Σιγουρα φιλε δεν υπαρχει λογος να βγουν αργότερα. Φαντάσου στη προκήρυξη του 19 με 19000 αιτησεις περίπου εκαναν ενα 10ημερο να βγουνKostantinos2017 έγραψε:Greekwarrior1 έγραψε:Μεσα στη βδομαδα που ερχεται θα βγουν τα αποτελεσματα. Υπομονη
λες μεσα στην βδομαδα να βγουν; Εγω πιστευω μετα της 10 ιουλιου θα βγουν
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 54
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Εγώ πιστεύω μέχρι 12 Ιούλιου θα έχουν βγει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Μαθαμε ποσες αιτησεις εγιναν τελικα;
Με 2900 μόρια υπάρχουν ελπίδες να είμαι στους 320 η πολύ δύσκολα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 13
ΕΦ21 φτιάξε μας την Κυριακή ρε μάγκα!
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχια σε όλα τα παιδιά. Έχω κάνει την αίτηση με τα 80 άτομα και συγκεντρώνω 2000 μόρια έχω ελπίδες;
131313 έχεις πιθανότητες... Οριακά αλλά έχεις! Προσωπική εκτίμηση! Δεν έχω κάποια πληροφορία
Αποτελέσματα για ποτέ το βλέπετε ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Λογικά μέσα στην εβδομάδα αυτή
Υπάρχει κανείς εδώ με πτυχίο;
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση που έχει ένας φίλος. Ανήκει ομάδα Β χωρίς πτυχίο αλλά η απορία του είναι η εξής. Αυτός έχει και ecdl αλλά ήταν και τομέα Πληροφορικής επαλ. Βλέπω κάτω κάτω στη προκήρυξη ότι σε περίπτωση που κάποιος δεν εχει ecdl, μπορεί να πάρει τα μόρια αν έχει τελειώσει επαλ Πληροφορικής (αν το διάβασα και το κατάλαβα σωστά). Το παλικάρι έκανε τα χαρτιά του στη Β ομάδα και έδωσε και το ecdl του για να είναι σίγουρος. Υπάρχει κάποια περίπτωση να του πουν ξέρω γω ότι ακυρώνεται η αίτηση σου επειδή μας έδωσες και ecdl και τελείωσες επαλ Πληροφορικής; Δε νομίζω το βλέπω λίγο χαζό αλλά από περιέργεια σας ρωτάω αν ξέρετε. Αυτός το έκανε από το φόβο του και έδωσε και το πτυχίο ecdl μήπως και δε του τα μετρούσαν από το πτυχίο πληροφορικής επαλ.
Geo9191 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχια σε όλα τα παιδιά. Έχω κάνει την αίτηση με τα 80 άτομα και συγκεντρώνω 2000 μόρια έχω ελπίδες;
Δυστυχώς όχι.
Εννοειται οτι ΔΕΝ θα εχει προβλημα.Gpap95 έγραψε:Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση που έχει ένας φίλος. Ανήκει ομάδα Β χωρίς πτυχίο αλλά η απορία του είναι η εξής. Αυτός έχει και ecdl αλλά ήταν και τομέα Πληροφορικής επαλ. Βλέπω κάτω κάτω στη προκήρυξη ότι σε περίπτωση που κάποιος δεν εχει ecdl, μπορεί να πάρει τα μόρια αν έχει τελειώσει επαλ Πληροφορικής (αν το διάβασα και το κατάλαβα σωστά). Το παλικάρι έκανε τα χαρτιά του στη Β ομάδα και έδωσε και το ecdl του για να είναι σίγουρος. Υπάρχει κάποια περίπτωση να του πουν ξέρω γω ότι ακυρώνεται η αίτηση σου επειδή μας έδωσες και ecdl και τελείωσες επαλ Πληροφορικής; Δε νομίζω το βλέπω λίγο χαζό αλλά από περιέργεια σας ρωτάω αν ξέρετε. Αυτός το έκανε από το φόβο του και έδωσε και το πτυχίο ecdl μήπως και δε του τα μετρούσαν από το πτυχίο πληροφορικής επαλ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Παιδια δε χρειαζεται να αγχωνεστε για την βαση των πρωτων 400, αργα η γρηγορα θα τους παρει κ τους υπολοιπους 600, υπομονη
Και εγώ αυτό πιστεύω Χρηστάρα απλά ήθελα να θέσω το ερώτημα και σε εσάς μήπως γνωρίζεται κάτι παραπάνω. Θα ήταν χαζό στο κάτω κάτω να ακυρωθεί για τέτοιο λόγο κατά την άποψη μου.XristosMP έγραψε:Εννοειται οτι ΔΕΝ θα εχει προβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Ιούλ 04, 2021 9:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες