Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Στα ψυχολογικα λετε να κοβουν ετσι ανευ λογου κα αιτιας; Ενταξει στα αθλητικα αν τα περασεις τα περασες αλλιως κοπηκες
Δεν εχω ιδέα. Δεν εχω ξαναπάει δεν εχω εικόνα τι κανουν τι ρωτάνε κτλπ. Αλλα απο οσο εχω ακουσει αν εισαι νορμάλ περνας. Φυσιολογικούς ανθρώπους θέλουν. Εκτος αν πεσουν τα βυσματα κ κόβουν στα ψυχοτεχνικα απο χιλιόμετρο
Ο. Π. Κ. Ε
ο λουκανικας είσαι;Xanthos έγραψε:Το. Ξερω μεσα σε αυτους ειμαι κ εγω. Εχω συνολο 20η θεση απο ολες τις πολεις ετσι οπως τα έβγαλα
20 εθσαι... Λαρθσαθε που δουλευεις στον ρομποτακθαXanthos έγραψε:Ναι
θωρακισμενα κλππ. Αρχηωειο ελ αςκλπΑσσος έγραψε:20 εθσαι... Λαρθσαθε που δουλευεις στον ρομποτακθαXanthos έγραψε:Ναι
Καποτε... Ρομπότ. Καμια σχέση με αρχηγείο μεσα. Μόνο για δουλεια εκει. Ενα 3μηνο... Παπαλα αυτη η δουλειά.
Ο. Π. Κ. Ε
Καποτε... Ρομπότ. Καμια σχέση με αρχηγείο μεσα. Μόνο για δουλεια εκει. Ενα 3μηνο... Παπαλα αυτη η δουλειά.[/QUOTEιεκ εχεις σεκιιυριτας εστω ιδιωτικο
β... Δε κεω γθα μορια ιεκ... Λεω αν εχεις ιεκ ιδιωτικοXanthos έγραψε:Εσυ α η β εισαι;
θα τα πουμε θεσνιμη στα πκεXanthos έγραψε:Τι θεση εχεις κ για Ποια πόλη ενδιαφέρεσαι;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Τα πκε που θα ειναι δεν θα ειναι αθήνα;Ασσος έγραψε:θα τα πουμε θεσνιμη στα πκεXanthos έγραψε:Τι θεση εχεις κ για Ποια πόλη ενδιαφέρεσαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες