Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Σε πιστεύω να βγάλει κατηγορίες κλπ που λέτε όλοι μαζί σε ένα τσουβάλι θα τους βάλει με μόρια προϋπηρεσίας κλπ
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Δεν*
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

ETH-EP-PYR έγραψε:
EcoMike έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;

Σοβαρά τώρα θέλω αν μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς πλάκα. Που είναι το κόλλημα αν σου πουν να ξαναδώσεις αθλήματα; Τι φοβάσαι;

Θα σου απαντήσω γιατί το βλέπω αντικειμενικά και τους καταλαβαίνω και μακάρι και εσυ!

Τα παιδιά που είναι εποχικοί δεν επέλεξαν να πάνε εποχικοί και όχι μονιμοι, επέλεξαν να πάνε στο ΠΣ έστω και σαν εποχικοί παρά να κάθονται στις καφετέριες ή να προτιμούν να δουλεύουν άλλου!

Επίσης έχουν μπει με ΑΣΕΠ και ότι ζήταγε ο ΑΣΕΠ (αντικειμενικά μόρια και αθλήματα) χωρίς βύσμα και 2 ντενεκεδες λάδι όπως οι μονιμοι!

Ας είχε ο ΑΣΕΠ παραπάνω αθλήματα ή ας είχε μικρότερο όριο ηλικίας δεν φταίνε οι εποχικοί για αυτό!

Και αυτό που ζητάνε είναι ότι αν το ΠΣ έχει ανάγκη από κόσμο τι πιο λογικό να απορροφήσει αυτούς που εργάζονται ήδη για αυτό!

Ακόμη μια μικρή λεπτομερια που διαφεύγει, οι εποχικοί ανήκουν στο Πς, είναι ήδη μέσα και έχουν ΑΜ του ΠΣ!

Μετά από όλα αυτά μόνο εμπάθεια αντιλαμβάνομαι και τίποτα άλλο!

Υγ1 οι δήμοι βγάζουν προκήρυξη για σκουπιδιάρηδες και παίρνουν προσωπικό που έχει ξανά δουλέψει (με εμπειρία),

Το ίδιο και τα ΕΛΤΑ!

Υγ2 φιλικά μιλάω, δεν με αφορά είτε η προκήρυξη ούτε οι εποχικοί, αλλά έχω μάθει να μην έχω εμπάθειες και να βλέπω τα πράγματα σφαιρικά και αντικειμενικά!

Μόνο κ μόνο που είπες ότι οι εποχικοί μπήκαν μέσο ΑΣΕΠ δεν χρειάστηκε να διάβασω παρακάτω.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τι ΑΣΕΠ ρε θα μας τρελαίνεται; Ο ασεπ δε δίνει μόρια 3τεκνιας και οαεδ (εκτός των ΥΕ), και μετράει ο βαθμός απολυτηρίου. Του υπουργείου προκήρυξη ήταν.

Μακάρι μνημόνια για πάντα, ζητώ στην Τρόικα που μας έκανε κράτος και βάζει χέρι με ευρωπαϊκές διαταγές πλέον στον κάθε πασοκο βαψομαλλια.

Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Διασώστης 31 πρώτα μάθε μετά μίλα. Ο ασεπ δίνει μόρια σε ανέργους και επίσης μέσω νόμου η τριτεκνία μετράει μέχρι τα 25 έτη. Όσοι ήταν πάνω απο 25 έτη όπως εγώ δεν πήρα τα μόρια... Και μην κλαίγεσαι... Μόνο πικρόχολα σχόλια είσαι πίσω απο ένα πς εναντίων εποχικών. Τι σε πειράζουν οι εποχικοί δεν κατάλαβα. Είναι μέσα στο πυροσβεστικό σώμα με Α. Μ. Κλπ; Ναι οπότε τι σε πειράζει και κλαίγεσαι; Ελεος δηλαδή με τον κάθε πικραμένο... Μακάρι να μπείτε μάγκες και να μπουν όσοι το γουστάρουν. Γιατί μερικοί εδω μέσα μόνο να κράζετε ξέρετε. Αυτοί μακρυά απο το σώμα. Δεν αξίζετε. Γιατί αμα μπείτε θα είστε αυτοί που θα νομίζετε οτι μπιπ και δερνετε. Αντε πια...
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Είπα εγώ να μη μπουν οι εποχικοί; Αν περάσουν όλες τις διαδικασίες επιτυχώς βέβαια να μπουν. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω τόσο καιρό. Αλλά όχι να λένε ότι θα απορροφηθούν έτσι αβλεπει χωρίς αθλήματα κλπ. Πες μου γιατί αγχώνονται όταν τους λέμε ότι θα ξαναδωσουν αθλήματα; Μηοως επειδή κάποιοι είναι 40+ χρόνων και 100+ κιλά;

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Selby23 έγραψε:

Μόνο κ μόνο που είπες ότι οι εποχικοί μπήκαν μέσο ΑΣΕΠ δεν χρειάστηκε να διάβασω παρακάτω.

Who cares;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιουν 24, 2021 12:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Predator »

Την ίδια άποψη έχω καο για τους εθελοντέςόμως . εφόσον λες ότι οι εποχικοί δουλεύουν για το ΠΣ τι να πουν και οι εθελοντές (οι ενεργοί πάντα που πάνε σε συμβάντα και κάνουμε κανονικά τις υπηρεσίες μας) έτσι όπως πρέπει να μπουν ως μόνιμο προσωπικό κάποιοι εποχικοί κ όχι αυτοί με τις κοιλιές (τα κριτήρια είναι κριτήρια ειτε σας αρέσει ειτε όχι αν χρειαστεί να περάσουμε αθλήματα πρέπει να τα περάσουμε δν είναι νηπιαγωγείο είναι πυροσβεστική !) έτσι πρέπει να μπουν και κάποιοι εθελοντές στο σώμα γιατί αυτοί δουλεύουν τσάμπα και κάνουν τη δουλειά του μόνιμου.. Για μένα αυτό είναι το δίκαιο διότι πολλοί εποχικοί μιλάνε μόνο για το συμφέρον τους κ μόνο γι την κατηγορία τους κ όταν λέει ένας εθελοντής τ ίδιο τν κράζουν . που στο κάτω κάτω εγώ προσωπικά έχω 4,5 χρόνια προϋπηρεσία σαν εθελοντής θέλει δν θέλει κάποιος πολίτης που μπηκε εποχικός το 19,20 και να θέλει τν μπορεί να συγκριθεί μαζί μου και με πολλούς από μας .. παιδιά συγνώμη αν παρεξηγήθηκε κάποιος αλλά το σωστό έτσι είναι . το ΠΣ βέβαια εινει ένα μεγάλο ΜΠΟΥ ΡΔΕΛΟ που το μονο που ξέρει να κάνει είναι να ρουφάει το αίμα των εποχικών αρχικά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και μετά των εθελοντών .. Όπως επίσης καο των μόνιμων που ένας θεός ξέρει τι έχουν τραβήξει και αυτοί οι δόλιοι

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το δίκαιο είναι να περάσουν όλοι αθλήματα ότι αθλήματα είναι αυτά.. Αν είσαι 40 χρονων και 100 κιλά ρε φίλε πες μου λίγο τι θα κανεις ; Ο πυροσβέστης που θα καλεστεί να σας σώσει ή να σώσει την περιουσία σας θα θέλατε να ήταν έτσι ; Θα ειναι αποτελεσματικός ; Θα είναι ικανός εάν εγκλωβιστεί ο ίδιος να σωθεί και να σώσει ; Τα έχετε σκεφτεί αυτά καθόλου μερικοί που λέτε να μην δώσουν αθλήματα ; Παραπονιέστε και κοροϊδεύεται τους πυροσβέστες που είναι με πολλά κιλά κ ξέρω ότι τους κράζετε παρα πολλοί από δω μέσα γιατί και εγώ όταν δω έναν γερασμένο και 100+ κιλά κ ειναι πυροσβέστης τ θα κάνω ; Αρχικά θα εκραζα τη διοίκηση που δν κάνει κάτι γ αυτό.. Λέμε όλοι τόσα χρόνια και φωνάζουμε ότι το προσωπικό ειναι γερασμένο κουρασμένο και φυσικά μη ικανό αλλά από όσο βλέπω επειδή θέλετε να βολευτείτε χωρίς κόπο σε αντίθεση με κάποιους από εμάς που έχουν κοπιάσει εχπιν δώσει λεφτά για να κάνουν υπηρεσίες να πάρουν διπλώματα κλπ κλπ .. Με αυτό το σκεπτικό το ΠΣ δν θα πάει ποτε μπροστά και το μόνο που βλέπω ειναι να κράζετε από το πρωί μέχρι το βράδι εποχικούς εθελοντές κλπ .. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ! Τότε λοιπόν γιαμένα ναι οι εποχικοί να μην μπουν αέρα

πατέρα να περάσουν όλοι αθλήματα ότι αθλήματα ειναι αυτά γιατί όλο αυτό περί φυσικής κατάστασης των μόνιμων θα ειναι ένας φαύλος κύκλος

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το δίκαιο είναι να περάσουν όλοι αθλήματα ότι αθλήματα είναι αυτά.. Αν είσαι 40 χρονων και 100 κιλά ρε φίλε πες μου λίγο τι θα κανεις ; Ο πυροσβέστης που θα καλεστεί να σας σώσει ή να σώσει την περιουσία σας θα θέλατε να ήταν έτσι ; Θα ειναι αποτελεσματικός ; Θα είναι ικανός εάν εγκλωβιστεί ο ίδιος να σωθεί και να σώσει ; Τα έχετε σκεφτεί αυτά καθόλου μερικοί που λέτε να μην δώσουν αθλήματα ; Παραπονιέστε και κοροϊδεύεται τους πυροσβέστες που είναι με πολλά κιλά κ ξέρω ότι τους κράζετε παρα πολλοί από δω μέσα γιατί και εγώ όταν δω έναν γερασμένο και 100+ κιλά κ ειναι πυροσβέστης τ θα κάνω ; Αρχικά θα εκραζα τη διοίκηση που δν κάνει κάτι γ αυτό.. Λέμε όλοι τόσα χρόνια και φωνάζουμε ότι το προσωπικό ειναι γερασμένο κουρασμένο και φυσικά μη ικανό αλλά από όσο βλέπω επειδή θέλετε να βολευτείτε χωρίς κόπο σε αντίθεση με κάποιους από εμάς που έχουν κοπιάσει εχπιν δώσει λεφτά για να κάνουν υπηρεσίες να πάρουν διπλώματα κλπ κλπ .. Με αυτό το σκεπτικό το ΠΣ δν θα πάει ποτε μπροστά και το μόνο που βλέπω ειναι να κράζετε από το πρωί μέχρι το βράδι εποχικούς εθελοντές κλπ .. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ! Τότε λοιπόν γιαμένα ναι οι εποχικοί να μην μπουν αέρα

πατέρα να περάσουν όλοι αθλήματα ότι αθλήματα ειναι αυτά γιατί όλο αυτό περί φυσικής κατάστασης των μόνιμων θα ειναι ένας φαύλος κύκλος

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Γραφεις πολλά ρε ανθρωπε και δεν μπαίνουμε σε κόπο να τα διαβάζουμε όλα. Γράψτα πιο περιληπτικά. Predator εσυ που είχες κάτι γνωστους και έλεγες θα βγει προκήρυξη για εποχικούς εχεις καμία πληροφορία τώρα για αυτούς τους 3.000 ;

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν έχω ρωτήσει τίποτα γιατί ξενερωσα.. Αν μάθω κάτι θα σας πω .. Βασικά θα στείλω προσωπικά μηνύματα σε άτομα που με ρωτάνε αλλιώς εδώ δύσκολο να ξαναγράψω γιατί βλεπεις τι κράξιμο πέφτει
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Γιατί τσιφλίκι των εποχικών είναι η πυροσβεστικη;Τι μας νοιάζει άμα εσβηναν φωτιές, αφού το επέλεξαν να είναι εποχικοί και το χειμώνα άνεργοι καλά έκαναν.

Που ξέρεις αν θέλαμε πάντα να μπούμε πυροσβεστική; Εποχικοί δε μπήκαμε γιατί έχουμε μόνιμες δουλειές στον ιδιωτικό οπότε γιατί να μπαίνουμε οαεδ το χειμώνα;

Σας έχεις πιάσει άγχος, χαλαρώστε!

Συνέχισε τότε την μόνιμη δουλειά σου και μην μπαίνεις ΟΑΕΔ τον χειμώνα, αναμενόμενο όμως και αντικειμενικό ΕΣΥ να χάσεις ότι + πάρει ένας ΕΠΟΧΙΚΟΣ με νόμο στην νέα προκήρυξη ... Που δεν είχε μόνιμη δουλειά όπως εσύ αλλά πρόσφερε στο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

Γιατί + θα έχει όπως σε όλο το δημόσιο οι συμβασιούχοι - εποχικοί.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Εσύ γελάς αλλά με τις αντιπυρικές έχεις λιγότερα μόρια από μένα και σίγουρα δε μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα χαμογελακια!

Πώς μπορείς να ξέρεις αν έχει λιγότερα μόρια απο εσένα αφου δεν ψηφίστηκε καν ο νόμος;

Απο εδώ πρέπει να καταλάβουμε οτι μερικοί απο εσάς όταν μιλάτε πετάτε μεγάλες κοτσάνες...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 3 επισκέπτες