Καλημέρα σε όλους. Και εγώ κατάλληλος, από εδώ και πέρα τι κάνουμε; Περιμένουμε πρόσκληση για αθλήματα και εξαιτασεις η πρέπει από μόνοι μας να πάμε σε στρατιωτικό νοσοκομείο να τις κάνουμε;
Ξέρει κανείς τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι έχουν την ένδειξη κατάλληλος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υποψηφιοι ΕΠΟΠ Εφοδιασμού Μεταφορών (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ρεφερι
Καλησπέρα αλάνια θεωρώ πώς υπάρχουν ελπίδες για τα άτομα που συγκεντρώνουν απο 600 μόρια και πάνω στην συγκεκριμένη ειδικότητα για να γεμίσουν τις 36 θέσεις. Καλή επιτυχία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Αρτοποιος και γω φίλε μου με 500 μόρια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Φιλε μου ο αρτοποιος ανηκει στον εφοδιασμο και τις μεταφορες; Δεν ρωταω ειρωνικα ειμαι απο ναυτικο και δεν ξερω...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 3
Χρηστος έγραψε:Καλημέρα σε όλους.Και εγώ κατάλληλος, από εδώ και πέρα τι κάνουμε; Περιμένουμε πρόσκληση για αθλήματα και εξαιτασεις η πρέπει από μόνοι μας να πάμε σε στρατιωτικό νοσοκομείο να τις κάνουμε;
Ξέρει κανείς τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι έχουν την ένδειξη κατάλληλος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα Χρηστο.
Απο εδω και περα περιμενεις τους πινακες με τα μορια, για να δεις αν εισαι επιτυχων ωστε να περασεις στην επομενη φαση που ειναι οι ΠΚΕ.
Το καταλληλος που ειδες, στην ουσια σημαινει οτι ειχες στειλει σωστα τα χαρτια σου, οπως εστειλαν κι αλλοι χιλιαδες,δεν σημαινει οτι Εισαι επιτυχων στην ειδικοτητα.
Αναμενεις νεο πινακα με τα μορια οπου θα γραφει αν εισαι επιτυχων / αποτυχων ή επιλαχων στην ειδικοτητα σου.
Υ. Γ Τις εξετασεις του Πινακα Α, θα πρεπει να τις προσκομησεις μαζι σου την ημερα των ΠΚΕ, δηλαδη να τις εχεις κανει ηδη, ειδαλλως αν δεν τις εχεις εκεινη την ημερα θα ειναι αιτια απορριψης σου.
Τις εξετασεις του Πινακα Β , θα στις κανουν οι ιδιοι στρατιωτικοι γιατροι την ημερα των ιατρικων .
Καλη σου επιτυχια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Τι λέει εδώ πώς πήγαμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες