Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα, έχω και εγώ μια ερώτηση. μπορω άμα έχω υπηρετήσει πχ 164 μέρες σε έναν κλάδο και έχω αναβολή να αλλάξω σώμα; πχ από αεροπορία στρατο ξηράς
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπερα, ξερει κανεις να μου πει ποια ειναι η διαδικασια για να παω απο το πολεμικο ναυτικο στον στρατο ξηρας; Ευχαριστω
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα σε όλους. Έχοντας γνώση ότι βάσει ΦΕΚ απαγορεύονται οι μετατάξεις από το ένα σώμα στο άλλο, πιστεύετε ότι σε περίοδο προεκλογική είναι πιο εύκολο και δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό; Αν γνωρίζει κανείς από προηγούμενη εμπειρία να μας πει.
Μετατάξεις στο στρατό
Ξερει Κανεισ Παλιοσ Αν Γινεται Αν Γινεται αλλαγη οπλου Απο Πυροβολικο Σε πεζικο
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα παιδιά έχω καταταχθεί στο σώμα υλικού πολέμου και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος αν προβλέπεται έστω και με χρήση βύσματος αλλαγή σώματος σε όπλο μετά την ορκομωσία πχ σε πυροβολικό ή κάτι άλλο διότι θα ήθελα να συμμετέχω σε καμιά άσκηση όποτε συμβαίνει. Επίσης μιας και είμαι τελειόφοιτος οικονομικών γνωρίζεται αν είναι δυνατόν να μπω στο οικονομικό σώμα σαν οπλίτης θητείας να κάνω εκεί την θητεία μου ώστε να μην πάει τελείως χαμένος ο χρόνος μου;
Σας ευχαριστώ πολύ!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Μετατάξεις στο στρατό
Γνωρίζετε αν γίνεται να κάνεις μετάταξη σε άλλο όπλο ή σώμα μετά το πέρας της ορκομωσίας;
Μετατάξεις στο στρατό
Είναι σύνηθες να γίνεται αυτό μετά την ορκωμοσία.Falcon έγραψε:Γνωρίζετε αν γίνεται να κάνεις μετάταξη σε άλλο όπλο ή σώμα μετά το πέρας της ορκομωσίας;
Μετατάξεις στο στρατό
Γίνεται ενώ έχω επιλέγει για πεζικό να σταλω στις ειδικές Δυνάμεις και συγκεκριμένα στους πεζοναύτες στον Βόλο?
Μετατάξεις στο στρατό
Ανώνυμος έγραψε:Γίνεται ενώ έχω επιλέγει για πεζικό να σταλω στις ειδικές Δυνάμεις και συγκεκριμένα στους πεζοναύτες στον Βόλο;
Την πρώτη ημέρα που θα καταταγείς θα σε ρωτήσουν εαν επιθυμείς να υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις.
Μέσα στην πρώτη εβδομάδα της κατάταξης θα περάσει από το στρατόπεδο επιτροπή από αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων και οσοι δηλώσανε ότι θέλουν να πανε, θα συμμετέχουν σε αθλητικές δοκιμασίες. Εφ οσον κριθείς κατάλληλος θα σε επιλέξουν. Εκεί θα δηλώσεις ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις ως πεζοναύτης.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Μετατάξεις στο στρατό
Γίνεται αλλά συνήθως υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος. Π. Χ. Αν δηλώσεις οτι θες να υπηρετήσεις ΕΛΔΥΚ κι είσαι ΔΒ τότε θα σε κάνουν ΠΖ ή ΤΘ για να πας Κύπρο.
Μετατάξεις στο στρατό
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα αθλήματα και ποια τα όρια τους για τις ειδικές Δυνάμεις (συγκεκριμένα πεζοναύτες);
Μετατάξεις στο στρατό
Ως περιοδεύον πριν χρόνια δήλωσα Πολεμική Αεροπορία και στην ιστοελίδα της στρατολογίας είδα πως με πήραν. Τώρα που έκοψα την αναβολή έκανα χαρτιά για μετάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις, συγκεκριμένα έγραψα στην 35η Μοίρα Καταδρομών. Πόσο πιθανό είναι να συμβεί; Η ΕΣΣΟ που μπαίνω είναι του Σεπτεμβρίου.
Μετατάξεις στο στρατό
Θάνος έγραψε:Ως περιοδεύον πριν χρόνια δήλωσα Πολεμική Αεροπορία και στην ιστοελίδα της στρατολογίας είδα πως με πήραν. Τώρα που έκοψα την αναβολή έκανα χαρτιά για μετάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις, συγκεκριμένα έγραψα στην 35η Μοίρα Καταδρομών. Πόσο πιθανό είναι να συμβεί; Η ΕΣΣΟ που μπαίνω είναι του Σεπτεμβρίου.
Δύσκολα.
Μετατάξεις στο στρατό
Δύσκολα και για Ειδικές Δυνάμεις; Θεώρησα πως επειδή στην Πολεμική Αεροπορία θέλουν να πάνε περισσότεροι και τις Ειδικές Δυνάμεις λιγότεροι θα ήταν πιο εύκολη η μετάταξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης