Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 13
Βασικα νομιζω μονο σε ειδικοτητρς με πτυχια ηταν προαπαιτουμενο το ECDL.
Πως είδατε αν είστε επιτυχείς σε ειδικότητα; Εγώ μόνο στη ΠΑ είδα ότι είμαι κατάλληλος
Α. Για όλες τις ειδικότητες/εξειδικεύσεις στις οποίες προβλέπεται ως ανώτερος τίτλος σπουδών πτυχίο Πανεπιστημίου ή Τ. Ε. Ι. απαιτείται για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:(α) επεξεργασίας κειμένων,(β) υπολογιστικών φύλλων,(γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
Gpap95 έγραψε:Πως είδατε αν είστε επιτυχείς σε ειδικότητα; Εγώ μόνο στη ΠΑ είδα ότι είμαι κατάλληλος
Μπες στην σελιδα του ΠΝ με κωδικους taxisnet και θα δεις πορεια αιτησεις γραφει και παρατηρησεις !
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Άρα στου Διαχειριστή όντως χρειαζόμουν ecdl, όποτε βλακεία μου συγνώμη για την παραπληροφόρηση ! Οπως και να έχει ελπίζω να περάσατε εστω σε ένα κλάδο όλοι, αλλά τώρα περιμένουμε τους επόμενους πίνακες επιτυχών/ αποτυχών που είναι και οι πιο κρίσιμοι βασικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 61
στην ουσία αυτοί οι πίνακες μας ενδιαφέρουν και όχι αυτοί οι τώρα.Andreas2000 έγραψε:Άρα στου Διαχειριστή όντως χρειαζόμουν ecdl, όποτε βλακεία μου συγνώμη για την παραπληροφόρηση !Οπως και να έχει ελπίζω να περάσατε εστω σε ένα κλάδο όλοι, αλλά τώρα περιμένουμε τους επόμενους πίνακες επιτυχών/ αποτυχών που είναι και οι πιο κρίσιμοι βασικά.
Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν στην αίτηση ενώ είχα καταχωρημένο και το ecdl και το lower (Β2).
Επέλεξα τις εξής ειδικότητες:
1. Τ/ΜΗΧ (Άνευ εξειδικεύσεως).
2. ΗΛ (Άνευ εξειδικεύσεως).
Καταχώρησα το απολυτήριο ΕΠΑΛ (όπου μπορούσα να το καταχωρήσω σύμφωνα με τη ζήτηση των δύο ειδικοτήτων).
Και επίσης είχα κάνει τη θητεία μου στο πολεμικό Ναυτικό με ειδικότητα ηλεκτρολόγου (ΗΛ).
Και με βγάλαν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γράφοντας το εξής:
Μετά τον έλεγχο της αίτησης σας, είστε ακατάλληλος για το σύνολο των ειδικοτήτων που επιλέξατε, με τις κάτωθι παρατηρήσεις:1) Μη συναφής Τίτλος Σπουδών...
Ξεκάθαρα μαγειρεμένες οι ειδικότητες!
Επέλεξα τις εξής ειδικότητες:
1. Τ/ΜΗΧ (Άνευ εξειδικεύσεως).
2. ΗΛ (Άνευ εξειδικεύσεως).
Καταχώρησα το απολυτήριο ΕΠΑΛ (όπου μπορούσα να το καταχωρήσω σύμφωνα με τη ζήτηση των δύο ειδικοτήτων).
Και επίσης είχα κάνει τη θητεία μου στο πολεμικό Ναυτικό με ειδικότητα ηλεκτρολόγου (ΗΛ).
Και με βγάλαν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γράφοντας το εξής:
Μετά τον έλεγχο της αίτησης σας, είστε ακατάλληλος για το σύνολο των ειδικοτήτων που επιλέξατε, με τις κάτωθι παρατηρήσεις:1) Μη συναφής Τίτλος Σπουδών...
Ξεκάθαρα μαγειρεμένες οι ειδικότητες!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Και εμενα ρε φιλε με έβγαλαν ακατάλληλο εχω ειχα πολλα μορια ψυκτικος δήλωσα γιατι δεν εχω πτυχίο υπολογιστών ecdl αφου από ιεκ ειμαι τι να πω.
Καλησπέρα παιδιά και εγώ ως υποψήφιος σε ιδιοκτήτες με πτυχίο ηλεκτρολόγου ΕΠΑΛ και πτυχίο αγγλικών γ2 κρίθηκα ακατάλληλος. Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο ΓΕν και με ενημέρωσαν πως πως υπάρχει μια παράγραφος στην προκήρυξη που αναφέρει ότι σε ειδικότητες που το ανώτερο επίπεδο γνώσεων είναι το αεί, εκεί απαιτείται πιστοποίηση υπολογιστών. Δυστυχώς πολλοί από εμάς την πάτησαμε και δεν την είδαμε.
Εγώ έστειλα απολυτήριο επαλ και με έβγαλαν εκτός τελικά, μ******ες μου έλεγαν στα τηλέφωνα.
-
- Αντιστράτηγος
Καλα ελεγε τοτε ενας ΟΒΑ του ΠΝ (δεν θυμαμαι ονομα) οτι θα εκπλαγουμε απο τις ποσες λαθος αιτησεις εχουν γινει.
Παιδες, δεν ξερω τι να πω, απτη μια κριμα αλλα απτην αλλη θελει προσοχη οταν διαβαζουμε μια προκηρυξη και ποσο μαλλον οταν ειναι να στειλουμε τα δικαιολογητικα.
Παιδες, δεν ξερω τι να πω, απτη μια κριμα αλλα απτην αλλη θελει προσοχη οταν διαβαζουμε μια προκηρυξη και ποσο μαλλον οταν ειναι να στειλουμε τα δικαιολογητικα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
να δεις ποιος ελεγε οτι η λαθος αιτηση θα ειναι απλα μια δικαιολογια... Γεια σου λεφτερακη ελπιζω να την εβγαλες καθαρη φιλεLefteris 2αμαλ έγραψε:Καλα ελεγε τοτε ενας ΟΒΑ του ΠΝ (δεν θυμαμαι ονομα) οτι θα εκπλαγουμε απο τις ποσες λαθος αιτησεις εχουν γινει.
-
- Αντιστράτηγος
Το θυμαμαι αδερφε, εσυ το ελεγες.
Δοξα τον Θεο, καλα τα πηγα και στους 3 Κλαδους, αναμενουμε τωρα τους τελικους πινακες.
Ελπιζω και η αδελφη σου να τα πηγε καλα φιλαρακι.
Δοξα τον Θεο, καλα τα πηγα και στους 3 Κλαδους, αναμενουμε τωρα τους τελικους πινακες.

-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 61
Λευτέρη δήλωσες και ναυτικό; Νόμιζα δεν είχες δηλώσει τι ειδικότητα έβαλες;Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το θυμαμαι αδερφε, εσυ το ελεγες.
Μην τυχον και παραδεχτείτε σε αυτο το φόρουμ οτι δεν ξερετε να διαβάζετε σωστα και να στείλετε μια αίτηση, αμεσως "έπεσε μαγείρεμα, επεσε βύσμα". Ανάληψη ευθύνης ποτέ, πάντα φταίνε οι αλλοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες