Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Ρε φιλε για σενα που εισαι μονιμος ειδικος φρουρος δε τιθεται θεμα σωστα παιρνεις τα μορια εφοσον εισαι μονιμος σε Σωμα ασφαλειας.Οι σωφρονιστικοι ομως δεν ειναι σωμα ασφαλειας, επισης και οι ΣΦ με 2 μηνες δε γινεται να παιρνουν 400 μορια, αδικο ειναι, επρεπε η προκηρυξη να λεει τουλαχιστον 1 χρονο προυπηρεσια σε Σωμα ασφαλειας για να παρεις τα 400 μορια!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Και που ξέρεις εσύ ρε φίλε ότι κάποιος πριν από ΣΦ δεν ήταν εποχικός και έχει πάνω από 1 ή και 2 χρόνια προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας; Δεν ξέρει η επιτροπή να κάνει σωστά τη δουλειά της και ξέρετε εσείς...
Λέμε για τι λέει όχι για το ότι έπρεπε να λέει ενραξει ξυπνήστε μερικοί ! Οι εποχικοί 6 μηηες προϋπηρεσίας είχαν, οι Σφοχ 5 μηηες και ξέρω εγώ λινενοι, σωφρονιστικοί 8 μήνες, τι 2 μηνες και ένα μήνα όλο ***** λέτε,2 μηνες είναι μόνο η σχολή ! Απο την στιγμή που δεν έλεγε μήνες και χρόνια πιάστηκε κανονικά και νόμικα για όλα τα σώματα ασφαλείας. Ας περιμένουμε όλοι τα οριστικά και τοτε θα μιλήσουν τα αποτελέσματα από μονα τους
Καλα χαλαρωσε μαγκακο γιατι δε προκειται να σε αφησουν να παραιτηθεις με ι1. Θα σε βγαλουν με ψυχολογικο!
Άρα η λογική λέει ότι και μέσα στον Ιούλιο να δώσουμε αθλήματα κτλπ και να πάνε όλα καλά πριν το τέλος Αυγούστου δύσκολα να ξεκινήσει η εκπαίδευση.
Κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα γνωρίζει κανείς από την "εμπειρία" του; Γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα.
Ευχαριστούμε
Κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα γνωρίζει κανείς από την "εμπειρία" του; Γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα.
Ευχαριστούμε
Παιδιά από την εμπειρία σας θέλω να μου πείτε κάτι. Υπάρχει περίπτωση ν αλλάξουν κατά πολύ οι πίνακες μετά τις ενστάσεις;
Alvaro έγραψε:Παιδιά από την εμπειρία σας θέλω να μου πείτε κάτι. Υπάρχει περίπτωση ν αλλάξουν κατά πολύ οι πίνακες μετά τις ενστάσεις;
Ναι αν κάνετε ενστάσεις ολοι ίσος αλλάξει κάτι αλλα θελει μέχρι και την Δευτέρα 7/6 που είναι τελευταία μέρα
Εγώ προσωπικά δεν κάνω ένσταση γιατί όταν έκανα τα χαρτια μου διάβασα την προκήρυξη και ήταν ξεκάθαρη όσο αναφορά την μοριοδότηση και γι αυτό έκανα και τα χαρτια μου
Κώστα τι εννοείς να κάνουν όλοι ένσταση όμως;
Δηλαδή να κάνει κάποιος ένσταση να διεκδικήσει τι; Ότι δεν του μέτρησαν το Proficiency που δεν έχει...
Με ποια λογική το λες αυτό;
Εκτός αν εννοείς ένσταση για αυτούς που είναι ήδη επιτυχόντες ότι έπιασαν αυτά τα μόρια με "άδικο" τρόπο...
Δεν είμαι ειρωνικός φυσικά, απλά θέλω να καταλάβω τι εννοείς.
Δηλαδή να κάνει κάποιος ένσταση να διεκδικήσει τι; Ότι δεν του μέτρησαν το Proficiency που δεν έχει...
Εκτός αν εννοείς ένσταση για αυτούς που είναι ήδη επιτυχόντες ότι έπιασαν αυτά τα μόρια με "άδικο" τρόπο...
Χαχαχαχαχ τα είπες πολύ καλάspyros94 έγραψε:Κώστα τι εννοείς να κάνουν όλοι ένσταση όμως;
Μα όντως αυτό εννοεί ο Κώστας;
Alvaro έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν κάνω ένσταση γιατί όταν έκανα τα χαρτια μου διάβασα την προκήρυξη και ήταν ξεκάθαρη όσο αναφορά την μοριοδότηση και γι αυτό έκανα και τα χαρτια μου
Δεν μπήκα στο κόπο να τα διαβάσω έβαλα τον δικηγόρο μου να το κάνει αυτό και βρήκε κάτι φαουλ μέσα στην προκήρυξη
Ειδικοί φρουροί - συνοριοφυλακες με συμβάσεις ανοιχτές και συμβάσεις οι οποίες δεν έχουν λήξει και Σωφρονιστικοι με μόρια είναι παράνομα στη λίστα επιτυχών όποιον θέλει μπορεί να κάνει ένσταση και ονομαστικά με τα ονόματα που έχω ψάξει και βρήκα όποιον ενδιαφέρεται να μ στείλει μνμ
Κώστας26 όλα παράνομα τα έχεις βγάλει μέχρι στιγμής
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ρ. Κ. Κόψε τα πολλά σε έχουμε φακελομένο θα γίνουν μηνύσεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες