Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Χαχχααχαχαχαχ κλαίω μάγκες είστε χάλια μαύρα. Ελπιζω εσείς τα τρολλ βα μην περάσετε ούτε από έξω. Δεν θέλει τέτοια σαικο το σώμα !
Για να δούμε θα είπε αλήθεια ο player7 που είπε ότι θα βγουν μέχρι σήμερα το απόγευμα;
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 54
Δεν νομίζω γ σήμεραAveroff13 έγραψε:Για να δούμε θα είπε αλήθεια ο player7 που είπε ότι θα βγουν μέχρι σήμερα το απόγευμα;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 11
Μακαρι οποτε και να βγουν να περασουν παιδιά οχι οπως κάποιοι ειδικοι φρουροι του 2019 που ηταν διεφθαρμενοι και προκαλεσαν πολλα προβληματα. Αλλοι μαγκιες σε μπαρ αλλοι σε συγκαληψη κλπ. Εύχομαι πάντως τα καλύτερα. Ειται τει εχει ο αλλος ειται δημοτικο για μενα μετράει ο άνθρωπος και ο χαρακτήρας του!
Kostasdim έγραψε:Ρε θα τους παρει και τους 1000 μην μασατε!
μεχρι και οι ποντοι σου λενε 320 εσυ λες για 1000! Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τους παρει γενικα ολους.
+1Politis1994 έγραψε:Μακαρι οποτε και να βγουν να περασουν παιδιά οχι οπως κάποιοι ειδικοι φρουροι του 2019 που ηταν διεφθαρμενοι και προκαλεσαν πολλα προβληματα. Αλλοι μαγκιες σε μπαρ αλλοι σε συγκαληψη κλπ. Εύχομαι πάντως τα καλύτερα. Ειται τει εχει ο αλλος ειται δημοτικο για μενα μετράει ο άνθρωπος και ο χαρακτήρας του!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Politis1994 έγραψε:Μακαρι οποτε και να βγουν να περασουν παιδιά οχι οπως κάποιοι ειδικοι φρουροι του 2019 που ηταν διεφθαρμενοι και προκαλεσαν πολλα προβληματα. Αλλοι μαγκιες σε μπαρ αλλοι σε συγκαληψη κλπ. Εύχομαι πάντως τα καλύτερα. Ειται τει εχει ο αλλος ειται δημοτικο για μενα μετράει ο άνθρωπος και ο χαρακτήρας του!
Αυτό λέγεται ΗΘΟΣ μπράβο φιλαράκι
Ρε σεις, μπας και το 19 πήραν περισσότερες από 10 μέρες να δημοσιευθούν τα αποτελέσματα; Εγώ για 10 είχα δει αλλά λέω μήπως μπερδεύτηκα και περιμένουμε τσάμπα να βγούνε σύντομα.
-
- Επιλοχίας
Όχι οι πρώτοι πίνακες τότε είχαν βγει το τσέκαρα κ πότε έληξαν οι αιτήσεις και πότε δημοσιεύθηκε τα αποτέλεσματα... !26 Αυγούστου έληξαν και 6 Σεπτεμβρίου βγήκαν πίνακες με μόρια!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Καλησπέρα, μην αγχώνεστε όταν βγούνε τα αποτελέσματα θα ξέρουμε. Και να τα ξέρουμε νωρίτερα δεν αλλάζει κάτι. Επίσης δεν θα είναι για πάντα ειδικοί φρουροί νομίζω. Στα 8 χρόνια γίνεσαι Αστυφύλακας γενικών καθηκόντων. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια/κάποιος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 13
10 μέρες ! Εγώ πιστεύω αύριο θα πέσουν τα τηλέφωνα για ισοβαθμίες και από Δευτέρα θα βγουν οι πίνακες εάν όντως τα κάνουν τόσο γρήγορα
-
- Επιλοχίας
Κάτι μου λέει ότι θα αργήσουν παραπανω για κάποιο λόγο... Μακάρι να βγω ψεύτρα!
Και στη τράπεζα της Ελλάδος αν θυμάμαι σωστά, Παρασκευή με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι Κυριακή γίνονται οι κληρωσεις για ισοβαθμίες στην Αθήνα. Το λέω με κάθε επιφύλαξη αλλά νομίζω ήταν Παρασκευή όταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να πάω από το τμήμα.Efedros2015 έγραψε:10 μέρες ! Εγώ πιστεύω αύριο θα πέσουν τα τηλέφωνα για ισοβαθμίες και από Δευτέρα θα βγουν οι πίνακες εάν όντως τα κάνουν τόσο γρήγορα
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
Πολύ πιθανό να βγουν δεύτερα οι πινακεςGpap95 έγραψε:Και στη τράπεζα της Ελλάδος αν θυμάμαι σωστά, Παρασκευή με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι Κυριακή γίνονται οι κληρωσεις για ισοβαθμίες στην Αθήνα. Το λέω με κάθε επιφύλαξη αλλά νομίζω ήταν Παρασκευή όταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να πάω από το τμήμα.Efedros2015 έγραψε:10 μέρες ! Εγώ πιστεύω αύριο θα πέσουν τα τηλέφωνα για ισοβαθμίες και από Δευτέρα θα βγουν οι πίνακες εάν όντως τα κάνουν τόσο γρήγορα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Δεν θα βγουν αύριο μην περιμένετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες