Εγω πάντως θα συμβούλευα αφού βγουν τα αποτελέσματα και ΕΑΝ περάσεις μετά να κάνεις αφαίρεση διότι εάν δεν περάσεις γιατί να ταλαιπωρείς τσάμπα τον εαυτό σου. Έτσι κι αλλιώς είπες για μικρό τατουάζ άρα προλαβαίνεις να το βγάλεις ΜΕΤΆ την ανάρτηση των αποτελεσμάτων.Tsoni έγραψε:Καλησπέρα ομάδα και καλή επιτυχία σε όλους! Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει.Αν βρισκομαι σε διαδικασια αφαιρεσης τατουαζ (πρωτη-δευτερη συνεδρία) και εχω καποια βεβαιωση οτι το αφαιρώ λετε να υπαρχει θεμα ή ουτε καν;
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 11
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ειμαι και εγω σε φαση αφαιρεσης για κατι μικρα γραμματα στα χερια και σημερα ολοκληρωσα τη δευτερη συνεδρια και πηρα και βεβαιωση. Αλλα πιστεψε με ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε αγχωνει. Ολα τα νεα παιδια στη ΔΙΑΣ ειναι με μακρυμανικα και στο 19 περασενε οντως παιδια με μανικια και τατου μεχρι και το λαιμο. Καλη επιτυχια να εχεις
Για ολικη αφαιρεση φιλε Πολίτη θελει 4-5 συνεδρίες όπου η κάθε μία είναι ανα μήνα. Αυτο ειναι το κακο για αυτο το σκεφτομαι
Tsoni έγραψε:Χαχαχ ναι δυστυχως αγχωνομαι αδερφε. Καλα πρωτα βεβαια ολοι αγχωνομαστε για τα μορια αλλα εγω αγχωνομαι και για το επομενο βημα (αν περασω το πρωτο πάντα). Απλα δεν ειναι οτι εχω βυσμα για να περασω, οπως ενδεχομένως να εκαναν οσοι ειχαν μανικια και περασαν το 19 ξερω γω.
Αδερφέ έτσι ήμουν και εγώ σαν εσένα πταν περασα πκε για σφ. Φουλ άγχος μην με κόψουν. Δεν έκοψαν κανέναν και είχαμε πολλούς με μανίκια κτλπ μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά
ΕΦ.21 προεδρε κανα νεο; Σε σκεφτομουν ολο το βραδυ
Τον σκεφτοσουν όλο το βράδυ; Δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό για ευνόητους λόγους 😂😂
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
ΕΦ.21 λες και τα χαρτιά;
Η αλήθεια είναι βκμδ στα πκε των σφ γενικά δεν έκοψαν κανέναν ήταν πολλοί ελαστικοί είναι η αλήθεια..
Φυσικά και ήταν ελαστικοί στους ΣΦ αφού δε συμπλήρωναν άτομα, καμια σχέση με τις μόνιμες θέσεις των ΕΦ. Ξέρω κοπέλα που μπήκε ΣΦ σε νησι με 1.62 ύψος, χωρίς βύσμα, απλά την πέρασαν!
Ευχαριστω πολυ παιδια. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους! Μην αποθαρρύνεστε ποτε απο κανεναν. Δικα σας ειναι τα ονειρα και κανεις δεν εχει δικαιωμα να σας τα κοβει. Οι περισσοτεροι απο εδω αξιζετε να μπειτε για τον κοπο, την προσπαθεια και το πραγματικο "θελω" που δειχνετε. Εμενα ειναι η τελευταια μου ευκαιρια λογω ηλικιας αλλα εσεις μην τα παρατησετε ποτέ αν εχετε και αλλες ευκαιριες.
Λίγο τραβηγμένο αυτό εκο.. Αλλά μπορεί δεν αντιλέγω Εδώ πέρασανε άτομα 150 κιλά στην κυριολεξία
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 23
Εχουμε κανα νεο για της βασεις;
Για ΣΦ αμα ξαναβγαλει θα θελει εντοπιοτητα λετε?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Μεχρι στιγμης τα οσα ξερουμε 2850+ Α και 2600 Β
Καλημέρα ! Ξέρει κάποιος ποσά μόρια είναι το δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες