Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Μαγκες οσοι δεν περασατε απλα σταματηστε την κλαψα μικρα μου σκουπιδακια...
Δεν θα ακυρωθει η προκυρηξη οσο και να κλαιτε
E.K.A.M-CTSFO
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Αυτό θα το δούμε φιλαράκο γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.pepegas έγραψε:Μαγκες οσοι δεν περασατε απλα σταματηστε την κλαψα μικρα μου σκουπιδακια...
Μην εξαφανιστείτε βέβαια στο μέλλον και εσείς που λέτε για τις ακυρώσεις και για νέες προκηρύξεις.
-
Warwick συνέχισε να κοιμάσαι με αυτο το πλευρό.
-
- Posts in topic: 145
ποιο δικαστήριο είπες... Άρειος πάγος... Μήπως θες να το αλλάξεις; Αυτό είναι Αλεξάνδρας Μήπως θες να πας πανεπιστημίου ίσως σε βολεύει εκειSGT Folley έγραψε:Warwick συνέχισε να κοιμάσαι με αυτο το πλευρό.
Υπάρχει πληροφορία επικείμενης ακύρωσης των προσωρινών πινάκων και επανέκδοση της προκήρυξης. Η νέα προκήρυξή θα είναι πιο σαφής για να μην μπορεί να προσβληθεί δικαστικός.
SGT Folley έγραψε:Warwick συνέχισε να κοιμάσαι με αυτο το πλευρό.
Εμένα το πλευρό μου μια χαρά ήσυχο κοιμάται σε πληροφορώ. Το δικό σου βλέπω να ζορίζεται αρκετά χωρίς λογο. Καλή συνέχεια.
-
Ξύπνα φιλαράκο το όνειρο θα πάρει άλλη τροπή.Warwick έγραψε:SGT Folley έγραψε:Warwick συνέχισε να κοιμάσαι με αυτο το πλευρό.
Εμένα το πλευρό μου μια χαρά ήσυχο κοιμάται σε πληροφορώ. Το δικό σου βλέπω να ζορίζεται αρκετά χωρίς λογο. Καλή συνέχεια.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Rex 94 έγραψε:Υπάρχει πληροφορία επικείμενης ακύρωσης των προσωρινών πινάκων και επανέκδοση της προκήρυξης. Η νέα προκήρυξή θα είναι πιο σαφής για να μην μπορεί να προσβληθεί δικαστικός.
Από που πηγάζει αυτή η πληροφορία; Έχεις προσφύγει προσωπικά;
-
Έρχεται η ανατροπή και η έκδοση νέας προκηρύξεις. Είναι σίγουρο ότι θα βγει άκυρο από το ΣτΕ.
Φτιαχνει τωρα και καινουργια προφιλ για να το κανει βουκινο... Χαχα
Αυτο με το υπαρχει πληροφορια, με ξεπερναει.Που τη μαθατε τη πληροφορια;
Αλλα βεβαια, ετσι σας βολευει. Κατάντια... Ωριμαστε λιγο
Αλλα βεβαια, ετσι σας βολευει. Κατάντια... Ωριμαστε λιγο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Πείτε μου σας παρακαλώ το λόγο που θα βγει άκυρη!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Πείτε μου τον λόγο που θα βγει άκυρη για να καταλάβω. Σας ευχαριστώ
Λοιπον για την ιστορία, επειδη καποιοι μπορεί να μη το προσέξατε. Την ολη ιστορία - φασαρία ξεκίνησε ο χρήστης Kwstas26 γνωστό μπάχαλο του φόρουμ, ο οποίος εχω την εντύπωση πως Πέρυσι είχε περασει σε θέση ς. Φ. Και δε την αποδέχτηκε. Στην προκήρυξη του παροντος θέματος (φρουροί τ. Τ. Ε.) βγήκε επιλαχών απ οτι προκυπτει απο τα συμφραζόμενα. Επιλαχών επίσης ειναι και ο Χρήστης Teoteo. Απ οτι φαίνεται ο Kwstas26 ξεκίνησε τη φήμη (ή μπορει και αλήθεια -αν και με το βεβαρυμένο ιστορικό του σε ολα τα thread του φόρουμ και τα διαμάντια-ψεματα που πεταει, είναι γεγονός σχετικά απίθανο) πως εχει γινει προσφυγη και το θέμα θα κριθεί δικαστικά. Αυτό το μετέφερε και στο χρήστη Τeoteo ο οποίος χαρακτηριστικά σε ποστ του λεει πως γνωρίζει το άτομο που έκανε προσφυγη αλλα του ζητησε να μείνει ανώνυμο. Σε ολη αυτη τη φημολογια συμβάλει και ο ecomike ενας αλλος επιλαχών, ο οποίος δεν ξερω αν του εχει πει ο Kwstas26 να το κανει, ή αν το κανει τυχαία, επδ εβλεπε τα ποστς των δυο αλλων, γιατί όντως το παιδι φαίνεται στα χαμένα, λεει αλλα σε καθε ποστ. Προ ολίγων ημερών και πριν εμφανιστεί ο εριστικός SGT FOLLEY, ο Kwstas26 εφαγε ban απο τους admins, καθως υπηρξε ποστ απο χρήστη με όνομα Kwstas27 που ελεγε οτι οσο και να τον κάνουν ban η αλήθεια δεν αλλαζει. Το ποστ διαγράφηκε από τον ιδιο ή ίσως απο τη διαχείριση. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο SGT FOLLEY ακομα πιο αγενης καο μπαχαλακιας απο τον kwstas26, αλλα περιεργως με τον ίδιο τρόπο γραφης και παρομοια ορθογραφικά. Αποψη μου πως ολη η φημολογία βασίζεται μονο και μόνο στα λεγόμενα του kwstas26, και πως ο FOLLEY είναι κάποιο backup account του. Αυτα είναι τα 2 cents μου, μπορεί και να πεφτω εξω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες