294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
Παρασκευη φευγω απο σπαρτη για κει. Ξερει κανεις προσφατες πληροφοριες; Τι λεει εκει; Απο εξοδους και τα λοιπα;
- stelios1966
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
Καλησπερα η μαλλον Καλημερα παιδια.
Σε λιγο καιρο θα παει με μεταθεση ο γιος μου στο 294 ΤΕ, Καλιθιες στην Ροδο.
Μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες πως ειναι τα πραγματα εκει αυτον το καιρο, απο υπηρεσιες, εξοδους. Συμπεριφορας, και γενικα τι λεει σαν στρατοπεδο, και ποιος ειναι Διοικητης εκει τωρα, καποιος Βα*******, και αν ναι τι λεει αυτος;
Σας Ευχαριστω!
Σε λιγο καιρο θα παει με μεταθεση ο γιος μου στο 294 ΤΕ, Καλιθιες στην Ροδο.
Μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες πως ειναι τα πραγματα εκει αυτον το καιρο, απο υπηρεσιες, εξοδους. Συμπεριφορας, και γενικα τι λεει σαν στρατοπεδο, και ποιος ειναι Διοικητης εκει τωρα, καποιος Βα*******, και αν ναι τι λεει αυτος;
Σας Ευχαριστω!
294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
Μακραν το καλυτερο στρατοπεδο, τουλαχιστον πριν 5-6 χρονια που ημουν εγω εκει. οι υπηρεσιες-εξοδοι τοτε ηταν 1-1,1 μερα μεσα 1 μερα εξω. τωρα δεν ξερω τι παιζει. το στρατοπαιδο ειναι 10λεπτα απο το φαληρακι, λιγο οι ταριφες 8α τους τσακισουν.
294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
Καλησπέρα παιδιά. Χθες ορκίστηκα στο ΠΒΕ 124 Τριπόλεως (αρκετά ζόρικα... ) και πήρα φύλλο πορείας για το 294 ΤΠ Ρόδου. Έχει υπηρετήσει κάποιος εκεί; Είναι καλό στρατόπεδο;
294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
Γειά σας κάνα παλιό σειρι από 253 σειρά 294 κάλυθιες Ρόδου κιαφα διοίκησης Αικατερίνης
294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
Ρε σειρά σε ποιο λόχο ήσουν ; Ήμουν διοικήσεως... Τρελοκομείο ο Αικατερίνης!!!
294 ΤΕ - Αφάντου (Ρόδος)
¨ημουν το 2000 στις Καλυθιές με Αικατερίνη, πραγματικά τρελοκομείο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες