Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από El Chapo »

GUNS ROSES έγραψε:Εσύ δεν ήσουν αυτός που έκλαιγε για την μοριοδοτηση που ειρωνευοσουν τους πάντες Ελ φαπο σόρρυ el chapo
Ποιός έκλαιγε ρε βλάκα ακατάλληλε για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι οτι θα μπούνε άτομα σαν

εσένα που φαίνεται ξεκάθαρα τι IQ έχουν και πως είναι στην ζωή τους γενικότερα.

Περίμενε καμιά προκήρυξη να μπείς πουθενά όπως έκανες και με τους ΕΠΟΠ

γιατί τέτοιος looser που είσαι πάνω σε αυτό που έχεις σπουδάσει δεν θα δείς ποτέ

άσπρη μέρα. Κρίμα που θα σε χάσω απο barista να μου ετοιμάζεις τον καφέ καθε πρωί.

3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από 3kR »

EcoMike έγραψε:Είσαι πολύ μικρός για να μου τη πεις εμένα.Είδα τη βάση το πρωί, για τους 800 της Α είναι κάτω από 3000 μικρέ κουραδακο θα σωπαίνεις όταν μιλάνε αυτοί που ξέρουν.

Ελα ρε πονηρε ; Για τους 800 της Α ειναι κατω απο 3000;320 Ομως θα παρει δεν ξερω αμα στο ειπανε Ασε τους 800 για κανενα αλλο ονειρο. Εκοπονηρμαν και στους 2000 η βαση κατω απο 2400. Ε ρε κατι τουβλα.

Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Panellas93 »

Ρε παιδιά δεν είναι χαρακτηρισμοί ας ηρεμήσουμε λίγο λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα .. Την ίδια αγωνία έχουμε αλλά να κρατάμε ένα επίπεδο κρίμα είναι
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλώς να μπουν όσοι έχουν τ μόρια και όσοι το πάλεψαν και Ότι γίνει για όλους καλή επιτυχία στον καθένα
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Shadow2 »

D.Y.K κλείδωσε το το ρημάδι Βλέπεις ότι θα ξεφύγουν τα πράγμα πάλι
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Σόρρυ που στο χαλάω αλλα ήδη δουλεύω κάπου επάνω στο πτυχίο μου, απλά γουστάρω να μπω εκεί λόγο επιλογής κάτι που δεν έχεις εσύ, αα και είμαι στους 1000 οπότε μην χαλιεσαι και πολύ el chapo αν θες στείλε σε προσωπικό μήνυμα να τα πούμε
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Guns τελείωσε το ρε μπρο ηρεμήστε ..
Ktls
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ktls »

Αφήστε τους ρε να εκφραστούν, πάρτε ποπ κορν και αράξτε
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

Άντε μακάρι αύριο να έχουμε αποτελέσματα
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μακάρι ρε Κώστα το πολύ μέχρι την Παρασκευή δεν νομίζω παραπάνω .. Παρασκευή κλείνουν 9 μέρες αρκετές
The Courier
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από The Courier »

Κάλο θα είναι να μην στεναχωρηθεί κάποιος αν δεν πιάνει τη βάση. Εγώ μαζεύω κοντά στα 3000 στην Α αλλά δεν ξέρω αν θα πάω να δώσω αθλήματα. Το χιλιάρι το κάνω πάρα πολύ οριακά στο 4:20 και αυτό με τα πνευμόνια έτοιμα να πεταχτούν έξω. Αυτά συμβαίνουν αν έχεις να κάνεις αεροβική καιρό. Πρέπει να πάτε όλοι να δώσετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Αυτούς που το παίζουν "μάχημοι" μην τους φοβάστε. Είναι οι ίδιοι που μπήκαν το 19 και πάνε για καφέ με το υπηρεσιακό τους πιστόλι ή ακόμα καλύτερα το χρησιμοποιούν σαν καουμπόηδες όπως έγινε σήμερα στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς στα ψυχολογικά δεν τους παίρνουν πρέφα με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε θέσεις που δεν είναι κατάλληλοι.

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

The Courier έγραψε:Κάλο θα είναι να μην στεναχωρηθεί κάποιος αν δεν πιάνει τη βάση. Εγώ μαζεύω κοντά στα 3000 στην Α αλλά δεν ξέρω αν θα πάω να δώσω αθλήματα. Το χιλιάρι το κάνω πάρα πολύ οριακά στο 4:20 και αυτό με τα πνευμόνια έτοιμα να πεταχτούν έξω. Αυτά συμβαίνουν αν έχεις να κάνεις αεροβική καιρό. Πρέπει να πάτε όλοι να δώσετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Αυτούς που το παίζουν "μάχημοι" μην τους φοβάστε. Είναι οι ίδιοι που μπήκαν το 19 και πάνε για καφέ με το υπηρεσιακό τους πιστόλι ή ακόμα καλύτερα το χρησιμοποιούν σαν καουμπόηδες όπως έγινε σήμερα στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς στα ψυχολογικά δεν τους παίρνουν πρέφα με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε θέσεις που δεν είναι κατάλληλοι.

να πας να δωσεις αδερφε μην τα παρατας ποτε δεν ξερεις. Ας προσπαθησουμε ολοι για το καλυτερο και οτι βγει μεχρι τελευταια στιγμη. Υπαρχουν ελπιδες παντως αν εισαι στα 3000 μορια.

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

The Courier έγραψε:Κάλο θα είναι να μην στεναχωρηθεί κάποιος αν δεν πιάνει τη βάση. Εγώ μαζεύω κοντά στα 3000 στην Α αλλά δεν ξέρω αν θα πάω να δώσω αθλήματα. Το χιλιάρι το κάνω πάρα πολύ οριακά στο 4:20 και αυτό με τα πνευμόνια έτοιμα να πεταχτούν έξω. Αυτά συμβαίνουν αν έχεις να κάνεις αεροβική καιρό. Πρέπει να πάτε όλοι να δώσετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

απο τα πιο σωστα σχολια που εχω διαβασει εδω μεσα ! Καλο θα ηταν να πας να δωσεις αθληματα ειναι η αποψη μου !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomaskdal την Τετ Ιούλ 07, 2021 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Courier πολλά +++++++ παλικαρε .. Να δώσεις αθλήματα έχεις πολύ χρόνο πάντως γιατί θα αργήσουν .. Με διατροφή με προπονητή και σωστή προπόνηση σε έναν μήνα το έχεις για πλάκα .. Πίστη και δύναμη θέλει .. Μην τα παρατάς .. Οι πιο πολλοί τελευταία στιγμή πάνε με έναν μήνα και τ παιρνουν αέρα
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από nikos521 »

Εννοειται πως θα πας να δωσεις αθληματα !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης