Άδεια ορκομωσίας
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Άδεια ορκομωσίας
Καλησπέρα θα ιθελα να ρωτήσω επειδή προβλέπεται να κάνω 3μινο λόγο Αλβανοίκις καταγωγής ομογενής θα ιθελα να μ πι κάποιος αν ι άδειες τις ορκωμοσιας ειναι ιδέες και με τους άλλους στρατιώτες; Και αν πεζη ρόλο ι απόσταση... Θα ιθελα να ζητήσω και συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη..
Άδεια ορκομωσίας
Παιδια καλησπερα. Επειδη ακουω πολλα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ισχυει με την ορκωμοσια. Ποσες μερες απο τη στιγμη που παρουσιαζεσαι κανεις να ορκιστεις για να παρεις την αδεια δηλαδη; Αλλοι λενε 15 αλλα 28 αλλοι 20 αλλοι 21. Τι ισχυει τελικα; Παρακαλω μονο ατομα που να γνωριζουν ας απαντησουν.
-
- Στρατιώτης
Άδεια ορκομωσίας
Καλησπέρα σας. Έχω μια ερώτηση Το αγόρι μου θα ορκιστεί στις 6/2.
Η άδεια μετά την ορκωμοσία παίρνεται κατευθείαν; Δηλαδή πχ στις 7/2 θα μπορεί να είναι ήδη αλλού;
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγει εκτός Ελλάδας ή ισχύει το ότι η αίτηση θα πρέπει να γίνει 1 μήνα πριν;
Η άδεια μετά την ορκωμοσία παίρνεται κατευθείαν; Δηλαδή πχ στις 7/2 θα μπορεί να είναι ήδη αλλού;
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγει εκτός Ελλάδας ή ισχύει το ότι η αίτηση θα πρέπει να γίνει 1 μήνα πριν;
Άδεια ορκομωσίας
Αναστέλλεται η άδεια ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσυλλέκτους
Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του COVID 19 στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ. Η άδεια θα ληφθεί υπόψη στη συνολική τους υπηρεσία με την απόλυση τους 15 ημέρες ενωρίτερα της καθορισμένης, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Κατόπιν της εξέλιξης αυτής αμέσως μετά την ορκωμοσία τους, οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες θητείας θα λάβουν Φύλλο Πορείας για να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.
Capital.gr
Άδεια ορκομωσίας
Καλησπέρα , παρουσιάζομαι 9/6 μεγάλο πεύκο , ισχύει ότι μετά την ορκωμοσία δίνουν 15 μέρες άδεια ; Επειδή πέφτουν και τα γενέθλια μου 28/6 θα μου δώσουν έξτρα μέρες ;
Άδεια ορκομωσίας
Nassos έγραψε:Αναστέλλεται η άδεια ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσυλλέκτους
Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του COVID 19 στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ. Η άδεια θα ληφθεί υπόψη στη συνολική τους υπηρεσία με την απόλυση τους 15 ημέρες ενωρίτερα της καθορισμένης, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Κατόπιν της εξέλιξης αυτής αμέσως μετά την ορκωμοσία τους, οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες θητείας θα λάβουν Φύλλο Πορείας για να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.
Capital.gr
Ισχύει ακόμη αυτό ή τώρα δίνουν άδεια ορκωμοσίας;
Άδεια ορκομωσίας
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πόσες ημέρες άδειας ορκωμοσίας θα δοθούν στην ΣΤ ΕΣΣΟ 2020 και Α ΕΣΣΟ 2021?
Άδεια ορκομωσίας
Μάγκες καλησπέρα σε όλους!
'Εχω 2 ερωτήσεις η μία ειναι γελοία και η άλλη αν μη τι άλλο λογική. Αρχίζω από την ''λογική''. Άδεια ορκομωσίας δίνετε ή συνεχίζουν να μη δίνουν τελευταία ακόμα λόγω της πανδημίας; Γιατί όπως λέει ο φίλος από πάνω πήρε κανονικά! Η γελοία ερώτηση της ημέρας είναι η εξής: Οπλόσημα- σήματα που μπαίνουν στο μπράτσο πάνω - ονοματόσημα κλπ δίνονται στο στρατόπεδο στο κέντρο; Ή αγοράζονται από έξω; Γιατί έχω δεί πολλά σάιτ που πουλάνε άπειρα από τα παραπάνω! Γελοία ερώτηση το γνωρίζω! Αλλά κουβέντα να γίνεται!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
'Εχω 2 ερωτήσεις η μία ειναι γελοία και η άλλη αν μη τι άλλο λογική. Αρχίζω από την ''λογική''. Άδεια ορκομωσίας δίνετε ή συνεχίζουν να μη δίνουν τελευταία ακόμα λόγω της πανδημίας; Γιατί όπως λέει ο φίλος από πάνω πήρε κανονικά! Η γελοία ερώτηση της ημέρας είναι η εξής: Οπλόσημα- σήματα που μπαίνουν στο μπράτσο πάνω - ονοματόσημα κλπ δίνονται στο στρατόπεδο στο κέντρο; Ή αγοράζονται από έξω; Γιατί έχω δεί πολλά σάιτ που πουλάνε άπειρα από τα παραπάνω! Γελοία ερώτηση το γνωρίζω! Αλλά κουβέντα να γίνεται!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άδεια ορκομωσίας
Γνωρίζει κανείς αν μετά την ορκωμοσία υπάρχουν λεωφορεία για την μετακίνηση μας στην πόλη μας ;
-
- Στρατιώτης
Άδεια ορκομωσίας
Πόσες μέρες είναι η άδεια ορκωμοσίας μετά την πρώτη εκπαίδευση των 20ημερών; Ξέρει κανείς που έχει μπει το 2021; Άλλοι μου λένε 10 μέρες, αλλού διαβάζω 4 μέρες. Τι ισχύει εν έτη 2022; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άδεια ορκομωσίας
panos969621 έγραψε:Πόσες μέρες είναι η άδεια ορκωμοσίας μετά την πρώτη εκπαίδευση των 20ημερών; Ξέρει κανείς που έχει μπει το 2021; Άλλοι μου λένε 10 μέρες, αλλού διαβάζω 4 μέρες. Τι ισχύει εν έτη 2022; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η ορκομωσία θα γίνει λογικά 3 ή 4 Φεβρουάριου ανάλογα Με το ΣΥΠΟ.
Η επιστροφή από την άδεια είναι 14/2 πρωί της Δευτέρας
-
- Επιλοχίας
Άδεια ορκομωσίας
Ορκίζεστε Παρασκευή, με το που τελειώνει η ορκωμοσία παίρνετε άδεια και επιστρέφετε την μεθεπόμενη Δευτέρα (σε 10 μέρες χοντρικά). Ομοίως όποιος πάρει μετάθεση, παίρνει το φύλλο πορείας μετά την ορκωμοσία (και ξεχρεώνει τα πάντα) και παρουσιάζεται στη νέα του μονάδα την ίδια Δευτέρα που οι άλλοι επιστρέφουν.
Αν μπει η ΕΣΣΟ αυτή την εβδομάδα, θα ορκιστούν 4/2 και θα επιστρέψουν 14/2 (ή 13 το βράδυ, έστω, γιατί πρέπει να είστε μέσα 6.30 το πρωί)
Αν μπει η ΕΣΣΟ αυτή την εβδομάδα, θα ορκιστούν 4/2 και θα επιστρέψουν 14/2 (ή 13 το βράδυ, έστω, γιατί πρέπει να είστε μέσα 6.30 το πρωί)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darth_Bane την Δευ Ιαν 17, 2022 10:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
Re: Άδειες στη διάρκεια της θητείας
Όπως τα υπολογίζω η άδεια ορκομωσίας της Β'ΕΣΣΟ φέτος θα συμπέσει φουλ με τη Μεγάλη Βδομάδα.
Τι θα συμβεί με την προβλεπόμενη άδεια Πάσχα; Χάνεται; Ενώνεται; Πώς λειτουργεί αυτό; Φαντάζομαι πως έχει ξαναγίνει.
Τι θα συμβεί με την προβλεπόμενη άδεια Πάσχα; Χάνεται; Ενώνεται; Πώς λειτουργεί αυτό; Φαντάζομαι πως έχει ξαναγίνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες