ΕΠΟΠ Τεθωρακισμένα (2021)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 25
Σταυραν, φανταζοσουν ποτε οτι απο εκει που μετρουσες ποσες μερες σου μενουν για να απολυθεις, ξαφνικα θα μετρας ποσες μερες μενουν για να ξανα μπεις; 

Χαχχααχαχ ποτέ φίλε.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Σταυραν, φανταζοσουν ποτε οτι απο εκει που μετρουσες ποσες μερες σου μενουν για να απολυθεις, ξαφνικα θα μετρας ποσες μερες μενουν για να ξανα μπεις;
Καλησπέρα! Έχω 360 μόρια για τεθωρακισμενα LEO1A5. Έχω καμία ελπίδα;
Στο Χαϊδάρι στο Κωλοκοτρονη Β αν δεν κάνω λάθος έχει τμήμα με μαύρους. Εκεί με βύσμα υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μεταθέσει μετά από δύο χρόνια Έβρο;
-
- Αντιστράτηγος
Μεχρι να βγουν οι πινακες, ολοι εχουμε ελπιδα αγαπητη.Fenia12 έγραψε:Καλησπέρα! Έχω 360 μόρια για τεθωρακισμενα LEO1A5. Έχω καμία ελπίδα;
Με βαση τη παλια προκηρυξη, με αυτα τα μορια ησουν μεσα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα. Έχει κάποιος τα μόρια ΕΠΟΠ απο τα προηγούμενα έτη; Δυστυχώς έχω βρεί μόνο του 09 αλλά σκέφτομαι ότι το 09 ήταν απο τις τελευταίες φορές που είχε βγει διαγωνισμός. Οπότε αυτοί με τα περισσότερα μόρια μπήκαν ακόμη παλαιότερα. Ευχαριστώ
Ναι αλλα δεν θα βγαλεις ακρη γιατι υπηρχε και το 200αρι της ''συνεντευξης'' τοτε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Αν αφαιρέσεις τα 200 θα έλεγες οτι είχαν μεγάλη διαφορά με αυτές του 09;
Μαύρος 333 έγραψε:Στο Χαϊδάρι στο Κωλοκοτρονη Β αν δεν κάνω λάθος έχει τμήμα με μαύρους. Εκεί με βύσμα υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μεταθέσει μετά από δύο χρόνια Έβρο;
Όχι.
Εκτός και αν συζητάω με κανέναν που τον έπαιζε στα γόνατά του ο Παναγιωτόπουλος όταν ήταν μικρός.
Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει μελλοντικά αν μπορούμε να πάρουμε μετάθεση από παραμεθόριο στην Αττική η είμαστε χωρίς δικαίωμα για μετάθεση; Η πρώτη τοποθέτηση πόσο κρατάει; Ξέρει κανείς για μονάδες τεθωρακισμένων στην Αττική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω 240 μόρια.
Φιλαράκι αν κάνεις το κόπο λίγο πιο πάνω συζητούσαμε αυτό το θέμα ανεβα λίγο και δεςΣειρα 344 έγραψε:Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει μελλοντικά αν μπορούμε να πάρουμε μετάθεση από παραμεθόριο στην Αττική η είμαστε χωρίς δικαίωμα για μετάθεση; Η πρώτη τοποθέτηση πόσο κρατάει; Ξέρει κανείς για μονάδες τεθωρακισμένων στην Αττική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω 240 μόρια.
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Σειρα 344 έγραψε:Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει μελλοντικά αν μπορούμε να πάρουμε μετάθεση από παραμεθόριο στην Αττική η είμαστε χωρίς δικαίωμα για μετάθεση; Η πρώτη τοποθέτηση πόσο κρατάει; Ξέρει κανείς για μονάδες τεθωρακισμένων στην Αττική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω 240 μόρια.
το λεει μεσα στην προκηρυξη 7 χρονια και βαλε
Σειρα 344 έγραψε:Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει μελλοντικά αν μπορούμε να πάρουμε μετάθεση από παραμεθόριο στην Αττική η είμαστε χωρίς δικαίωμα για μετάθεση; Η πρώτη τοποθέτηση πόσο κρατάει; Ξέρει κανείς για μονάδες τεθωρακισμένων στην Αττική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω 240 μόρια.
Ρε φίλε το έχεις ξαναρωτήσει, ο στρατός δεν είναι ΙΚΑ ή ΚΕΠ να αράξεις Αθήνα και να το παίζεις δημόσιος υπάλληλος.
Βγάλανε προκήρυξη γιατί χρειάζονται νέο αίμα στα νησιά και στον Έβρο, δεν βγάλανε για να αράζεις Αυλώνα.
Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα για τα χρόνια υποχρεωτικής παραμονής σε παραμεθόριο.
Τι έγινε ρε τεθωρια πολύ ησυχία έπεσε. Πως πάμε με τα αθλήματα ;
-
- Αντιστράτηγος
Ολα καλα λεβεντια Σταυρο.
Τα αθληματα τα βγαζω αρκετα ευκολα μιας και τρεχω σε βουνο και ειμαι στα γυμναστηρια χρονια, οποτε δεν μου ειναι τιποτα καινουριο.
Εσυ πως τα πας;
Τα αθληματα τα βγαζω αρκετα ευκολα μιας και τρεχω σε βουνο και ειμαι στα γυμναστηρια χρονια, οποτε δεν μου ειναι τιποτα καινουριο.
Εσυ πως τα πας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης