105. Ατομα... Το 109 ειναι λαθος στην προκυρηξη...84 κ 21...EcoMike έγραψε:109 άτομα θα είναι όλοι που θα περάσουν πκε.
Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
προσαυξηση 30/%Ασσος έγραψε:105. Ατομα... Το 109 ειναι λαθος στην προκυρηξη...84 κ 21...EcoMike έγραψε:109 άτομα θα είναι όλοι που θα περάσουν πκε.
Αρα μέχρι ποιο όνομα φτάνει επιλαχών στην Α Αθήνα που έχει περισσότερες θέσεις
πρεπει να βρεις τη βαση... Και μετα ας πουμε για τη β ξατηγιρια. Θα βρεις τους 7 επιλαχωντες απο τη β κατ...14 και 7 επιλαχωντες.21 ατομα απο β κατη πανε για πκε... Βρες το 14 απι τη β θα βρεις μετα τους 7 με τα μορια.Kwstas26 έγραψε:Αρα μέχρι ποιο όνομα φτάνει επιλαχών στην Α Αθήνα που έχει περισσότερες θέσεις
Νομιζω η βαση στην α κατηγορια Μαζι με επιλαχωντες παει γυρω στο 2340. Νομιζω μεω απο μια γρηγορη ματια που εριξαΑσσος έγραψε:πρεπει να βρεις τη βαση... Και μετα ας πουμε για τη β ξατηγιρια. Θα βρεις τους 7 επιλαχωντες απο τη β κατ...14 και 7 επιλαχωντες.21 ατομα απο β κατη πανε για πκε... Βρες το 14 απι τη β θα βρεις μετα τους 7 με τα μορια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 30, 2021 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να κοιτατε και τα μορια απο αλλες περιοχεςΑσσος έγραψε:Νομιζω η βαση στην α κατηγορια Μαζι με επιλαχωντες παει γυρω στο 2340. Νομιζω μεω απο μια γρηγορη ματια που εριξα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 30, 2021 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Στην Α για Αθήνα είναι μέχρι και την θέση 47 για ΠΚΕ. Έχει πίνακα αναλυτικό η προκήρυξη για όλες τις πόλεις.
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά πόσο είναι ο μισθός και από ποτέ και μετά μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάθεση; Σας ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζει κάποιος ποσο καιρο κρατάει η εκπαίδευση?
Ο. Π. Κ. Ε
ενα μηνα την τελςυταια φορα που πηρανXanthos έγραψε:Γνωρίζει κάποιος ποσο καιρο κρατάει η εκπαίδευση;
επιλαχωντες απο β... Ειναι... Κωστακης νταλλα δεματας ευαγγελου γακης λουκανικας γιακουμακης... Ετσι νομιζωΑσσος έγραψε:ενα μηνα την τελςυταια φορα που πηρανXanthos έγραψε:Γνωρίζει κάποιος ποσο καιρο κρατάει η εκπαίδευση;
Το. Ξερω μεσα σε αυτους ειμαι κ εγω. Εχω συνολο 20η θεση απο ολες τις πολεις ετσι οπως τα έβγαλα
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Β πιο δυσκολα να κοπουν πολλοι γιατι ειναι μονο 14 ατομαXanthos έγραψε:Το. Ξερω μεσα σε αυτους ειμαι κ εγω. Εχω συνολο 20η θεση απο ολες τις πολεις ετσι οπως τα έβγαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Κυρ Μάιος 30, 2021 6:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εννοώντας ομως οτι αν κοπουν 6 έρχεται η σειρα μ αν περασω κ τα υπόλοιπα. Το καλο ειναι οτι ειμαι μεσα στους επιλαχών.13η θεση στην αθηνα 7η λαρισα 8 Θεσσαλονίκη 7 Γιάννενα 6η καβαλα. Κ ο Θεός βοηθός
Ο. Π. Κ. Ε
Το ξερω Γιώργο.6 ατομα πρεπει να κοπουν να ερθει η σειρα μου. Δυσκολο στους 14 να κοπούν οι 6. Θα δειξει. Εγω θα ετοιμαστώ κ οτι γίνει.
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες