Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από CSI AGENT »

Εννοείται μετά τις τις ενστάσεις και τους τελικούς πίνακες
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Ωραια κομπλέ. Οποτε εχουμε μερες ακομη
Ο. Π. Κ. Ε
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Καλά αν γίνουν και εκλογές που λένε τον Αύγουστο θα πει αρκετά πίσω !
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πάει
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Ακατορθοτω εκλογές τον Αύγουστο. Απο φθινόπωρο ισως.
Ο. Π. Κ. Ε
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στην Ελλάδα είμαστε όλα είναι πιθανά, το θέμα είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε προετοιμασία αθλήματα να είμαστε κοπλε και βλέπουμε καλό είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπροστά μας
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Teoteo »

Καλησπέρα, για όσους επιλαχόντες εκτός των ς. Φ και ε. Φ που θα δουν αυτό το μήνυμα και τους ενδιαφέρει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να αυξηθούν τα άτομα που θα πάρουν να επικοινωνήσει μαζί μου. Γενικά μπορείτε να δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις νομίζω ότι όσοι παρακολουθούσατε ξέρετε ότι τα λέω σοβαρά. Απλά για να ξέρετε δεν έχω τίποτα με τους συνοριοφύλακες και τους ειδικούς φρουρούς. Το θέμα είναι ότι κάποια παιδιά αδικήθηκαν επειδή νόμιζαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους για την προκήρυξη και κάποιοι παραιτήθηκαν για να τα κάνουν και δεν πήραν καν τα μόρια. Το θέμα έχει ήδη προβληματίσει τους υπεύθυνους και είναι στο χέρι μας να το προσπαθήσουμε. Επίσης έχει συμβεί σε προκυρηξη να πάρουν περισσότερα άτομα και χωρίς να έχουν γίνει αυτά που έγιναν σε αυτήν. Όποιος θέλει να επικοινωνησουμε να μου στειλει
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Teoteo έγραψε:Καλησπέρα, για όσους επιλαχόντες εκτός των ς. Φ και ε. Φ που θα δουν αυτό το μήνυμα και τους ενδιαφέρει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να αυξηθούν τα άτομα που θα πάρουν να επικοινωνήσει μαζί μου. Γενικά μπορείτε να δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις νομίζω ότι όσοι παρακολουθούσατε ξέρετε ότι τα λέω σοβαρά. Απλά για να ξέρετε δεν έχω τίποτα με τους συνοριοφύλακες και τους ειδικούς φρουρούς. Το θέμα είναι ότι κάποια παιδιά αδικήθηκαν επειδή νόμιζαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους για την προκήρυξη και κάποιοι παραιτήθηκαν για να τα κάνουν και δεν πήραν καν τα μόρια. Το θέμα έχει ήδη προβληματίσει τους υπεύθυνους και είναι στο χέρι μας να το προσπαθήσουμε. Επίσης έχει συμβεί σε προκυρηξη να πάρουν περισσότερα άτομα και χωρίς να έχουν γίνει αυτά που έγιναν σε αυτήν. Όποιος θέλει να επικοινωνησουμε να μου στειλει

Teoteo είχα διαβάσει ότι η τράπεζα έχει εγκρίνει 101 προσλήψεις για την ασφάλεια που θα σπάσει σε 76 + 25 ακόμα για Αθήνα. Δεν είναι και απίθανο να πάρει τους υπόλοιπους από τους πίνακες αυτής της προκήρυξης και να μην βγει νέα, όπως πχ έκανε όταν προσέλαβε 60 ΔΕ ταμιακούς λογιστικου και μετά από ένα χρόνο πήρε ακόμα 20 επιλαχόντες από τους πίνακες.

Όσο για το άλλο που λες έχουν μετρήσει σε κάποιον πχ σφ μόρια προϋπηρεσίας και σε άλλον να μην τα μέτρησαν; Πάντως για αυτούς που δεν έκαναν αίτηση δεν νομίζω να γίνεται κάτι εκτός κι αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός που δεν μου φαίνεται και λογικό.

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Teoteo έγραψε:Καλησπέρα, για όσους επιλαχόντες εκτός των ς. Φ και ε. Φ που θα δουν αυτό το μήνυμα και τους ενδιαφέρει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να αυξηθούν τα άτομα που θα πάρουν να επικοινωνήσει μαζί μου. Γενικά μπορείτε να δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις νομίζω ότι όσοι παρακολουθούσατε ξέρετε ότι τα λέω σοβαρά. Απλά για να ξέρετε δεν έχω τίποτα με τους συνοριοφύλακες και τους ειδικούς φρουρούς. Το θέμα είναι ότι κάποια παιδιά αδικήθηκαν επειδή νόμιζαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους για την προκήρυξη και κάποιοι παραιτήθηκαν για να τα κάνουν και δεν πήραν καν τα μόρια. Το θέμα έχει ήδη προβληματίσει τους υπεύθυνους και είναι στο χέρι μας να το προσπαθήσουμε. Επίσης έχει συμβεί σε προκυρηξη να πάρουν περισσότερα άτομα και χωρίς να έχουν γίνει αυτά που έγιναν σε αυτήν. Όποιος θέλει να επικοινωνησουμε να μου στειλει

Δεν πέρασες ;

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Μπράβο τεο παμε ολοι μαζί οι επιλαχών να δικαιωθούν και να πάρουν την θεση που τους αξίζει στην τράπεζα
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Έκανε κανένας ένσταση για τους εν ενέργεια ς. Φ ε. Φ πυροσβέστες κλπ που έκαναν χαρτιά στην προκήρυξη; Και με 2 μήνες δουλειά πήραν 400 μορια προϋπηρεσία π. Χ ς. Φ και με 6 μηνες προϋπηρεσία οι πυροσβέστες και πάει λέγοντας... Αν Έκανε κανένας ένσταση να μ στείλει μνμ να παρω μια ιδέα
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Είναι κυρωμενοι οι πίνακες τίποτα δεν αλλάζει, κρίμα καλή επιτυχία σε άλλη προκήρυξη τώρα, σε πονάει που όλοι έχουν προϋπηρεσία εκτός κάτι άτομα σαν εσένα !

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μεσα είμαι θα έρθω στα αθληματα θα σε βρω να μιλήσουμε εκει μπρο μην αγχώνεσαι
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Παιδιά το ΦΕΚ για την φρούρηση δημοσίων χωρών βγήκε περσυ το καλοκαίρι και αν βγει και άλλη προκήρυξη για φύλαξη δικαστηρίων πχ θα είναι όπως αυτή. Τώρα αφού έχει βγει η προκήρυξη, έχουν βγει προσωρινοί πίνακες το θεωρώ απίθανο να γίνεται να ακυρωθεί η μοριοδότηση για προϋπηρεσία. Νομίζω το μόνο που ίσως γίνει και αυτό με δυσκολία είναι στην επόμενη προκήρυξη να αλλάξει εκεί η μοριοδότηση.
ΓΚΑΝΙΑΝ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ »

Ενστάσεις έχουν γίνει για την μοριοδότηση των εποχικών. Με 5 μήνες σύμβαση δεν μπορείς να παίρνεις 400 μόρια. Ότι θέλουν ας αποφασίσουν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες