Αυτά που μιλάς είναι ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!! Εδώ λέει για εσκεμμένο θάνατο και επαναφορά. Και οι στρατιώτες που σκοτώθηκαν από ηλεκτροπληξία όταν πήγαν να ανεβάσουν τον ιστό της σημαίας εν ώρα υπηρεσίας πέθαναν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δοκιμάζουμε τους Έλληνες στρατιώτες αν αντέχουν το ρεύμα;... έγραψε:Οντως δεν εχει χαθει μονο μια ζωη... Παρτε:
Δ. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ:3.9.73
Φ. ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ:7.8.80
Ε. ΓΚΕΛΟΣ:24.4.88
Δ. ΠΕΤΣΑΛΗΣ:10.8.99
Θ. ΚΑΡΓΑΣ:1.12.99
Λ. ΛΑΜΠΡΟΥ:24.2.2000
Κ. ΓΚΙΟΚΑΣ:24.2.2000
Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ:16.5.01
Απεβιωσαν εν ωρα εκτελεσης του καθηκοντος. Αυτοι που πεθαναν την ιδια
μερα για οσους δουν ημερομηνιες σκοτωθηκαν σε πτωση με αλεξιπτωτο.
Και ηταν σχετικα εμπειροι αλεξιπτωτιστες.(+100 αλματα). Καποιοι αλλοι σε
καποιο λαθος με μπουκαλες οξυγονου. Και οι παπατζηδες του διαδικτυου να μου κανετε την χαρη να μην προσβαλλετε την μνημη τους με μλκς.
Εαν πεθανε κανενας αλλος σε κανα ντου στην Αγκυρα η σε αγνωστο πολεμο η συγκαλυψαν τον θανατο του επειδη ηταν σε μυστικη αποστολη
δεν το ξερω και δεν ειναι επισημο στοιχειο.
Απο εκει και περα βεβαια υπαρχουν αρκετοι σακατεμενοι αλλα ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΙ.
Αυτα.
Άσκηση αθανασίας
Άσκηση αθανασίας
Άσκηση αθανασίας
Όταν λες από πρώτο χέρι τι εννοείς; Ότι ήσουν εκπαιδευόμενος ή εκπαιδευτής;ΝΕΟΣ έγραψε:επειδη γνωριζω απο πρωτο χερι αυτα με τις ευθανασιες να σας πω οτι οι αξιωματικοι δικαιολογουνται μεχρι και το 3ο θανατο βατραχανθρωπου, απ'το 4ο δικαζονται. και αυτο με την ασκηση αθανασιας γινεται σε ολους οσοι εχουν προχωρησει αρκετα σ'αυτο το σχολειο και τους κρατανε στο νερο μεχρι να χασουν τις αισθησεις τους. μετα δεν τους επαναφερει ο εκπαδευτης αλλα ο διπλανος συνεκπαιδευομενος του καθενος
Και δεν είναι ευθανασία φίλε μου. Ευθανασία έκαναν στον σκύλο μου όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο...
Άσκηση αθανασίας
Εγώ πάντως είχα έναν λοχαγό γομάρι, πολύ γομάρι όμως, που όταν έσκαγε μύτη με το μαγιώ δεν πλησίαζε κανένας στην θάλασσα... Σε έλουζε κρύος ιδρώτας στην ιδέα της πατητής από αυτόν...H4nnibal έγραψε:Ελάτε ρε παιδιά, είναι οι λεγόμενες "πατητές". Όποιοι έχουν υπηρετήσει σε μονάδες ΜΑΚ θα τις ξέρουν! Εμείς στη μονάδα είχαμε έναν Επ/χία Βάτραχο, που είχε έρθει στην θαλασσία μαζί μας και μας έκανε εκεί πώς γίνονται οι πατητές!***** τα γέλια. Ανεβαίνουν στην πλάτη σου γρπαπώνοντάς σε απο το πρόσωπο και δένουν τα πόδια τους στα χέρια σου έτσι ωστε να μήν μπορείς να κολυμπήσεις. Καλά δεν τα ξέρετε αυτά;

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Γραφίστας
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας
Παπανικολάου μήπως λεγόταν;
Άσκηση αθανασίας
Καμία σχέση. Δ... ος
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας

Είναι καμμιά 40κάτι χρονών και είναι τούμπανο!
Όταν έφτασα Ι ΜΑΚ, είχαμε πάει μια μέρα στα μαγειρία να φάμε, και μου λέει ένας πιο παλιός "Τώρα που θα μπεί ο Παπ. πες του -ΠΩΠΩ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΞΕΙΣ!"
Του λέω εγώ "Τι λές ρε; ! Πως θα πώ τέτοιο πράμα στο λοχαγό; ! Θα με καψονάρει μέχρι να πεθάνω!"
"Πες, πες" μου λέει αυτός. Τέλως πάντων, με τα πολλά μπαίνει μέσα στα μαγειρία ο Παπ. (Ηλυσιακός Ι ΜΑΚ αν διαβάσει θα γαμηθεί απ'τα γέλια!)
Έρχετε προς το τραπέζι, του λέω εγώ "Πωπω, κύριε Λοχαγέ, για την ηλικία σας πάντως βάράτε πλλές έλξεις"
και τι μου λέει αν έχεις τον θεό σου!
"Είδεςςς, ΕΊΔΕςςςςς! Και που να με έβλεπες όταν είμουνα στη ΜΥΚ να'ούμε. Ντάγκα, ντάγκα, ντάγκα τις βαρούσα να'ούμε"!!!

Άσκηση αθανασίας
Αυτός που λέω εγώ έκανε σε κάποια φάση βάρη στο γυμναστήριο της μονάδας. Με τσιμπάει λοιπόν να τον βοηθήσω στον πάγκο, αν χρειαστεί. Κοιτάω,180 kg!!! ΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕ; του λέω... Δεν μπορείς να τα σηκώσεις αυτά ρε άχρηστε; μου λέει. Τι να τα σηκώσω, ούτε να τα κυλίσω στο πάτωμα δεν μπορω!!! του λέω. Πολύ γέλιο, καλή του ώρα όπου είναι...
Άσκηση αθανασίας
Α ρε χανιμπαλ τι μου θύμησες. Το θεό Παπ που τον μισούσαν τα εποπια γιατί τους έχωνε. Στους σκοπούς φώναζε ''εφοδοοοουυυςςςς!''. Με συμπαθούσε πολύ γιατί εκτός από Ηλυσιακός είμαι και ΑΕΚ. Μας έχωνε όμως αγγαρεία. Όρμάτε στα ξύλα λοκατζήδες. Να βλέπω ροή, ροή. Φτιάχτε ντάνες να ούμε, φτιάχτε ντάνες. Ελα δω λοκατζή, ελα δω... Τον άλλο παλιό βάτραχο τον Παπακώστα τον θυμάσαι; Άλλος καμένος απο κει. Ά ρε βατράχια αθάνατα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας
Ρε τον Παππου ετσι τον λεγαμε εμεις τον Παπανικολαου το ειχαμε στο 575 Τ/ΠΝ στο πρωτο λοχο... ελα δω ελα δω σου λεω λοκατζη... εγινε λοχαγος τον ειχα ανθυπολοχαγο εγω και μετεπειτασ υπολοχαγο ***** τα κομμαντα για την ηλικια του...Ηλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Α ρε χανιμπαλ τι μου θύμησες. Το θεό Παπ που τον μισούσαν τα εποπια γιατί τους έχωνε. Στους σκοπούς φώναζε ''εφοδοοοουυυςςςς!''. Με συμπαθούσε πολύ γιατί εκτός από Ηλυσιακός είμαι και ΑΕΚ. Μας έχωνε όμως αγγαρεία. Όρμάτε στα ξύλα λοκατζήδες. Να βλέπω ροή, ροή. Φτιάχτε ντάνες να ούμε, φτιάχτε ντάνες. Ελα δω λοκατζή, ελα δω... Τον άλλο παλιό βάτραχο τον Παπακώστα τον θυμάσαι; Άλλος καμένος απο κει. Ά ρε βατράχια αθάνατα!
που ειναι τωρα;
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας
Έλα εντάξει ρε, Υ/χός ήταν όταν ήμουνα εγώ, αλλα εμείς τον φωνάζαμε λοχαγό λόγω εμπειρίας χρόνων.
Τευλευταία (τον Νοέμβριο που απολύθηκα) ήτανε στη δεκέλεια, το φυλάκιο της 13 ΛΔΒ στη Αθήνα! Οι 300 είχαν ματώσει να κουβαλάνε κορμούς εκει απάνω!
Ρε φίλε Άφρο! Έχεις εκείνο το βιντεάκι με τον Παπανικολάου που έχει σαν background την μουσική του ταρζάν; ! Αν έχεις οποιοδήποτε βιντεάκι απ'τη μονάδα γενικότερα, βάλτα στο pc και στείλτα μου στο mail να σου στείλω κ εγώ κανένα!

Τευλευταία (τον Νοέμβριο που απολύθηκα) ήτανε στη δεκέλεια, το φυλάκιο της 13 ΛΔΒ στη Αθήνα! Οι 300 είχαν ματώσει να κουβαλάνε κορμούς εκει απάνω!
Ρε φίλε Άφρο! Έχεις εκείνο το βιντεάκι με τον Παπανικολάου που έχει σαν background την μουσική του ταρζάν; ! Αν έχεις οποιοδήποτε βιντεάκι απ'τη μονάδα γενικότερα, βάλτα στο pc και στείλτα μου στο mail να σου στείλω κ εγώ κανένα!

-
- Αρχιλοχίας
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας
Ηλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Α ρε χανιμπαλ τι μου θύμησες. Το θεό Παπ που τον μισούσαν τα εποπια γιατί τους έχωνε. Στους σκοπούς φώναζε ''εφοδοοοουυυςςςς!''. Με συμπαθούσε πολύ γιατί εκτός από Ηλυσιακός είμαι και ΑΕΚ. Μας έχωνε όμως αγγαρεία. Όρμάτε στα ξύλα λοκατζήδες. Να βλέπω ροή, ροή. Φτιάχτε ντάνες να ούμε, φτιάχτε ντάνες. Ελα δω λοκατζή, ελα δω... Τον άλλο παλιό βάτραχο τον Παπακώστα τον θυμάσαι; Άλλος καμένος απο κει. Ά ρε βατράχια αθάνατα!
Παπακώστας φίλε!

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας
gioalex έγραψε:
επειδη γνωριζω απο πρωτο χερι αυτα με τις ευθανασιες να σας πω οτι οι αξιωματικοι δικαιολογουνται μεχρι και το 3ο θανατο βατραχανθρωπου, απ'το 4ο δικαζονται. και αυτο με την ασκηση αθανασιας γινεται σε ολους οσοι εχουν προχωρησει αρκετα σ'αυτο το σχολειο και τους κρατανε στο νερο μεχρι να χασουν τις αισθησεις τους. μετα δεν τους επαναφερει ο εκπαδευτης αλλα ο διπλανος συνεκπαιδευομενος του καθενος
Όταν λες από πρώτο χέρι τι εννοείς; Ότι ήσουν εκπαιδευόμενος ή εκπαιδευτής;
Και δεν είναι ευθανασία φίλε μου. Ευθανασία έκαναν στον σκύλο μου όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο...
εχω ενα γνωστο που ο ξαδερφος του ειναι Ο. Υ. Κ. απ'τους πρωτοκλασατους(με μυστικες αποστολες και τετοια)που τωρα θα παει για εκπαιδευτης σε αμφιβιους και γι'αυτο εννοω απο πρωτο χερι. ναι, ευθανασια σιγουρα δεν ειναι,<< πατητες>> λεγονται οπως ειπε και ο H4nnibal, το'χα ξεχασει πως λεγονταν και δεν το ανεφερα, αλλα πιστευα οτι με το τιτλο εννοουνταν η << πατητη>>
Άσκηση αθανασίας
Με κάλυψες. Ο ξάδερφος ενός γνωστού μου...ΝΕΟΣ έγραψε:gioalex έγραψε:
επειδη γνωριζω απο πρωτο χερι αυτα με τις ευθανασιες να σας πω οτι οι αξιωματικοι δικαιολογουνται μεχρι και το 3ο θανατο βατραχανθρωπου, απ'το 4ο δικαζονται. και αυτο με την ασκηση αθανασιας γινεται σε ολους οσοι εχουν προχωρησει αρκετα σ'αυτο το σχολειο και τους κρατανε στο νερο μεχρι να χασουν τις αισθησεις τους. μετα δεν τους επαναφερει ο εκπαδευτης αλλα ο διπλανος συνεκπαιδευομενος του καθενος
εχω ενα γνωστο που ο ξαδερφος του ειναι Ο. Υ. Κ. απ'τους πρωτοκλασατους(με μυστικες αποστολες και τετοια)που τωρα θα παει για εκπαιδευτης σε αμφιβιους και γι'αυτο εννοω απο πρωτο χερι. ναι, ευθανασια σιγουρα δεν ειναι,<< πατητες>> λεγονται οπως ειπε και ο H4nnibal, το'χα ξεχασει πως λεγονταν και δεν το ανεφερα, αλλα πιστευα οτι με το τιτλο εννοουνταν η << πατητη>>
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας
gioalex έγραψε:Με κάλυψες. Ο ξάδερφος ενός γνωστού μου...ΝΕΟΣ έγραψε:gioalex έγραψε:
γιατι; δεν ισχυουν αυτα που εγραψα; αν ναι πες το μου να ξερω για να μην εχω λανθασμενη αποψη σ'αυτο το θεμα
Άσκηση αθανασίας
Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που έγραψες. Πάντως πηγές τύπου "ο ξάδερφος του κουμπάρου της μάνας του συμμαθητή μου στην πρώτη δημοτικού" δεν τις θεωρώ αξιόπιστες. Έχω ακούσει πολλές παπάτζες στην θητεία μου. Και επειδή έχω υπηρετήσει με στελέχη που έχουν περάσει από ΟΥΚ, ένα έχω να σου πω. Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ για την εκπαίδευση που πέρασαν. Τώρα για τις μυστικές αποστολές, δεν πρέπει να είναι και τόσο "μυστικές", αφού μαθαίνεις την ύπαρξή τους εσύ, ο γνωστός του ξαδέρφου του ΟΥΚα. Το ξαναλέω, δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν για την ύπαρξη ή όχι αυτής της άσκησης, δεν έχω πάει ΟΥΚ, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Εδώ καταγράφω ΜΟΝΟ την προσωπική μου άποψη και τίποτα άλλο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης