οτι σε καλουνε μεχρι το 45 ετος, αλλου οτι για Εφ. Αξιωματικους ισχυουν αλλα...
Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι εδω κ χρονια μενω εξωτερικο. Αν με εχουνε καλεσει θα πρεπει να παω προξενειο να παρω βεβαιωση κ για να βρεις ραντεβου σου βγαζουνε την πιστη
ΥΓ ναι ξεχασα να δηλωσω αλλαγη διευθυνσης
Βασικά ανεβαίνεις και βαθμό, διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο.
https://seankav.Webnode.gr/proagoges/
Επικοινώνησε μέσω e-mail με τη Διεύθυνση Επιστράτευσης τους ΓΕς, απαντάνε σχετικά γρήγορα.
https://epistrateusi.army.gr/el/epikoinonia/tilefona-tmimaton-gesa4-des
https://seankav.Webnode.gr/proagoges/
Επικοινώνησε μέσω e-mail με τη Διεύθυνση Επιστράτευσης τους ΓΕς, απαντάνε σχετικά γρήγορα.
https://epistrateusi.army.gr/el/epikoinonia/tilefona-tmimaton-gesa4-des
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Και εγώ φίλε μου τφ ήμουν όταν απολύθηκα είχα λευκό μετά τα 5 χρόνια άμα θυμάμαι μου το άλλαξαν και τώρα έχω πράσινο.Αμφιβιος έγραψε:ΤΦ ήμουν, μάλλον δεν είναι κομβική ειδικότητα.Βέβαια μια σειρά μου ΤΦ πηρε πράσινο.
Έχουν περάσει 8 χρόνια από την απόλυση μου, ακόμα λευκό έχω.Θα ρωτήσω στη στρατολογια άμα αλλάζει σε πράσινο.
Καλημέρα,
Όπως ειπώθηκε και παραπάνω καλό είναι να μην αναφέρονται λεπτομέρειες για τα φύλλα πορείας.(για πολλούς λόγους).
Σε ότι αφορά αυτά, πάντα είναι αρμόδια η στρατολογία-μονάδα επιστράτευσης στην οποία ανήκετε. Αν έχετε αμφιβολίες ή απορίες πάρτε ένα τηλέφωνο!(δεν είναι ντροπή).
Σίγουρα θα σας πούνε αυτό που ισχύει και όχι μαντεψίες που μπορεί να κάνει ο καθένας στο φόρουμ.(φιλικά πάντα)
Όπως ειπώθηκε και παραπάνω καλό είναι να μην αναφέρονται λεπτομέρειες για τα φύλλα πορείας.(για πολλούς λόγους).
Σε ότι αφορά αυτά, πάντα είναι αρμόδια η στρατολογία-μονάδα επιστράτευσης στην οποία ανήκετε. Αν έχετε αμφιβολίες ή απορίες πάρτε ένα τηλέφωνο!(δεν είναι ντροπή).
Σίγουρα θα σας πούνε αυτό που ισχύει και όχι μαντεψίες που μπορεί να κάνει ο καθένας στο φόρουμ.(φιλικά πάντα)
Μια ολιγον χαζη απορια.
Η ΜΕ μου ειναι σε ενα στρατοπεδο που εχει να κανει με ειδικες δυναμεις.
παιζει ρολο αυτο;
Εγω στηνν ουσια στο πυροβολικο υπηρετησα...
παρατηρηση
για τους Εφεδρους Αξκους λαμβανοντας
υποψη τις βιολογικες απαιτησεις των εκαστοτε καθηκοντων, καθοριστηκε, ως ανωτατο οριο ηλικιας για την
επιστρατευτικη τους τοποθετηση το 65ο ετος.
παιζει ρολο αυτο;
παρατηρηση
υποψη τις βιολογικες απαιτησεις των εκαστοτε καθηκοντων, καθοριστηκε, ως ανωτατο οριο ηλικιας για την
Όχι δεν παίζει ρόλο αν είναι σε στρατόπεδο Ειδικών Δυνάμεων.
turms έγραψε:Μια ολιγον χαζη απορια.
παιζει ρολο αυτο;
παρατηρηση
Τι εννοείς αν παίζει ρόλο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες