πως προκύπτει αυτό που λες αφού την σύμβαση την υπέγραψαν μόλις τελείωσαν σχολή ;Pezonaytis έγραψε:ΣΦ γιατι να τους βγαλει ρε παιδια αφου η ετησια συμβαση καποιων ΣΦ τελειωνει τωρα τον ιουλιο οποτε δεν ανανεωνουν και πανε τραπεζα ελλαδος
Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιουν 10, 2021 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 20
Gouleasss94 έγραψε:πως προκύπτει αυτό που λες αφού την σύμβαση την υπέγραψαν μόλις τελείωσαν σχολή ;Pezonaytis έγραψε:ΣΦ γιατι να τους βγαλει ρε παιδια αφου η ετησια συμβαση καποιων ΣΦ τελειωνει τωρα τον ιουλιο οποτε δεν ανανεωνουν και πανε τραπεζα ελλαδος
Ναι και λεει εως τον ιουλιο η συμβαση που υπεγραψαν
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 20
Με αυτη την λογικη και εποχικοι πυροσβεστες που ξανα πηραν 8 μηνα φετος δν μπορουν να παραιτηθουν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Pezonaytis έγραψε:Με αυτη την λογικη και εποχικοι πυροσβεστες που ξανα πηραν 8 μηνα φετος δν μπορουν να παραιτηθουν
Νομίζω οι σφοχ έχουν σύμβαση δημοσίου δικαίου ενώ οι εποχικοί πυροσβέστες ιδιωτικού δικαίου. Γενικά είναι διαφορετική η νομοθεσία ανάμεσα σε δημόσιο και ιδιωτικό δίκαιο.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
αλλο εποχική πυροσβέστες άλλο σοχ στην σύμβαση το λέει ρητα παραιτούνται από το δικαίωμα την παραίτησης έως λήξει η σύμβασηPezonaytis έγραψε:Με αυτη την λογικη και εποχικοι πυροσβεστες που ξανα πηραν 8 μηνα φετος δν μπορουν να παραιτηθουν
Καλημέρα λετε να βγούνε σημερα τα τελικά; Η την αλλη εβδομαδα?
Ο. Π. Κ. Ε
Μακάρι να βγουν ακόμα και την άλλη εβδομάδα... Καλημέρα
λογικα τέλος της άλλης βδομspyros94 έγραψε:Μακάρι να βγουν ακόμα και την άλλη εβδομάδα... Καλημέρα
Απο παλαιότερες προκηρύξεις πάντως συνήθως οι ενστάσεις χρειάζονταν γύρω στον ενάμισι μήνα. Εγω δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Μου φαίνεται θα πάμε για μέσα Ιουλίου.
Συγνώμη ρε παιδια, να ρωτήσω κάτι; Δεν έχω τίποτα με τους ς. Φ ουτε με ε. Φ. Όμως η προκηρυξη έλεγε πανω πανω στον τίτλο "προκηρυξη για την εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ... Κλπ... ". Επομένως αφου έχουν συμβαση δημοσίου δικαίου, πως μπορουσαν να παρουν μερος; Ίσως βλακώδης ερώτηση, αλλά το βρίσκω λίγο αντιφατικό...
Αν γίνει έτσι τότε πάμε για αθλήματα τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου... Καλά απίθανο δεν είναι διότι δεν υπάρχει κάποια πιεστική κατάσταση όπως για παράδειγμα η ΟΠΠΙ.
Εγώ; Γιατί;
Μην συγκρινεις ΟΠΠΙ με αυτο... Δεν ειανι σωμα ασφαλειας και θελουν να το τρεξουν γιατι ξεκινανε συνταξεις Εχουν να παρουν 20 χρονια φρουρους. Σιγα μην μπουμε και τον Δεκεμβριο
E.K.A.M-CTSFO
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Σαν ένοπλο πολιτικό προσωπικό που πληρώνεται από την ΤτΕ και υπάγεται στην διεύθυνση πολιτικού προσωπικού της ελας, αν δεν είναι σώμα ασφαλείας δεν είναι ούτε οι σοφρωνιστικοί 😉 Μια σκέψη παραθέτω προς συζήτηση 🤘🏼
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες