Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
Ρε παιδιά πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα βγει; Και γω περιμένω αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση δύσκολο μου φαίνεται. Δηλαδή θα βάλουν σε σχολή τόσα άτομα; Επίσης το χειμώνα πόσοι ασχολούνται με τη πυροσβεστικη; Γίνομαι γραφικός αλλά Ελλάδα είμαστε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 63
Sakis4321 έγραψε:ETH-EP-PYR Απλά μου λέει ένας πυροσβέστης ότι αν έχω άδεια οδήγησης γ κατηγορίας και το δηλώσω θα με πάρουν σίγουρα για οδηγό και όχι μάχιμο. Και το θέμα ειναι ότι εγώ δεν θέλω να είμαι οδηγός
Δεν καταλαβαίνω το σίγουρα που σου λέει ότι θα σε πάρουν!
Λογικά θα έχει 2 κατηγορίες, μάχιμοι και οδηγοί! Αν θέλεις να μπεις στην κατηγορία των οδηγών χρειάζεται το Γ! Αν θέλεις μάχιμος δεν δηλώνεις το Γ!
Σίγουρο νομίζω δεν υπάρχει, γιατί στην κατηγορία οδηγών θα βρεθούν και άλλοι και από κει πέρα θα παίξουν τα μόρια!
Κάτσε να βγει και βλέπεις τι δηλώνεις
-
- Ανθυπασπιστής
Τι εννοείς τον χειμώνα; Οι κενες θέσεις αφορούν οργανικές του ΠΣ δλδ είναι ελλείψεις που ήδη υπάρχουν!Ntaras έγραψε:Ρε παιδιά πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα βγει; Και γω περιμένω αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση δύσκολο μου φαίνεται. Δηλαδή θα βάλουν σε σχολή τόσα άτομα; Επίσης το χειμώνα πόσοι ασχολούνται με τη πυροσβεστικη; Γίνομαι γραφικός αλλά Ελλάδα είμαστε
Εννοώ ότι μετά την αντιπυρική δεν ασχολούνται τόσο απλό είναι βγαίνει η δουλειά τους.
Ntaras έγραψε:Εννοώ ότι μετά την αντιπυρική δεν ασχολούνται τόσο απλό είναι βγαίνει η δουλειά τους.
Έτσι λες εσύ ... Δεν είναι έτσι ομως
. Διότι υπάρχουν ήδη κενά ήδη επίσης φεύγουν φέτος κ του χρόνου 2 μεγάλες σειρές του 90 ...
***Γενικά οποίος γνωρίζει να λέει και το πώς και το γιατί για να μπορέσει να βοηθήσει τους υπόλοιπους ... Οι αερολογιες βλάπτουν την ψυχολογία των ενδιαφερομένων ...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;
Σοβαρά τώρα θέλω αν μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς πλάκα. Που είναι το κόλλημα αν σου πουν να ξαναδώσεις αθλήματα; Τι φοβάσαι;
Ποιος σου είπε ότι νευριαζουμε;
Πάμε σε ότι γουστάρεις. Από έναν 40+
Σοβαρά τώρα θέλω αν μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς πλάκα. Που είναι το κόλλημα αν σου πουν να ξαναδώσεις αθλήματα; Τι φοβάσαι;
-
- Ανθυπασπιστής
Χωρίς να είμαι εποχικός θα σου απαντήσω αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταλάβεις!tonytriathlon έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;
Ο εποχικός είναι ήδη εμισθος υπάλληλος του Πς, όπου έγινε υπάλληλος με αξιολόγηση, αθλήματα, μοριοδότηση και ανοιχτή προκήρυξη προς όλους τους πολίτες!
Από την στιγμή που χρειάζεται να καλύψει οργανικά κενά από που θεωρείς πως πρέπει να το κανει;
Πχ συμβασιούχοι εποχικοί σκουπιδιάρηδες σε δήμο δουλεύουν 10 χρόνια με αυτό το καθεστώς, αποφασίζει ο Δήμος να προχωρήσει σε προσλήψεις στην καθαριότητα! Από που θεωρείς σωστό να απορροφήσει;
Υγ γνωρίζω ότι προσωπικά εσυ δεν θα συμφωνήσεις αλλά δεν με πολύ αφορά και ολας!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 26
Το πιο σωστό είναι να δώσει μόρια στους εποχικούς. Όλες οι θέσεις να είναι διαθέσιμες για όλους και να μπούνε όσοι έχουν τα περισσότερα μόρια. Όλοι να περάσουν αθλήματα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
ξέρεις πόσοι θα είναι τραυματισμένοι από φωτιές και θα θέλουν τον χρόνο τους να αναρωσουν; Τι πρέπει Σον και καλά να πάνε να δώσουν αθλήματα να κοπούν; Ο συνάδελφος πού έχασε 3 δάχτυλα εν ώρα υπηρεσίας πρέπει ντε και καλά να κοπεί; Εσύ αν ήσουν στην θέση τούς θα το ήθελες;tonytriathlon έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;
mikeangel έγραψε:ξέρεις πόσοι θα είναι τραυματισμένοι από φωτιές και θα θέλουν τον χρόνο τους να αναρωσουν; Τι πρέπει Σον και καλά να πάνε να δώσουν αθλήματα να κοπούν; Ο συνάδελφος πού έχασε 3 δάχτυλα εν ώρα υπηρεσίας πρέπει ντε και καλά να κοπεί; Εσύ αν ήσουν στην θέση τούς θα το ήθελες;tonytriathlon έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;
Ο εποχικός με το θέμα στα δάχτυλα του με βάση την τροπολογία καλύπτεται από τον. Νόμο και παίρνει απαλλαγή από τα υγειονομικά σε τυχόν προσλήψεις εποχικού ή μόνιμου προσωπικού στο μέλλον κ μπαίνει σε μη μάχιμες θέσεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
όχι να τον βάλουν να σηκώσει αλτήρα 25 κιλών και να κοπεί, να την πάρουν πίσω την τροπολογία, Αφού αυτό θελεται γιατί τέτοιοι είστεPyr έγραψε:mikeangel έγραψε:ξέρεις πόσοι θα είναι τραυματισμένοι από φωτιές και θα θέλουν τον χρόνο τους να αναρωσουν; Τι πρέπει Σον και καλά να πάνε να δώσουν αθλήματα να κοπούν; Ο συνάδελφος πού έχασε 3 δάχτυλα εν ώρα υπηρεσίας πρέπει ντε και καλά να κοπεί; Εσύ αν ήσουν στην θέση τούς θα το ήθελες;tonytriathlon έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;
Ο εποχικός με το θέμα στα δάχτυλα του με βάση την τροπολογία καλύπτεται από τον. Νόμο και παίρνει απαλλαγή από τα υγειονομικά σε τυχόν προσλήψεις εποχικού ή μόνιμου προσωπικού στο μέλλον κ μπαίνει σε μη μάχιμες θέσεις.
mikeangel έγραψε:όχι να τον βάλουν να σηκώσει αλτήρα 25 κιλών και να κοπεί, να την πάρουν πίσω την τροπολογία, Αφού αυτό θελεται γιατί τέτοιοι είστεPyr έγραψε:mikeangel έγραψε:ξέρεις πόσοι θα είναι τραυματισμένοι από φωτιές και θα θέλουν τον χρόνο τους να αναρωσουν; Τι πρέπει Σον και καλά να πάνε να δώσουν αθλήματα να κοπούν; Ο συνάδελφος πού έχασε 3 δάχτυλα εν ώρα υπηρεσίας πρέπει ντε και καλά να κοπεί; Εσύ αν ήσουν στην θέση τούς θα το ήθελες;tonytriathlon έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι φίλε μου απλά προσπαθώ με στοιχεία όταν βλέπω ανακρίβειες ή πράγματα από τη σφαίρα της φαντασίας που προκαλούν παραπληροφόρηση και άγχος να τα παραθέτω εδώ.
Pyr πριν 1 μήνα που έλεγα ότι το όριο για εποχικούς θα είναι 35 και θα μείνουν απέξω 1000+, άτομα με βριζατε. Τώρα που αυτό ακούγεται και από τα Σωματεία δε βλέπω να φιλοσοφίες. Να μάθετε να ακούτε και να μη Σπαζεστε.
EcoMike έγραψε:Pyr πριν 1 μήνα που έλεγα ότι το όριο για εποχικούς θα είναι 35 και θα μείνουν απέξω 1000+, άτομα με βριζατε.Τώρα που αυτό ακούγεται και από τα Σωματεία δε βλέπω να φιλοσοφίες. Να μάθετε να ακούτε και να μη Σπαζεστε.
Φίλε μου δεν σπαστικα ούτε θα σπαστω πρώτων...
Δεύτερων... Δεν είναι σίγουρο αυτό που λες σε καμία των περιπτώσεων επομένως γιατί επιμένεις ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι όλες οι αιτήσεις για μεταθέσεις των εποχικών δεν έγιναν δεκτές γιατί είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, σύμφωνα με αυτό πιστεύεται ότι θα παραμείνει έξω από το σώμα έμπειρο προσωπικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες