Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Kreatorr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kreatorr »

Charlie Harper στο νήμα των ΟΠΠΙ κλαίγεσαι για τη μοριοδοτηση στους πτυχιούχους ΑΕΙ, εδω κλαίγεσαι για το ECDL, μήπως πρεπει να κατανοήσεις οτι οι εποχες άλλαξαν και να κοιτάξεις να εξασφαλίσεις τα κατάλληλα εφόδια για τις μελλοντικές προκηρύξεις; Δεν μπαίνουμε πλεον με ενα απολυτήριο και μια θητεία στις ΕΔ δυστυχώς.
ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

karaflas325 έγραψε:Το τερματίσατε κύριοι ΕΛ. ΑΣ και pepegas χαχαχα ντροπή. Χαχαχαχ
εγω που εμπλεκομε;
ΕΛ. ΑΣ
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Εγώ ανησυχώ μέρες έχει να γραψει ο Folley. Ότι ξέρει την αποφαση ολομέλειας Αρείου πάγου για την ακύρωση της προκ
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από karaflas325 »

ΕΛ. ΑΣ έγραψε:
karaflas325 έγραψε:Το τερματίσατε κύριοι ΕΛ. ΑΣ και pepegas χαχαχα ντροπή. Χαχαχαχ
εγω που εμπλεκομε;

Χαβαλέ κάνω. Επειδή γελάγαμε με αυτά που έγραψε ο άλλος για τον συγγενή του.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

karaflas325 έγραψε:
Charlie Harper 13 έγραψε:Καράφλα είσαι δικηγόρος του υπουργείου;

Όχι φίλε. Δεν είμαι δικηγόρος. Έχω διαβάσει το ΦΕΚ και την προκήρυξη. Εσυ ;

Προφανώς και έχεις βολευτεί από την προκήρυξη οπότε όποιος πει κάτι άλλο είναι εναντίον σου.

karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από karaflas325 »

Charlie Harper 13 έγραψε:
karaflas325 έγραψε:
Charlie Harper 13 έγραψε:Καράφλα είσαι δικηγόρος του υπουργείου;

Όχι φίλε. Δεν είμαι δικηγόρος. Έχω διαβάσει το ΦΕΚ και την προκήρυξη. Εσυ ;

Προφανώς και έχεις βολευτεί από την προκήρυξη οπότε όποιος πει κάτι άλλο είναι εναντίον σου.

Αχαχα ναι φίλε έχω βολευτεί που πήραν μόρια οι σωφρονιστικοί ενώ είναι πολιτικό προσωπικό. Ασε τις υποθέσεις. 😉

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Kreatorr έγραψε:Charlie Harper στο νήμα των ΟΠΠΙ κλαίγεσαι για τη μοριοδοτηση στους πτυχιούχους ΑΕΙ, εδω κλαίγεσαι για το ECDL, μήπως πρεπει να κατανοήσεις οτι οι εποχες άλλαξαν και να κοιτάξεις να εξασφαλίσεις τα κατάλληλα εφόδια για τις μελλοντικές προκηρύξεις; Δεν μπαίνουμε πλεον με ενα απολυτήριο και μια θητεία στις ΕΔ δυστυχώς.
Kreatorr είναι απλά τα πράγματα το ecdl μπήκε για συγκεκριμένο λόγο. Εγω προτείνω στο μέλλον αν βγάλει πάλι προκήρυξη να μπει προαπαιτουμενο η συγγένεια Α βαθμού με αξιωματικό της Ελας για να μπει κάποιος. Για να μην το κουράζουμε το θέμα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Charlie Harper 13 την Πέμ Ιούλ 08, 2021 2:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Kreatorr έγραψε:Charlie Harper στο νήμα των ΟΠΠΙ κλαίγεσαι για τη μοριοδοτηση στους πτυχιούχους ΑΕΙ, εδω κλαίγεσαι για το ECDL, μήπως πρεπει να κατανοήσεις οτι οι εποχες άλλαξαν και να κοιτάξεις να εξασφαλίσεις τα κατάλληλα εφόδια για τις μελλοντικές προκηρύξεις; Δεν μπαίνουμε πλεον με ενα απολυτήριο και μια θητεία στις ΕΔ δυστυχώς.

Είναι κάποιοι που έχουν την εντύπωση πως τους χρωστάει το κράτος μια μόνιμη θέση, αλλα δεν κάνουν και τίποτα για αυτό απλά περιμένουν να έρθει ουρανοκατέβατη. Το ecdl είναι μακράν το πιο εύκολο πτυχίο που μπορεί να αποκτήσει κάποιος και σε ελάχιστο χρόνο. Όσοι αποσκοπούν σε μια θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα οφείλουν να το έχουν. Δεν είναι άλλωστε η μόνη προκήρυξη που το ζήτησε, ίσως σε άλλες να έπαιρνες απλά μόρια αλλά και να χάνεις μόρια επειδή δεν έχεις ecdl είναι κριμα γενικώς.

NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από NikosChar95 »

Παιδιά λέτε χαζομάρες πιστεύω... Ο άνδρας της αδερφής μου που είναι το παλικάρι Σωφρονιστικος Από την 6κ/18 και είναι Κορυδαλλο Έκανε χαρτια για την τράπεζα και από την 1η στιγμή και από το τηλ που πήρε στον αριθμό Της προκυρηξης αλλά και από τον υπεύθυνο αξιωματικό που του έκανε τα χαρτια στο τμημα του είπαν ότι δεν δικαιούται Τα μόρια των Σ. Ασφαλειας και όντως δεν τα πήρε. Απορώ πως τα πήραν άλλοι. Βέβαια το παλικάρι δεν πέρασε επιτυχών στην προκυρηξη Αλλά θέλω να σας πω, ότι δεν του τα μέτρησαν κιόλας.
Ntouf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Ntouf »

Παιδια ξερουμε ποτε θα βγει ο τελικος πινακας να δουμε τι μας γινεται?
West
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από West »

Σήμερα βγήκε η απόφαση για την προσφυγή. Έβγαλε την προκήρυξη παράνομη και αντισυνταγματική. Όρισε τον ΑΣΕΠ υπεύθυνο για έκδοση νέας προκήρυξης καθώς το προσωπικό της Τράπεζας της Ελλάδος δεν ανήκει στα σώματα ασφαλείας. Όποτε οποιαδήποτε προκήρυξη προσωπικού της Τράπεζας της Ελλάδος Πρέπει Να είναι μέσω ΑΣΕΠ.
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

EcoMike έγραψε:Προφανως και ηταν φωτογραφικη προκηρυξη, γι αυτο εβαλαν τελευταια στιγμη το ecdl προαπαιτουμενο, ενω στο φεκ που ειχε βγει για τους ενοπλους ιδιωτες δεν μοριοδοτουσε καν το ecdl. Οποτε εμεινε κοσμος εκτος διοτι εν μεσω καραντινας δε γινοντουσταν εξετασεις ecdl, γνωστη πασοκικη, σκοτεινη μεθοδος!Και μονο που βγηκε απο το Προ. Πο ειναι φωτογραφικη, αν ηθελαν να ειναι καθαρη θα εβγαινε μεσω ασεπ με Δε Φυλαξης!

Φιλε για το προσωπικο ασφαλειας συγκεκριμενα το γραφει στο καταστατικο της Τραπεζας οτι η τραπεζα γνωστοποιει τις αναγκες της στο υπουργειο και αυτο ειναι υπευθυνο να τρεξει την διαδικασια και να εκπαιδευσει το προσωπικο. Αυτο γινεται απο πολυ παλια για να μην λεμε οτι ηταν φωτογραφικη αυτην η προκηρυξη

Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

NikosChar95 έγραψε:Παιδιά λέτε χαζομάρες πιστεύω... Ο άνδρας της αδερφής μου που είναι το παλικάρι Σωφρονιστικος Από την 6κ/18 και είναι Κορυδαλλο Έκανε χαρτια για την τράπεζα και από την 1η στιγμή και από το τηλ που πήρε στον αριθμό Της προκυρηξης αλλά και από τον υπεύθυνο αξιωματικό που του έκανε τα χαρτια στο τμημα του είπαν ότι δεν δικαιούται Τα μόρια των Σ. Ασφαλειας και όντως δεν τα πήρε. Απορώ πως τα πήραν άλλοι. Βέβαια το παλικάρι δεν πέρασε επιτυχών στην προκυρηξη Αλλά θέλω να σας πω, ότι δεν του τα μέτρησαν κιόλας.

Δεν νομίζω να έχουν δώσει σε κάποιοι σωφρονιστικό μόρια. Για τους συνοριοφύλακες ορισμένου χρόνου έχουν κάνει ένσταση.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Όσοι θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι ήταν μια αξιοκρατική προκήρυξη είμαι σίγουρος ότι είστε επιτυχόντες. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποιοι είχαν ενημερώσει κάποιους έγκαιρα και πήγαν και έβγαλαν το ecdl. Επίσης έγιναν εποχικοί και συμβασιούχοι εποχικοί για να πάρουν τα μόρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Charlie Harper 13 την Πέμ Ιούλ 08, 2021 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Charlie Harper 13 έγραψε:Όσοι θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι ήταν μια αξιοκρατική προκήρυξη είμαι σίγουρος ότι είστε επιτυχόντες. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποιοι είχαν ενημερώσει κάποιους έγκαιρα και πήγαν και έβγαλαν το ecdl. Επίσης έγιναν εποχικοί και συμβασιούχοι εποχικοί για να πάρουν τα μόρια.
οτι δηλαδη περιμενανε ολοι Αυτην την προκυρηξη για να πανε να βγαλουν ecdl και προηγηθηκαν. Φιλε το ecdl τα τελευταια χρονια ειναι το πρωτο πραγμα που ζηταν παντου για εξτρα μορια... Ενταξει για τους συμβασιουχους δεν θα πω κατι απλα γελαω... Κοιτα στο τελος μην υπαρξει θεμα με αυτους να δω τι θα λες

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες