Flawless έγραψε:Το ΦΕΚ σχετικά με την κρίση σωματικής ικανότητας αναγράφει με "Επιτυχής χειρουργική αποκατάσταση μηνίσκων του γόνατος" κρίνεσαι Ι1-Ι2. Δεν γνωρίζω όμως αν πρέπει να έχει περάσει κάποιο διάστημα μετά την επέμβαση έτσι ώστε να σε δεχτούν στο στρατό, γιατί φαντάζομαι για μερικές βδομάδες θα θέλει ξεκούραση. Υπάρχει περίπτωση η μαγνητική που θα κάνω να δείξει ρήξη μηνίσκου. Αν γίνει χειρουργική επέμβαση αυτές τις μέρες λέτε να έχω θέμα;
Το καλυτερο θα ήταν για εμενα να παρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Δεν είναι λυση να κάθεσαι εδώ μέσα και να ρωτάς ένα τόσο σοβαρό θέμα Που παιζεται η υγεία σου και ο αγώνας σου. Γιατί όλοι θα σου πουν την άποψη τους τίποτα παραπανω.
Το καλυτερο θα ήταν για εμενα να παρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Δεν είναι λυση να κάθεσαι εδώ μέσα και να ρωτάς ένα τόσο σοβαρό θέμα Που παιζεται η υγεία σου και ο αγώνας σου. Γιατί όλοι θα σου πουν την άποψη τους τίποτα παραπανω.
Έχεις δίκιο φίλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Ιούλ 07, 2021 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλα μαζί θα βγουν από εκεί και πέρα είναι θέμα ποτέ θα τα δημοσιεύσουν πχ η προκυρηξη του στρατού νομίζω βγήκε πρώτη μετά του ναυτικού και μετά της αεροπορίας αλλά όλες είχαν δημοσιευτεί στο εθνικό τυπογραφείο μαζί ταυτόχρονα
Για τον συγκεκριμένο υποψήφιο που λέει το άρθρο που έστειλε ο Andri και το σχετικό κείμενο που ανέβασε το armyvoice, είχε ξαναγίνει συζήτηση στην αρχή του νήματος στο οποίο βρισκόμαστε (σελίδες 1-2), νομίζω ο 'ρε πατε καλα ρε' το είχε σχολιάσει
Ο εν λόγω κύριος δήλωσε στην ΠΑ ειδικότητα ''Φρουρός μετά σκύλου'' που στις γραμματικές γνώσεις η προκύρηξη λέει:
Απολυτήριος τίτλος ή πτυχίο ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑς, ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου σπουδών. Απαιτείται επιπλέον η γνώση χειρισμού η/υ στα αντικείμενα της επεξεργασίας κειμένου, των υπολογιστικών φύλλων, των υπηρεσιών διαδικτύου, των παρουσιάσεων και των βάσεων δεδομένων.
Δηλαδή δεν μοριοδοτείται η κατοχή πτυχίου πανεπιστημίου (Σωστά δεν τα λέω;) όμως αυτός ήθελε να πάρει άλλα 450 μόρια από το πανεπιστήμιο (αν ήταν να μοριοδοτείται το πανεπιστήμιο και στις θέσεις που θέλει απολυτήριο Λυκείου τότε αυτό θα ήταν άδικο για τους απόφοιτους Λυκείου).
Φαίνεται πολύ ύποπτο αν τελικά δικαιώθηκε.
βέβαια στο τωρινό άρθρο που έστειλε ο Andri λέει ότι του απάντησαν ταχυδρομικώς, δεν λέει τι του είπαν και αν δικαιώθηκε.
Δεν δικαιώθηκε απλά είναι λάθος η σύνταξη του κειμένου απλά αυτός έλαβε απάντηση και καλά μετά από 30 μέρες μέσο ταχυδρομείου αντί email που είχε στείλει να μην ψαρωνουμε με αντιπολιτευτηκα site με κακής σύνταξης κείμενα
Δεν νομίζω να γίνει καμία προσφυγή και πουθενά. Εδώ και 3 άρθρα το Armyvoice γράφει για αυτόν τον Μπουφόν που δεν διάβασε καλά την προκήρυξη. Που είναι αυτές οι εκατοντάδες ενστάσεις που γίνανε. Άιντε μωρέ τώρα με τους *****. Όσους ξέρω που αλλιώς περιμένανε τα μόρια και αλλιώς βγήκαν εν τέλη, το βούλωσαν και έκατσαν στην άκρη. Σαν τον άλλον το αμπλαουμπλα που είχαμε εδώ που έβγαζε τα μόρια του 1250 λες και ήταν γιος του Καραϊσκάκη.