Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά ακούγεται πολύ έντονα ότι στη συγκεκριμένη προκήρυξη οι εποχικοί ΔΕΝ θα απαλλάσσονται από τα αθλήματα α τα δώσουν κανονικά κατά πάσα πιθανότητα
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Εγώ άκουσα ότι θα τούς διώξουν όλους τους εποχικούς και θα πάρουν καινούριους μόνιμους
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδιά επειδή ειπώθηκαν πράγματα πει γιωταδων κλπ κλπ . Δυστυχώς πολλοί εποχικοί άνω των 35 ετών παχύσαρκοι πέρασαν με τα μόρια των ειδικών δυνάμεων ότι και ναλέμε καταλαβαίνω το λουκι που θα έφαγαν όταν υπηρετούσαν ειδικές δυνάμεις αλλά ρε παιδιά τι να το κάνω όταν είναι 35 και άνω και παχύσαρκοι ; Και παρα πολλοί φίλοι μου π έγιναν εποχικοί μου Λένε ότι δν έκοψαν κανέναν χοντρό που θα έπρεπε διότι καλώς ή κακώς το λέει η προκήρυξη ότι ισχύει ΔΜΣ. εγώ στεναχωρήθηκα παρα πολύ και ξενερωσα που εομαι 4,5 χρόνια εθελοντής όπως τρέχουν και οι εποχικοί που βγάζουν τα παιδιά άπειρη δουλειά μας έφαγαν πολλές θέσεις τέτοια άτομα που αλήθεια δεν τραβάνε για το ΠΣ. Δεν το λέω με κακιά ούτε

με τίποτα έτσι είναι δυστυχώς ! Γ αυτό το λόγο το δίκαιο θα ήταν να περάσουν κάποια αθλήματα διότι για σκεφτείτε λένε ότι θέλουν να ανανεώσουν το προσωπικό του ΠΣ ποιος ο λόγος πάλι να πάρουν «γιωτάδες» που σ δυο τρία χρόνια δεν θα μπορούν καν να τρέξουν ; Μη δουλευόμαστε . όσοι εποχικοί περασατε τώρα αυτές τις δυο χρόνιες αποδείξτε ότι αξίζετε και μπήκατε: .. πχ εγώ όταν είδα ότι πέρασαν άτομα που δν είχαν καν τη φυσική κατάσταση π εχω εγώ και καλώς ή κακώς και μια Α εμπειρία πως ένιωσα και ποσα ικανά παιδιά εθελοντές

Χρονια έμειναν έξω.. Το βλέπετε δίκαιο αυτό;

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καληνύχτα Ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Mikelangelo είσαι ο μόνος που σπαζεσαι. Πες μας ένα λόγο που δε θες να δώσεις αθλήματα. Τι φοβάσαι;

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

EcoMike έγραψε:Mikelangelo είσαι ο μόνος που σπαζεσαι.Πες μας ένα λόγο που δε θες να δώσεις αθλήματα. Τι φοβάσαι;

Είναι μαλλον 110 κιλά εποχικός

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Όντως ρε φίλε τι σπάζεσαι ; Οι περισσότεροι εποχικοί κοκορεύονται ότι είναι κομαντα κ έτσι εφόσον είναι κομαντα γιατί ξενερώνουν ; Το καληνύχτα ελλάδα θα έπρεπε να το λες για τον τρόπο που σκέφτεσαι εσυ δυστυχώς.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kwstas26 »

mikeangel έγραψε:Καληνύχτα Ελλάδα!
Ηρέμησε εποχικός είσαι

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Το ότι τα λεφτά είναι ευρωπαϊκά για την πρόσληψη εμψυχου δυναμικού και την αγορα νέου αψυχου στόλου, σημαίνει ότι η Ευρώπη θα θέση τους όρους και προϋποθέσεις για την προκήρυξη που σημαίνει ότι θα πάμε με ευρωπαϊκά πρότυπα. Μαντέψτε. Η Απορρόφηση των εποχικων σε 5ετους υποχρεώσεις ήταν πριν τα ευρωπαϊκά μνημόνια (2011) μετά δεν θα μπορούσε να το ξανα κάνει αυτο γιατί η Ευρώπη δεν τα έγκρινει αυτά με «δικα της» λεφτά (τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε).

Όποτε ετοιμαστείτε εποχικοί και πολίτες θα διεκδικήσετε μαζί 3.000 θέσεις.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Όπως τα λέει ο δόκιμος 07.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Selby23 έγραψε:
EcoMike έγραψε:Mikelangelo είσαι ο μόνος που σπαζεσαι.Πες μας ένα λόγο που δε θες να δώσεις αθλήματα. Τι φοβάσαι;

Είναι μαλλον 110 κιλά εποχικός

130 είμαι
baltas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από baltas »

Ο κλασικός ο ***** ο ελληνας που τσακωνεται για κατι που ακόμα δεν εχει δημοσιευθεί! Υπομονη boy's οταν κ αν βγει προκυρηξη θα δειτε τους ορους... Κ μετα μπορειτε να τσακωθειτε ανετα! ΥΓ εκτος απ το δημοσιο υπαρχουν κ άλλες δουλειες αλλά εκει πρεπει να εχεις κ καποιες ικανοτητες...

Desperado 7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Desperado 7 »

Καλησπέρα σας, πολύ δίκαιο το βρίσκω να δώσουν κ οι εποχικοί αθλήματα, θα ήταν επίσης δίκαιο όμως να δώσουν κ οι πολίτες οδήγηση με 12τονο με πραγματικό συμβάν! Γιατί το 90 τις εκατό είμαι σίγουρος ότι δν έχει ξαναπιάσει τιμόνι από τότε που πήραν το δίπλωμα!
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Όπως και πολλοί εποχικοί οδηγοί που πήραν τ δίπλωμα μόνο καο μόνο για να μπουν και επειδή υπάρχει παραθυράκι και το ξέρω ο αξιωματικός αν σε δει οτο δν κανεις σε πετάει στους μάχιμους ... ) πιο δίκαιο έτσι ;)
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επίσης άλλο η φυσική κατάσταση που είναι το Α και το Ω στην πυροσβεστική .. δν πρέπει να μπαίνει στο ίδιο καλάθι η οδήγηση γιατί ένα μικρό ποσοστό οδηγών υπάρχει στο σώμα και στο κάτω κάτω η πυροσβεστική εφόσον παραπονιέται ότι δν έχει οδηγούς να βάλει άτομα να εκπαιδεύουν να κάνουν κάτι σαν υπηρεσιακά μαθήματα έτσι ώστε να μην έχουν τέτοια θέματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης