Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Όταν εννοείς χρόνο της τάξεως των 10 ημερών ή ενός μήνα;
Αυτό το διάστημα πάμε για ψυχομετρικά εξετάσεις κτλπ ή μετά γίνονται αυτά;
Αυτό το διάστημα πάμε για ψυχομετρικά εξετάσεις κτλπ ή μετά γίνονται αυτά;
Κοιτα πιστεύω θα παρει μηνα σιγουρα. Αν βαλεις 10 ημερες νομίζω αν δεν κανω λαθος οι ενστασεις.+ εξετασεις καρτέλες και μετα θα αρχίσουν τα υπόλοιπα. Αν κανω λαθος με τις μερες οι με τις σειρες διορθώστε με κάποιος
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά αυτό για τους σενοριοφυλακες θεωρείται λήξαν έτσι ; Προφανώς και μπορούν να αλλάξουν δουλειά με κάποια πρόστιμο σωστά ;
Εξετάσεις καρτέλες τι εννοείς; Εξέταση ενστάσεων;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 2
Καλη επιτυχια σε ολους σας Κυριοι επιτυχοντες / επιλαχοντες.
Επισης, καλη επιτυχια να πω και στον φιλο μου τον Ξανθο που του εχω μια μεγαλη αδυναμια εδω και 2 χρονια.
Σου ευχομαι τα καλυτερα τιτανομεγιστε μου !
Επισης, καλη επιτυχια να πω και στον φιλο μου τον Ξανθο που του εχω μια μεγαλη αδυναμια εδω και 2 χρονια.
Σου ευχομαι τα καλυτερα τιτανομεγιστε μου !

Και εγω αν με καλεσουν να δωσω σαν επιλαχων θα παω, αν και δυσκολο βεβαια γιατι πρεπει να κοπουνε αρκετοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Παρ Μάιος 28, 2021 6:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστώ αδερφούλη κ εσυ οτι καλύτερο αλανι μου κ περιμένω νεα σου
Ο. Π. Κ. Ε
Καρτέλα εξετάσεων απο γιατρούς λογικα που θα δώσει απο την αστυνομία. Νικο κανε προπόνηση κ ποτε δεν ξερεις. Εγω 6 άτομα θελω να κοπούν για να παω εγω κ παλι δύσκολακι αλλα θα κανω προπόνηση για να ειμαι έτοιμος αν κ όποτε
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Καρτέλα εξετάσεων απο γιατρούς λογικα που θα δώσει απο την αστυνομία. Νικο κανε προπόνηση κ ποτε δεν ξερεις. Εγω 6 άτομα θελω να κοπούν για να παω εγω κ παλι δύσκολακι αλλα θα κανω προπόνηση για να ειμαι έτοιμος αν κ όποτε
Εχω ξεκινησει προπονηση, αν με καλεσουν θα δωσω !
Ωραίος μπράβο καλη επιτυχία σε όλους και καλες προσεκτικές προπονήσεις χωρις τραυματισμούς
Ο. Π. Κ. Ε
Γνωρίζει κανείς μισθολογικά τι επικρατεί καθώς επίσης και δυνατότητας μεταθέσεως στο μέλλον; Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος, αν θέλει κάποιος να μου στείλει προσωπικό (Λευτέρη στείλε μου γιατί δεν μπορώ για κάποιο λόγο) ... Ευχαριστώ
Υπάρχει περίπτωση κάποιος απο τους επιτυχόντες να μην πάει : Να μας το πει να ξέρουμε χεχε!
Teo εισαι επιλαχων;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι κανενας, καποιος που εχει περασει σε κανενα νησι, η καποιος που περασε σε αλλη πολη που δεν θελει
GiorgosM82 έγραψε:Ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι κανενας, καποιος που εχει περασει σε κανενα νησι, η καποιος που περασε σε αλλη πολη που δεν θελει
Εγω παντως οπου και να περναγα θα πηγαινα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες