δεν εχω ακουσει κατι αλλα δεν το εχω ψαξει κι ολας. Μακαρι.Andri έγραψε:Παρασκευή τα αποτελέσματα για ΠΝ. Μου το είπε άτομο που είναι στο ΓΕΝ. Καλά αποτελέσματά
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
- PALIOURASOBA.PN
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 15
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Για οσους εχουν διαλεξει την ειδικοτητα αρμενιστης ο πρωτος που εχει περασει εχει 890 η 860 μορια ψαξτε τους αλλους 7 με βαση τα δικα σας μοριαΟσοι εχουν διαλεξει την ειδικοτητα θαλαμηπολος ο πρωτος εχει 640 αυτη η ειδικοτητα παιρνει 3 ψαξτε τους αλλους 2
Για Τ/ΜΗΧ υπάρχει καποια σχετική ενημέρωση! Ευχαριστώ🙏💕MAYROS.ODERPAS έγραψε:Για οσους εχουν διαλεξει την ειδικοτητα αρμενιστης ο πρωτος που εχει περασει εχει 890 η 860 μορια ψαξτε τους αλλους 7 με βαση τα δικα σας μοριαΟσοι εχουν διαλεξει την ειδικοτητα θαλαμηπολος ο πρωτος εχει 640 αυτη η ειδικοτητα παιρνει 3 ψαξτε τους αλλους 2
-
- Posts in topic: 3
Μήπως ξέρεις για ψυκτικος navy ποσο ειναι ο πρώτος;
- PALIOURASOBA.PN
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Πόσο σίγουρα τα αναφέρεις αυτά ordera; Θα έχουμε μέσα στην μέρα πίνακες;
- PALIOURASOBA.PN
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Λυπάμαι, δεν γνωρίζω.LUNARET έγραψε:Μήπως ξέρεις για ψυκτικος navy ποσο ειναι ο πρώτος;
- MAYROS.ODERPAS
Εμαθα μονο για την δικιες μου ειδικοτητες που ειχα δηλωση για της αλλες δεν ξερω δεν εχω εικονα
εγω ειμαι επιλαχων αλλα... Χωρις καμια ελπυδα πηγα ακλαυτος...
Οι ΟΒΑ εχουν το πλεονεκτημα και γι αυτο βλεπετε τοσα πολλα μορια
Εαν εχετε διαλεξει ειδικοτητες που εχουν και η ΟΒΑ τοτε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα
Εαν εχετε διαλεξει ειδικοτητες που εχουν και η ΟΒΑ τοτε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
AΡα λες για μια ειδικοτητα που παιρνει μονο 3 ατομα απο ολη την ελλαδα και θελει και πτυχιο ιεκ δηλαδη ξεκιναει καποιος απο 300 μορια ο πρωτος συγκεντρωνει μονο 640; Πολυ λιγα μου φαινονται
Να'σαι ΠΑΝΤΑ καλά, φίλε μου.MAYROS.ODERPAS έγραψε:Εμαθα μονο για την δικιες μου ειδικοτητες που ειχα δηλωση για της αλλες δεν ξερω δεν εχω εικονα
Τον πρώτο λόγω έχουμε εμείς που τελειώσαμε ΑΕΝ που έχουμε το χειρότερο 700 μόρια ενώ ένας οβα με 3 χρόνια προϋπηρεσία χωρίς να έχει τελειώσει κάποια σχολή στην πλειοψηφία (100+50+50+120στρατο) και με ένα μέτριο απολυτήριο δεν μας φτάνει, και γω για τ/μηχ ενδιαφέρομαι
- MAYROS.ODERPAS
κανονικα εσεις θα επρεπε συμφωνο μαζι σου, Ομως ΔΕΝ τα εχεις υπολογισει σωστα αδερφε μου, Υπαρχουν ΟΒΑ που ειναι αρμενιστες με απολυτιριο ΓΕΛ με λοουερ με δυπλ Β εαν προσθεσεις εκει τους πολλους μηνες που υπηρετουν + τα μορια της ειδικοτητας βαση τους μηνες που εχει... Τοτε πολυ δυσκολα τον φτανεις φιλε μου. Και δεν εχω βαλει της περιπτωσεις πολυτεκνιας η τρειτεκνιας η εντοπιοτητας ολα αυτα φιλε μου ειναι μορια πολλα.Zisis98 έγραψε:Τον πρώτο λόγω έχουμε εμείς που τελειώσαμε ΑΕΝ που έχουμε το χειρότερο 700 μόρια ενώ ένας οβα με 3 χρόνια προϋπηρεσία χωρίς να έχει τελειώσει κάποια σχολή στην πλειοψηφία (100+50+50+120στρατο) και με ένα μέτριο απολυτήριο δεν μας φτάνει, και γω για τ/μηχ ενδιαφέρομαι
Σου ευχομαι καλη επιτηχια βασικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Παρ Μάιος 28, 2021 7:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- MAYROS.ODERPAS
Δεν θελει μονο πτυχιο ΙΕΚ! Μπορεις και με πτυχιο ΓΕΛanonymous19970 έγραψε:AΡα λες για μια ειδικοτητα που παιρνει μονο 3 ατομα απο ολη την ελλαδα και θελει και πτυχιο ιεκ δηλαδη ξεκιναει καποιος απο 300 μορια ο πρωτος συγκεντρωνει μονο 640; Πολυ λιγα μου φαινονται
φιλε μου εσενα μπορει να σου φενωνται λιγα ! Η αληθεια ειναι οτι ειναι πρωτος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες