έχω πολλά εν πάση περίπτωση θα δείξουν οι πίνακες... Να τελειώνουμεLeop έγραψε:Πόσα μόρια έχεις φίλε μου που λες ότι θα σε φάνε στον σξ και πα; Μην το λες ποτέ αυτό
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 61
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Politis1994 έγραψε:έχεις βάλει αρμενιστης άνευ εξειδικευσεως; Εγώ ναι.Andreas2000 έγραψε:Κάποιος που έχει δηλώσει αρμενιστης υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να δίνει ιδιαίτερη σημασία και να προσέξει πιο πολύ; Ή γενικα να μην το σκεφτόμαστε τώρα και στην εκπαίδευση με το καλό θα μας τα μάθουν όλα.Ρωτάω από περιέργεια κυρίως μήπως μπορώ να απορρόφησω από εδώ γνώση που θα φανεί χρήσιμη σε μένα και σε άλλους.
Αυτό έβαλα ως πρώτη
-
- Υποστράτηγος
Ε παίζει να είμαστε συνάδελφοι
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Politis1994 έγραψε:Ε παίζει να είμαστε συνάδελφοι
Φιλε μου, ποσα μορια εχεις; Συγκεκριμενα πες μας. Το "εχω πολλα μορια" δεν λεει απολυτως τιποτα σε ενα ανωνυμο φορουμ που ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντου του, χωρις παρεξηγηση κιολας. Σε ρωταω διοτι εαν εισαι με απολυτηριο λυκειου μονο, ειναι δυσκολα τα πραγματα. Σκεψου μονο οτι ο ξαδερφος μου εχει τελειωσει ΑΕΝ, εχει 12 μηνες θαλασσιας εμπειριας σαν ανθυποπλοιαρχος, πολυτεκνος, προφισιενσι και διπλωμα Γ' κατηγοριας και εχει κανει για φαροφυλακας και αυτος. Εσυ ποσα μορια εχεις και απο που τα συγκεντρωνεις; Συγκεκριμενα πες μας. Ευχαριστω.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Politis1994 έγραψε:Ε παίζει να είμαστε συνάδελφοι
Χαχα σιγά σιγά... Ελπίζω να περάσει ο καθένας εκεί που επιθυμεί
-
- Υποστράτηγος
Για πολλούς λόγους ΔΕΝ ΘΑ ανακοινώσω μόρια. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι έχω και ένα προσόν που περνώ μόρια πολλά που λίγοι στην Ελλάδα έχουν. Μετρημένοι στα δάκτυλα και ετσι όταν κάποιος υπολογίσει την ηλικία μου 27 και δει τους υπόλοιπους στο διαδίκτυο θα με καταλάβει. Ο λόγος μου και το ύφος η ελάχιστη βοήθεια και στιρηξη που προσφέρω στον καθένα με καθιερώνει ως Σεβαστο μέλος του φόρουμ.
- MAYROS.ODERPAS
- Posts in topic: 30
Απορω γιατι ενα παιδι που εχει τελειωση ΑΕΝ και εχει 12 μηνες θαλασσια σαν ανθυποπλοιαρχος!(πανω απο 4000 ευρω το μηνα προσθετω εγω γιατι ξερω) πρωτον να εχει Γ δυπλωμα! Και δευτερων να παει αρμενιστης! Κατι δεν μου κολαει φιλε μου. Καλη επυτηχια παντος στο φιλο σου
-
- Υποστράτηγος
Μαυρε ο αρμενιστης άνευ εξειδικευσεως θα παλεύει λες καθόλου η έχει πολλά βασανιστήρια, τιμωρίες με το παραμικρό πχ αν σου είπαν καφέ μέτριο και το έφτιαξες γλυκό έχει ποινολόγιο; Κλπ
- MAYROS.ODERPAS
Politi δωσε μου να καταλαβω τη θες να πεις φιλε μου!πραγματικα δεν εχω καταλαβει τη θες να πεις!
Ξερω οτι ο αρμενιστης ειναι μια πολυ δυσκολη ειδικοτητα απο θεμα οτι εχει πολυ δουλεια πανω στο πλοιο εκτος της βαρδιες που θα πρεπει να βαραει.
Αναρωτιεμαι λοιπων πως ενα παιδι που εχει τελειωση ΑΕΝ εχει 12 μηνες προυπηρεσια σαν ανθυποπλοιαρχος οπως λεει το παλικαρι ποιο πανω Θελει να παει σε αυτη την ειδικοτητα!
Εκτος και μας τρολαρει...
Ξερω οτι ο αρμενιστης ειναι μια πολυ δυσκολη ειδικοτητα απο θεμα οτι εχει πολυ δουλεια πανω στο πλοιο εκτος της βαρδιες που θα πρεπει να βαραει.
Αναρωτιεμαι λοιπων πως ενα παιδι που εχει τελειωση ΑΕΝ εχει 12 μηνες προυπηρεσια σαν ανθυποπλοιαρχος οπως λεει το παλικαρι ποιο πανω Θελει να παει σε αυτη την ειδικοτητα!
Εκτος και μας τρολαρει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Σάβ Μάιος 15, 2021 10:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 2
Απο τις απαντησεις και μονο αντιλαμβανεται κατευθειαν ο αναγνωστης το επιπεδο των υποψηφιων, το οποιο δεν παει πιο χαμηλα. Ο ενας δεν μας λεει τα μορια του, λες και ειναι κανενα κρατικο μυστικο ξερω γω, ενω ο αλλος περα απο ανορθογραφος (γραφει το τι, τη
), ενω εγραψα οτι ο ξαδερφος μου εχει δηλωσει για φαροφυλακας, αυτος επιμενει να γραφει για τον αρμενιστη. Τωρα το ποιος τρολαρει ποιον, το αφηνω στην κριση αυτων που διαβαζουν. Αληθεια, εσυ φιλε μου που μιλας περι 4000 ευρω και αλλα τετοια παραμυθια, εχεις κανει μπαρκο 6-7 η και 8 μηνων ενιοτε μακρια απο το σπιτι σου, μεσα στην αλμυρα, στη μεση του πουθενα, με φορτουνες και πειρατεια, να μας πεις ποσο ευκολα βγαινουν τα χρηματα που μας γραφεις; Μαλλον οχι, οποτε καλυτερα με πολυ σεβασμο καλυτερα να προσεχεις τι λες και το τι και που θα δηλωσει ο καθενας ειναι δικος του λογαριασμος.

-
- Συνταγματάρχης
Μην τσακωνεστε αδικα γιατι μπορει να κοπειτε και οι 2. Αυτο απο μενα που ειχα στη δικη μου προκυρηξη ακουσει πολλους να λενε για μορια και οτι θα περασουν.
- MAYROS.ODERPAS
Ο πατερας μου που εχει φυγει απο την ζωη ηταν καπετανιοςο αδερφος μου ειναι υποπλοιαρχος. Δεν μπορεις εσυ να μου πεις αν εγω ξερω η δεν ξερω!
Τωρα αν σε χαλαει η ορθογραφια μου προβλημα σου. Αν μετρας τα ατομα στο στρατο απο την ορθογραφια τους θα εχεις μεγαλο προβλημα οταν θα ερθει η ωρα (αν) να πολεμησετε μαζι τοτε πες στους οτι δεν τους γουσταρης γιατι ειναι ανορθογραφη. Εκτος και αν εσυ επειδη εισαι τοσο καλος και εχεις βεβαια ενα αλλο επιπεδο απο τους συναδερφους σου πας σε κανενα γραφειο και λουφαρης.
Τωρα οσο για τον φιλο σου της ΑΕΝ! Που δεν υπαρχη γιατι λες παραμυθια ! Να του πεις μιας και εχει και Γ διπλωμα να παει να βρει δουλεια σε καμια εταιρια μεταφορων. Εκτος και αν εχει και διπλωμα για αεροπλανο μηπως ξεχασες να μας το πεις !
ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΔΩ (ΜΟΡΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ... )
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ! ... (ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ)
Τωρα αν σε χαλαει η ορθογραφια μου προβλημα σου. Αν μετρας τα ατομα στο στρατο απο την ορθογραφια τους θα εχεις μεγαλο προβλημα οταν θα ερθει η ωρα (αν) να πολεμησετε μαζι τοτε πες στους οτι δεν τους γουσταρης γιατι ειναι ανορθογραφη. Εκτος και αν εσυ επειδη εισαι τοσο καλος και εχεις βεβαια ενα αλλο επιπεδο απο τους συναδερφους σου πας σε κανενα γραφειο και λουφαρης.
Τωρα οσο για τον φιλο σου της ΑΕΝ! Που δεν υπαρχη γιατι λες παραμυθια ! Να του πεις μιας και εχει και Γ διπλωμα να παει να βρει δουλεια σε καμια εταιρια μεταφορων. Εκτος και αν εχει και διπλωμα για αεροπλανο μηπως ξεχασες να μας το πεις !
ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΔΩ (ΜΟΡΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ... )
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ! ... (ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Εσύ πιστεύεις ότι λουφαρουν αυτοί που είναι στα γραφεία; Ίσα ίσα εγώ που μου είμαι γραφείο και βλέπω και τα στελέχη γίνεται πανικός να φτιάχνεις έγγραφα, να τα στέλνεις και ο, τι άλλο θελήσει ο δκτης. Αντιθέτως, αυτοί που πάνε στους ορχους εγώ βλέπω ότι την πέφτουν με καφεδαρα και τσιγάρο. Μην τρελαθουμε κιόλας. Κάποτε ίσως λουφαραν αυτοί που ήταν στα γραφεία. Τώρα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές
Ψυχραιμία κύριοι. Υπάρχουν αρκετά παιδιά και τώρα και κατά το παρελθόν σπουδαστές ή απόφοιτοι ΑΕΝ που κάνουν τα χαρτιά τους για το ΠΝ. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο ή το μεμπτό σε αυτό.
-
- Υποστράτηγος
Πρώτον οι περισσότεροι στο φόρουμ δεν έχουν ανακοινώσει μόρια. Δεν ειναι στο υποχρεωτικό πεδίο εγγραφής στο φόρουμ 😂 Ύστερα λαμβάνω πολλά μόρια από κατηγορία η διάκριση που λίγοι στη χώρα έχουν. Και επίσης ο άλλος που δήλωσε αρμενιστης μπορεί να το έκανε για χίλιους δύο λόγους ο άνθρωπος όπως εγώ. Το έβαλα βέβαια και σαν σωσίβιο ασφαλείας σε περίπτωση που σε πα σξ και φαροφύλακας με φάνε βισματα. Καλή επιτυχία σε όλους αναμονή στους πίνακες. Να δούμε και τι σόι πίνακες θα είναι. Ξέρω ότι έχω σωστή αίτηση αποτέλεσμα θελω-ουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης