Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 61
Όπως και γω αρμενιστης η θαλαμηπολος θα πάει ο... Επομένος
Πολίτη μου, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Μακάρι, να ευοδωθουνοι οι κόποι σου και όσα παιδια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουν να ενταχθούν στο εκάστοτε Όπλο Σώμα, να δικαιωθουν όλοι οι στόχοι.Politis1994 έγραψε:Για φαροφυλακας είναι η μόνη ειδικότητα που ενδιαφέρομαι πλέον όσο αναφορά το ΠΝ. Καλή επιτυχία στα παιδιά και ακόμα πιο πολύ σε όσους με βοήθησαν και με στήριξαν με τις γνώσεις τους. ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ, ΜΑΥΡΟΣ ΟΔΕΡΠΑ,NAVY, ΠΑΛΙΟΥΡΑς, ΘΆΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΊ.
Εχουν πολυ πλακα εκει στο πολεμικο ναυτικο, δηλωσα λογιστικο, με πτυχιο λογιστικης και με βγαλαν ακαταλληλο με την αιτιολογια ''μη συναφης '' τιτλος σπουδων, μαλλον επρεπε να εχω τελειωσει γεωπονικο για να δηλωσω λογιστικο
Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα του Πολεμικού Ναυτικού
Καλημέρα παιδιά τα αποτέλεσμα βγήκαν. Μου έγραφε κατάλληλη για τις ειδικότητες Διαχειριστής λογιστικού και διαχειριστής υλικού Ξέρουμε πότε θα βγουν οι πίνακες περίπου να δούμε αν είμαστε μέσα Η ξέρεις κάποιος τα μόρια για τις 2 ειδικότητες που ανέφερα; Εγώ έχω 600 περίπου
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Μετά από δυο μήνες αναμονής επιτέλους ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για να μου πουν... Ότι τα χαρτιά μου ήταν σωστά Δάκρυα ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Εγώ είμαι ακατάλληλος επειδή δεν έστειλα ecdl σε ειδικότητες που ξεκάθαρα δεν ζητάει ecdl
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 13
george94 έγραψε:Εχουν πολυ πλακα εκει στο πολεμικο ναυτικο, δηλωσα λογιστικο, με πτυχιο λογιστικης και με βγαλαν ακαταλληλο με την αιτιολογια ''μη συναφης '' τιτλος σπουδων, μαλλον επρεπε να εχω τελειωσει γεωπονικο για να δηλωσω λογιστικο
Μηπως δεν ειχες κανει καποια επικυρωση ή πανω στη βιασυνη καποιο λαθος ;
Ελπιζω στους αλλους Κλαδους να εισαι ενταξει !
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Lefteris 2αμαλ έγραψε:george94 έγραψε:Εχουν πολυ πλακα εκει στο πολεμικο ναυτικο, δηλωσα λογιστικο, με πτυχιο λογιστικης και με βγαλαν ακαταλληλο με την αιτιολογια ''μη συναφης '' τιτλος σπουδων, μαλλον επρεπε να εχω τελειωσει γεωπονικο για να δηλωσω λογιστικο
Μηπως δεν ειχες κανει καποια επικυρωση ή πανω στη βιασυνη καποιο λαθος ;
Ελπιζω στους αλλους Κλαδους να εισαι ενταξει !
Και σε μένα με έβγαλε επιτυχής μόνο σε δυο ειδικότητες, ενώ έχω δηλώσει και στις Διαχειριστής Υλικού / Διαχειριστής Λογιστικού που θέλει απολυτήριο Γενικού Λυκείου όπως οι ειδικότητες που βγήκα επιτυχής δηλαδή. Έχει πέσει μαγείρεμα ξεκάθαρα.
-
- Αντιστράτηγος
Αντρεα τα ειχες στειλει ολα σωστα ομως ;
Οχι οτι δεν σε πιστευω, απλα για να δω αν οντως τελικα πεσανε « τηλεφωνα» οπως το 09 και εβγαλαν πολλους εκτος.
Οχι οτι δεν σε πιστευω, απλα για να δω αν οντως τελικα πεσανε « τηλεφωνα» οπως το 09 και εβγαλαν πολλους εκτος.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Κοίταξα ξανά τις ειδικότητες του Διαχειριστή Υλικού/Λογιστικού και αυτές θέλουν απολυτήριο ΓΕΝ όπως του αρμενιστη που με έβγαλε κατάλληλο, όποτε αν έκανα λάθος θα με έβγαζε ακατάλληλο παντού. Αν κάνω λάθος κάπου που δεν θεωρώ, ας μου το πει κάποιος, αλλά Λευτέρη με μια μάτια αν κοιτάξεις τις ειδικότητες και εσυ θα έχεις τα συμπεράσματα θα είναι δικά σου.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 61
Νομίζω ήθελε αγγλικά ή ecdl. Τα έστειλες ένα από αυτά φίλε μου. Λυπάμαι πολύ αν σε κόψανε άδικα. Πρέπει να το ψάξεις
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Αγγλικά έχω ecdl δεν έχω, μήπως είναι απαιτούμενο σε αυτές τις δυο ειδικότητες;Εμένα δεν με νοιάζει αρμενιστης ήθελα να μπω όποτε όλα πάνε καλά μέχρι τώρα για μένα, απλά κοιτάμε να δούμε αν όντως έχει πέσει τηλέφωνο από τώρα
-
- Αντιστράτηγος
Andreas2000 έγραψε:Κοίταξα ξανά τις ειδικότητες του Διαχειριστή Υλικού/Λογιστικού και αυτές θέλουν απολυτήριο ΓΕΝ όπως του αρμενιστη που με έβγαλε κατάλληλο, όποτε αν έκανα λάθος θα με έβγαζε ακατάλληλο παντού. Αν κάνω λάθος κάπου που δεν θεωρώ, ας μου το πει κάποιος, αλλά Λευτέρη με μια μάτια αν κοιτάξεις τις ειδικότητες και εσυ θα έχεις τα συμπεράσματα θα είναι δικά σου.
Κριμα Αντρεα, τουλαχιστον δεν σε εκοψαν σε ολες.
Τι να πω, δυστυχως ζουμε στιγμες τυπου 2009.
-
- Αντιστράτηγος
Andreas2000 έγραψε:Αγγλικά έχω ecdl δεν έχω, μήπως είναι απαιτούμενο σε αυτές τις δυο ειδικότητες;Εμένα δεν με νοιάζει αρμενιστης ήθελα να μπω όποτε όλα πάνε καλά μέχρι τώρα για μένα, απλά κοιτάμε να δούμε αν όντως έχει πέσει τηλέφωνο από τώρα
Ναι Αντρεα, το ECDL ειναι προαπαιτουμενο σε ολες τις ειδικοτητες ειτε με πτυχιο ειτε με απολ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες