Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Έπεσαν οι μάσκες
Alvaro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Alvaro »

Η πυροσβεστική είναι στα σώματα ασφαλείας οποτε οι εποχικοί δεν έχουν πρόβλημα και μοριοδοτούνται κανονικά. Πήρα τηλ
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Alvaro έγραψε:Η πυροσβεστική είναι στα σώματα ασφαλείας οποτε οι εποχικοί δεν έχουν πρόβλημα και μοριοδοτούνται κανονικά. Πήρα τηλ
Η πυροσβεστικη σιγουρα δεν εχει θεμα, αν κα ιξερω πολλους που δεν τους εδωσαν τα μορια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Β κατηγορία 4 ατομα στους επιτυχών αλλα δεν ξερω απο τι είναι. Μπορει να είναι εποχικοί
Ο. Π. Κ. Ε
Alvaro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Alvaro »

Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα αδερφέ. Απ'τη στιγμή που γράφει σώματα ασφαλείας και η πυροσβεστική περιλαμβάνεται σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα! Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα που λένε τα παιδιά δε γνωρίζω και ελπίζω να γίνει το σωστό όποιο και να είναι αυτό.
NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από NikosChar95 »

Φιλε Κwsta26. Με όλο το θάρρος. Διαβάζω εδώ που λέτε για ενστάσεις και λοιπα σε όλες τις σελίδες. Αν είσαι για 1η επιλογή Λαμια όπως λες ότι έβαλες. Μάλλον εισαι αυτός που λένε τα παιδιά εδώ στο Forum Που λες για άλλους ότι τους εβαλαν ψεύτικα μορια για σωματα ασφαλείας και λοιπα. Εγω θέλω να ρωτήσω Ότι και ένσταση να κάνεις κ να πετύχει στην καλύτερη. Θα πέσεις δηλαδή 25-30 θέσεις κάτω για να μπεις Λαμια, που η λαμια παίρνει 2 ατομα; Εγω προσωπικά έκανα τα χαρτια μου και δεν περνάω. Αλλα θέλω να δω δηλαδή τι πιστεύεις για τον εαυτό σου;
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Teoteo »

Έχεις πολύ πλάκα τελικά ! Χαχαχα ότι ναναι ! Εντομεταξυ είσαι ο μόνος που βρίζεις εδώ μέσα... Οπότε ηρέμησε λιγο
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Teoteo »

Τώρα το άλλαξε το όνομα του σε 12345678, αχαχαχαχ... Τέλος πάντων επιβεβαιώνω τις ενστάσεις ! Είναι στο χέρι της επιτροπής να αποφασίσει ! Θεωρώ ότι δεν μπορεί να περαστεί στο ντουκου αυτό το θέμα !
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

NikosChar95 έγραψε:Φιλε Κwsta26. Με όλο το θάρρος. Διαβάζω εδώ που λέτε για ενστάσεις και λοιπα σε όλες τις σελίδες. Αν είσαι για 1η επιλογή Λαμια όπως λες ότι έβαλες. Μάλλον εισαι αυτός που λένε τα παιδιά εδώ στο Forum Που λες για άλλους ότι τους εβαλαν ψεύτικα μορια για σωματα ασφαλείας και λοιπα. Εγω θέλω να ρωτήσω Ότι και ένσταση να κάνεις κ να πετύχει στην καλύτερη. Θα πέσεις δηλαδή 25-30 θέσεις κάτω για να μπεις Λαμια, που η λαμια παίρνει 2 ατομα; Εγω προσωπικά έκανα τα χαρτια μου και δεν περνάω. Αλλα θέλω να δω δηλαδή τι πιστεύεις για τον εαυτό σου;

Εισαι μπουφος; Παντού δήλωσα

Teoteo
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Teoteo »

Εντομεταξυ ρε csi πραγματικά τώρα κάθομαι και σκέφτομαι πόσο λίγος είσαι μόνο αυτό θα πω. Ενώ ξέρεις ότι το φλέγον ζήτημα είναι οι σφ και είσαι από αυτούς ξαφνικά λες ότι είσαι ειδικός φρουρός και ότι χρειάζονται 35 χιλιάρικα για να παραιτηθούν ... Τόσο π... Άνδρα πρώτη φορά βλέπω
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Teoteo »

Βασικά Τζουμάκα Χαραλαμπε για να σε λέμε και με το όνομα σου... Απίστευτος ...
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Τζουμάκα αγόρι μ μην κλείνεις το fbbb Δν υπάρχει λόγος εισουν τόσο μπούφος που είχες γράψει το όνομα σ και σε βρήκαμε το κακό έγινε οι ενστάσεις κατατέθηκαν τελείωσε το θεμα ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Έχετε καταλάβει πόση Τζουμάκες υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ; Ψευτιά και απατεωνιά τπτ άλλο πίσω από το πληκτρολόγιο είσαι οτι θέλεις
NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από NikosChar95 »

Κωστας26 με λες και μπουφο; Ψάχνεις να διοριστείς με 11 απολυτήριο Όπως είπε και το παλικάρι πιο πριν. Καλύτερα Να βρεις τι θα κάνεις στην ζωή Σου Λεω εγώ και άσε τις ενστάσεις Και τις μαγκιες του πληκτρολογιου. Δεν περασες Ε. Φ, δεν περασες ΣΦ, δεν περασες Σεναρ. ΟΠΠΙ Δεν το συζητάω καν. Το delivery αγορι μου σε περιμένει Αν δεν το έχεις πιάσει ήδη
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

NikosChar95 έγραψε:Κωστας26 με λες και μπουφο; Ψάχνεις να διοριστείς με 11 απολυτήριο Όπως είπε και το παλικάρι πιο πριν. Καλύτερα Να βρεις τι θα κάνεις στην ζωή Σου Λεω εγώ και άσε τις ενστάσεις Και τις μαγκιες του πληκτρολογιου. Δεν περασες Ε. Φ, δεν περασες ΣΦ, δεν περασες Σεναρ. ΟΠΠΙ Δεν το συζητάω καν. Το delivery αγορι μου σε περιμένει Αν δεν το έχεις πιάσει ήδη

Οτι δεν πέρασα ε. Φ και ς. Φ τα λες κ γελάς μπες στην λίστα ε. Φ το 2019 και ψάξε το ονομα μου και το ίδιο και ς. Φ ψάξε το ονομα μ στην κω. Ρε παιδάκι οπου θέλω περνάω και τωρα μεσα είμαι ξύπνα με ψεύτικο προφίλ βαριέμαι να απαντάω.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες