EcoMike έγραψε:Είσαι πολύ μικρός για να μου τη πεις εμένα.Είδα τη βάση το πρωί, για τους 800 της Α είναι κάτω από 3000 μικρέ κουραδακο θα σωπαίνεις όταν μιλάνε αυτοί που ξέρουν.
Ελα ρε πονηρε ; Για τους 800 της Α ειναι κατω απο 3000;320 Ομως θα παρει δεν ξερω αμα στο ειπανε Ασε τους 800 για κανενα αλλο ονειρο. Εκοπονηρμαν και στους 2000 η βαση κατω απο 2400. Ε ρε κατι τουβλα.
Ρε παιδιά δεν είναι χαρακτηρισμοί ας ηρεμήσουμε λίγο λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα .. Την ίδια αγωνία έχουμε αλλά να κρατάμε ένα επίπεδο κρίμα είναι
Σόρρυ που στο χαλάω αλλα ήδη δουλεύω κάπου επάνω στο πτυχίο μου, απλά γουστάρω να μπω εκεί λόγο επιλογής κάτι που δεν έχεις εσύ, αα και είμαι στους 1000 οπότε μην χαλιεσαι και πολύ el chapo αν θες στείλε σε προσωπικό μήνυμα να τα πούμε
Κάλο θα είναι να μην στεναχωρηθεί κάποιος αν δεν πιάνει τη βάση. Εγώ μαζεύω κοντά στα 3000 στην Α αλλά δεν ξέρω αν θα πάω να δώσω αθλήματα. Το χιλιάρι το κάνω πάρα πολύ οριακά στο 4:20 και αυτό με τα πνευμόνια έτοιμα να πεταχτούν έξω. Αυτά συμβαίνουν αν έχεις να κάνεις αεροβική καιρό. Πρέπει να πάτε όλοι να δώσετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.
Αυτούς που το παίζουν "μάχημοι" μην τους φοβάστε. Είναι οι ίδιοι που μπήκαν το 19 και πάνε για καφέ με το υπηρεσιακό τους πιστόλι ή ακόμα καλύτερα το χρησιμοποιούν σαν καουμπόηδες όπως έγινε σήμερα στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς στα ψυχολογικά δεν τους παίρνουν πρέφα με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε θέσεις που δεν είναι κατάλληλοι.
The Courier έγραψε:Κάλο θα είναι να μην στεναχωρηθεί κάποιος αν δεν πιάνει τη βάση. Εγώ μαζεύω κοντά στα 3000 στην Α αλλά δεν ξέρω αν θα πάω να δώσω αθλήματα. Το χιλιάρι το κάνω πάρα πολύ οριακά στο 4:20 και αυτό με τα πνευμόνια έτοιμα να πεταχτούν έξω. Αυτά συμβαίνουν αν έχεις να κάνεις αεροβική καιρό. Πρέπει να πάτε όλοι να δώσετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.
Αυτούς που το παίζουν "μάχημοι" μην τους φοβάστε. Είναι οι ίδιοι που μπήκαν το 19 και πάνε για καφέ με το υπηρεσιακό τους πιστόλι ή ακόμα καλύτερα το χρησιμοποιούν σαν καουμπόηδες όπως έγινε σήμερα στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς στα ψυχολογικά δεν τους παίρνουν πρέφα με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε θέσεις που δεν είναι κατάλληλοι.
να πας να δωσεις αδερφε μην τα παρατας ποτε δεν ξερεις. Ας προσπαθησουμε ολοι για το καλυτερο και οτι βγει μεχρι τελευταια στιγμη. Υπαρχουν ελπιδες παντως αν εισαι στα 3000 μορια.
The Courier έγραψε:Κάλο θα είναι να μην στεναχωρηθεί κάποιος αν δεν πιάνει τη βάση. Εγώ μαζεύω κοντά στα 3000 στην Α αλλά δεν ξέρω αν θα πάω να δώσω αθλήματα. Το χιλιάρι το κάνω πάρα πολύ οριακά στο 4:20 και αυτό με τα πνευμόνια έτοιμα να πεταχτούν έξω. Αυτά συμβαίνουν αν έχεις να κάνεις αεροβική καιρό. Πρέπει να πάτε όλοι να δώσετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.
απο τα πιο σωστα σχολια που εχω διαβασει εδω μεσα ! Καλο θα ηταν να πας να δωσεις αθληματα ειναι η αποψη μου !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomaskdal την Τετ Ιούλ 07, 2021 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Courier πολλά +++++++ παλικαρε .. Να δώσεις αθλήματα έχεις πολύ χρόνο πάντως γιατί θα αργήσουν .. Με διατροφή με προπονητή και σωστή προπόνηση σε έναν μήνα το έχεις για πλάκα .. Πίστη και δύναμη θέλει .. Μην τα παρατάς .. Οι πιο πολλοί τελευταία στιγμή πάνε με έναν μήνα και τ παιρνουν αέρα