Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Είναι απολύτως θεμιτό να προσφύγεις για να προασπίσεις τα συμφέροντα σου εφόσον κρίνεις ότι θίγονται. Παρ' ολα αυτά εδώ είμαστε για να συζητάμε τις εξελίξεις του διαγωνισμού. Εσυ απλά είσαι εριστικός με μόνο σκοπό να εκνευρίσεις τους προσωρινούς επιτυχόντες χωρίς διάθεση να ενημερώσεις κανέναν.
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από karaflas325 »

Kratoss έγραψε:Μάλλον δεν έχεις δει ποτε φωτογραφική προκήρυξη για να λες αυτήν φωτογραφική. Αλλά όταν αποτύχουμε σε μια προκήρυξη μας φταίνε τα βύσματα πάντα. Η τράπεζα έχει εγκρίνει μέσα στα επόμενα χρόνια να πάρει ακόμα 25 άτομα, προσπαθήστε να αυξήσετε τα μόρια σας για να είστε μέσα στην επόμενη. Τώρα αν όντως είναι παράνομη και ακυρωθεί θα το κρίνει το δικαστήριο. Εσυ εβγαλες την ετυμηγορία μόνος σου.

Καλησπέρα φίλε. Τους +25 θα τους πάρει από τους επιλαχόντες της τωρινής προκήρυξης. Αυτή ήταν η ενημέρωση. Οπότε δύσκολο για καινούρια σύντομα. Οποίος έκανε χαρτιά έκανε. Περαστικά στους υπόλοιπους και στους φαντασιόπληκτους που μιλάνε για ακύρωση. Υπομονή και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kratoss »

karaflas325 έγραψε:
Kratoss έγραψε:Μάλλον δεν έχεις δει ποτε φωτογραφική προκήρυξη για να λες αυτήν φωτογραφική. Αλλά όταν αποτύχουμε σε μια προκήρυξη μας φταίνε τα βύσματα πάντα. Η τράπεζα έχει εγκρίνει μέσα στα επόμενα χρόνια να πάρει ακόμα 25 άτομα, προσπαθήστε να αυξήσετε τα μόρια σας για να είστε μέσα στην επόμενη. Τώρα αν όντως είναι παράνομη και ακυρωθεί θα το κρίνει το δικαστήριο. Εσυ εβγαλες την ετυμηγορία μόνος σου.

Καλησπέρα φίλε. Τους +25 θα τους πάρει από τους επιλαχόντες της τωρινής προκήρυξης. Αυτή ήταν η ενημέρωση. Οπότε δύσκολο για καινούρια σύντομα. Οποίος έκανε χαρτιά έκανε. Περαστικά στους υπόλοιπους και στους φαντασιόπληκτους που μιλάνε για ακύρωση. Υπομονή και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Πολύ πιθανόν ναι, κι εγω έτσι πιστεύω γιατί είναι πολύ πιο εύκολο από το να κάνει νέο διαγωνισμο. Απλά αυτοί που έχουν προσφύγει και έχουν κάνει ενστάσεις επιλαχόντες είναι από ότι κατάλαβα. Αλλά αν τυχών καθυστερήσει να τους πάρει και περάσουν 3 χρόνια ίσως βγει νέος διαγωνισμός. Μετά από αυτούς τους 25 πάντως σίγουρα θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναπάρει.

karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Kratoss έγραψε:Πολύ πιθανόν ναι, κι εγω έτσι πιστεύω γιατί είναι πολύ πιο εύκολο από το να κάνει νέο διαγωνισμο. Απλά αυτοί που έχουν προσφύγει και έχουν κάνει ενστάσεις επιλαχόντες είναι από ότι κατάλαβα. Αλλά αν τυχών καθυστερήσει να τους πάρει και περάσουν 3 χρόνια ίσως βγει νέος διαγωνισμός. Μετά από αυτούς τους 25 πάντως σίγουρα θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναπάρει.

Και γώ επιλαχόν είμαι αλλά μέσα στα άτομα που θα καλέσει για αθλήματα. Και συνήθως τους έξτρα τους παίρνει σε ούτε ένα χρόνο, σχεδόν σε κάθε προκήρυξη η ΤτΕ.

ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

karaflas325 έγραψε:
Kratoss έγραψε:Πολύ πιθανόν ναι, κι εγω έτσι πιστεύω γιατί είναι πολύ πιο εύκολο από το να κάνει νέο διαγωνισμο. Απλά αυτοί που έχουν προσφύγει και έχουν κάνει ενστάσεις επιλαχόντες είναι από ότι κατάλαβα. Αλλά αν τυχών καθυστερήσει να τους πάρει και περάσουν 3 χρόνια ίσως βγει νέος διαγωνισμός. Μετά από αυτούς τους 25 πάντως σίγουρα θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναπάρει.

Και γώ επιλαχόν είμαι αλλά μέσα στα άτομα που θα καλέσει για αθλήματα. Και συνήθως τους έξτρα τους παίρνει σε ούτε ένα χρόνο, σχεδόν σε κάθε προκήρυξη η ΤτΕ.

το γράφει στην προκυρηξη αυτό.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kratoss »

karaflas325 έγραψε:

Ναι σωστά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Οι +25 θα ειναι απο αυτην την προκηρυξη οποτε οι επιλαχοντες θα μπειτε ολοι. Τωρα αυτοι που λενε για ακυρωση μαλλον ειναι πολυ κατω στην λιστα
Ntouf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Ntouf »

Τι εννοειται η +25 δηλαδη μεχρι ποια θεση θα παρουν στημ β;
Ntouf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ntouf »

*Για αθηνα*
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλημέρα. Που εχετε δει οτι εχουν εγκριθεί 25 θέσεις, και θα τους παρουν σε αυτήν την προκήρυξη απο επιλαχών; Εαν γνωρίζει κάποιος
Ο. Π. Κ. Ε
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Xanthos έγραψε:Καλημέρα. Που εχετε δει οτι εχουν εγκριθεί 25 θέσεις, και θα τους παρουν σε αυτήν την προκήρυξη απο επιλαχών; Εαν γνωρίζει κάποιος

Καλημέρα. Δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο. Ελπίζουμε. Ήταν σε άρθρα και έχει ακουστεί στους κύκλους. Ο λόγος που το ανέφερα είναι ότι σε κάθε προκήρυξη η ΤτΕ μέσα σε ένα χρόνο παίρνει έξτρα άτομα. Όπως και φέτος με +20 από περσινή προκήρυξη. Μακαρι να πανε ολα καλα. Να μην κοπεί κανείς και μπούμε και εμείς οι επιλαχόντες σε καλή θέση. https://www.google.com/amp/s/www.mononews.gr/business/trapeza-tis-ellados-erchonte-107-nees-proslipsis-ke-ependisis-23-ekat-evro-se-exoplismo-katametrisis-ke-nomismatokopio/amp

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Μακαρι να πανε καλα τοτε να μπουμε κ εμεις οι επιλαχόντες. Θα δείξει. Αναμονη για τα τελικα κ βλεπουμε
Ο. Π. Κ. Ε
Ntouf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ntouf »

Ρε φιλε τι εννοεις θα μπουνε +25 ακομα δηλαδη εγω που ειμαι στη θεση 16 στην αθηνα θα μπω?
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ntouf έγραψε:Ρε φιλε τι εννοεις θα μπουνε +25 ακομα δηλαδη εγω που ειμαι στη θεση 16 στην αθηνα θα μπω;

Λογικά θα σε καλέσουν για διαδικασίες όταν θα θέλουν να πάρουν επιλαχόντες.

Ntouf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ntouf »

Και αυτο μπορει να παρει καιρο να υποθεσω?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες