Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σαββας

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από Σαββας »

Γ ΕΆΝ 1998 ΣΤ ΈΣΩ ΠΟΛΎ ΧΑΛΑΡΆ ΤΌΤΕ

ΔΙΚΑΣ Ο ΜΙΧΟΥΔΗΣ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ

1 ΜΈΣΑ 2 ΈΞΩ

NIKOSGIOGIAS

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από NIKOSGIOGIAS »

Παιδιά και εγώ ήμουν σε αυτό το στρατόπεδο γ εαν αλεξανδρουπολη το γενάρη του 1999.είμαι από φιλιππιαδα πρεβεζης και θα θελα να θυμηθώ τον φαντάρο κώστα σοκετ που έφυγε από κοντά μας μέσα στο στρατόπεδο. γεια σου ρε κωσταρα.

Πρόδρομος

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από Πρόδρομος »

Να πω και την δικιά μου εκδοχή...309 γ εσο 2009. πολυ χαλαρή μονάδα τότε λίγοι φαντάροι πολλοί εποπ. οι φαντάροι κάνανε αγγαρείες μόνο και καθαριότητα(οχι πολλά πράγματα)και οι εποπ τα ξυνανε στους ορχους και στον ουλαμο(συνεργείο). απο υπηρεσίες είχαμε 2 φυλάκια το Πελαγία(ευτυχώς όχι πολύ ήταν ότι χειρότερο) και το Εγνατία(πολύ γραφικό και με σκοπιά μόνη υπηρεσία), μαγειρια(πήγαιναν άοπλοι τοτε) και 2 θαλαμοφύλακες καθώς είχαμε πολλά όπλα. μας πήγαινε 1-3 τοτε υπήρχαν περίοδοι οπως Χριστούγεννα που μπορεί και 20 μέρες να εισουν μεσα. απο ασκήσεις μόνο κάτι θεωρητικά και βολες μόνο μια φορά. η μονάδα βρισκεται κοντά στο κέντρο και μπορείς και με τα πόδια να κατέβεις πόλη. θα ήθελα να επισκεφτώ Αλεξανδρούπολη καθώς έχω αρκετές καλές αναμνήσεις από τότεΕικόναΕικόνα
329 Γ ΕΑΝ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από 329 Γ ΕΑΝ »

Φιλε τι σιρα ησουν γιατι το 14 ημουν και εγω εκει
Βαγγέλης 298 Α ΕΣΣΟ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από Βαγγέλης 298 Α ΕΣΣΟ »

Καλησπέρα και από εμένα!

Εγώ υπηρέτησα το 2007 στην Γ' ΕΑΝ 298 Α ΕΣΣΟ έφεδρος δεκανέας ΑΠΑΟ. Από της καλύτερες εμπειρίες το συγκεκριμένο στρατόπεδο. Θυμάμαι μας πήγαινε 3 με 4 έξω και μια μέσα!

Υπηρεσίες πολύ χαλαρές, σκοπιά μόνο κρυφή στην πύλη τα περισσότερα και το περισσότερο χώσιμο το τρώνε οι ΕΠΟΠ. Έξω βλέπεις κόσμο και πολυκατοικίες! Είναι μέσα στην πόλη το στρατόπεδο πας κέντρο με τα πόδια όλα είναι κοντά σου γενικά φοιτητική ζωή καλό φαγητό ωραία μαγαζιά.

Τα στελέχη πολύ καλά άτομα τουλάχιστον τότε, ο Διοικητής ήταν ο Ευάγγελος Δρίτσας αν θυμάμαι σωστά το όνομα του, πολύ καλός Δοιηκητής αλλά και άνθρωπος. Είχαμε και το φυλάκιο που παρακαλούσες να πας όχι ότι ήταν άσχημα στο στρατόπεδο απλά εκεί είχες την απόλυτη ηρεμία όλη μέρα ύπνος ταινίες και φαγητό. Μας βγάζανε με σταγιερ στης φερες 6 ώρες για καφεδάκι και για ποτάκι καλή φάση τουλάχιστον αλλάζαμε και λίγο παραστάσεις βλέπαμε και καμιά γυναίκα!

Από της πιο καλές εμπειρίες η Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον για εμένα ένιωθα λες και ήμουν βύσμα που φυσικά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο απλά τυχερός, εύχομαι στα νέα παιδιά που θα πάνε να έχουν καλή θητεία σίγουρα θα είναι ακόμα καλά εκεί...

ΥΓ οι μουσικοί όχι απλά βύσματα αλλά πολυμπριζα! Όλη μέρα τούφα η έξοδο. Τα παλικάρια απο το πεζικό μέσα στο ζήση τρώγανε πολύ εμπλοκή γενικός ένα μπάχαλο τα λυπόμουν τα παιδιά. Καλοκαιράκι πας και για μπανακι.. Αναπολώ πολλά ακόμη ωραίες αναμνήσεις. Το 2010 ξανά πήγα επίστρατος για 2 Εβδομάδες λόγο της ειδικότητας μου. Πλέον είχε αλλάξει ο διοικητής και αρκετά στελέχη αλλά δείχνανε όλα εντάξει.

Ραφαήλ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από Ραφαήλ »

Παιδιά η μόναδα βρισκεται μέσα στο στρατόπεδο "Ζήση" ; Γιατί παρουσιαζομαι με μετάθεση πάνω και δεν έχω ιδέα από την πόλη
ΤΙΠΟΤΑ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από ΤΙΠΟΤΑ »

Ο λουκυ λουκ εφταιγε ;
ΤΙΠΟΤΑ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από ΤΙΠΟΤΑ »

Ο λουκυ λουκ εφταιγε ; ΕικόναΕικόνα
tk101
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από tk101 »

Κανένας γ' εσσο 2020 για στρατόπεδο Βογιατζη;
ΤΙΠΟΤΑ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από ΤΙΠΟΤΑ »

Αιωνια του μνημη.χριστος ανεστη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΟΥΛΗΣ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΟΥΛΗΣ »

Δοκιμή.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΟΥΛΗΣ

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΟΥΛΗΣ »

Γεια σας. Υπηρέτησα με την 196 (88 Ε΄) στη Γ΄ ΕΑΝ στην Καβησό Φερών. Κάποιο κοντοσείρι;
Alexpolis

Γ' ΕΑΝ - Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση από Alexpolis »

Βαγγέλης 298 Α ΕΣΣΟ έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα!

Εγώ υπηρέτησα το 2007 στην Γ' ΕΑΝ 298 Α ΕΣΣΟ έφεδρος δεκανέας ΑΠΑΟ. Από της καλύτερες εμπειρίες το συγκεκριμένο στρατόπεδο. Θυμάμαι μας πήγαινε 3 με 4 έξω και μια μέσα!

Υπηρεσίες πολύ χαλαρές, σκοπιά μόνο κρυφή στην πύλη τα περισσότερα και το περισσότερο χώσιμο το τρώνε οι ΕΠΟΠ. Έξω βλέπεις κόσμο και πολυκατοικίες! Είναι μέσα στην πόλη το στρατόπεδο πας κέντρο με τα πόδια όλα είναι κοντά σου γενικά φοιτητική ζωή καλό φαγητό ωραία μαγαζιά.

Τα στελέχη πολύ καλά άτομα τουλάχιστον τότε, ο Διοικητής ήταν ο Ευάγγελος Δρίτσας αν θυμάμαι σωστά το όνομα του, πολύ καλός Δοιηκητής αλλά και άνθρωπος. Είχαμε και το φυλάκιο που παρακαλούσες να πας όχι ότι ήταν άσχημα στο στρατόπεδο απλά εκεί είχες την απόλυτη ηρεμία όλη μέρα ύπνος ταινίες και φαγητό. Μας βγάζανε με σταγιερ στης φερες 6 ώρες για καφεδάκι και για ποτάκι καλή φάση τουλάχιστον αλλάζαμε και λίγο παραστάσεις βλέπαμε και καμιά γυναίκα!

Από της πιο καλές εμπειρίες η Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον για εμένα ένιωθα λες και ήμουν βύσμα που φυσικά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο απλά τυχερός, εύχομαι στα νέα παιδιά που θα πάνε να έχουν καλή θητεία σίγουρα θα είναι ακόμα καλά εκεί...

ΥΓ οι μουσικοί όχι απλά βύσματα αλλά πολυμπριζα! Όλη μέρα τούφα η έξοδο. Τα παλικάρια απο το πεζικό μέσα στο ζήση τρώγανε πολύ εμπλοκή γενικός ένα μπάχαλο τα λυπόμουν τα παιδιά. Καλοκαιράκι πας και για μπανακι. Αναπολώ πολλά ακόμη ωραίες αναμνήσεις. Το 2010 ξανά πήγα επίστρατος για 2 Εβδομάδες λόγο της ειδικότητας μου. Πλέον είχε αλλάξει ο διοικητής και αρκετά στελέχη αλλά δείχνανε όλα εντάξει.

Ό, τι γράφεις ισχύει μεχρι σήμερα απο υπηρεσίες κλ. Είναι απο τις μονάδες στην πόλη που εχουν τις περισσότερες γυναικες πλέον. Παίζουν αρκετές γυναικες εποπ κ σε άλλες μονάδες της αλεξανδρουπολης άλλα στην εάν εχει αρκετές. Ειχε γινει κ κάποιο περίεργο περιστατικο πριν λίγα χρονικά με μια κ το χε μάθει όλος ο εβρος

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες