Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Ο φίλος μου με 497 μόρια δεν είναι επιλαχών στο ειδικών αποστολών. Είδαμε αυτούς με τα 190 μόρια και σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά
sunset21
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από sunset21 »

Παιδιά ηοι ειδικότητες στη Π. Α με απολυτήριο λυκείου είναι τόσο λίγες! Δλδ δήλωσα αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων μόνο απολυτήριο και τριτεκνια 286 μόρια και είμαι στην Απεξω και βλέπω άλλους με 192 250. Τι έχει γίνει; Γιατί δεν βγήκαν τουλάχιστον πίνακες με ειδικότητες και τα μόρια του πρώτου τελευταίου; Να ξέρουμε και εμείς τι παίζει. Πότε θα τα βγάλουν στο τέλος που θα έχει πετάξει το πουλί για να κάνεις ένσταση;
Ak123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ak123 »

Ρώτησε κάποιος γιατί δόθηκαν δύο μέρες για τα αθλήματα; Θα χωριστούν και αν ναι, πώς;Ευχαριστώ.

Sq12
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Sq12 »

Καλημερα μια διευκρινηση εαν γνωριζει καποιος, εμαι αποφοιτος ιεκ αλλα χωρις πιστοποιηση και δεν μετρησε στα μορια μου λετε οτι φταει η ειδικοτιτα που διαλεξα (πολυβολιτης) η κατι αλλο γιατι η προκυρηξει λεει οτι εαν εχεις φοιτηση εστω και ενα χρονο παιρνεις 250 μορια
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Ειρήνη πολύ σωστά θα πράξετε αν πας με δικηγόρο θα αναγκαστούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους να δούμε που πέρασαν αυτοί με τόσα λίγα μόρια που ουσιαστικά δώσανε ρε φίλε ένα απολυτήριο λυκείου τίποτα παραπάνω
eleniser
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από eleniser »

Ειρήνη πολύ καλά θα κάνεις που θα κινηθείς νομικά. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτη η κατάσταση. Εγω με 550 μόρια δεν πέρασα και βλέπω κάποιους άλλους με 300 και 200 μόρια έχουν περάσει και εχω παθει σοκ
Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από alexmpss »

Ξέρει κανείς τι πρέπει να έχουμε μαζί μας την Τρίτη που μας κάλεσαν;
Pk9
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Pk9 »

Παιδιά καλημέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Σε περιπτωση που περασεις ελευθέρων σκοπευτών ειδικές δυνάμεις και δεν θες να συνεχίσεις για ειδικές δυνάμεις αλλά έχεις περάσει τα ΠΚΕ σε διώχνουν από ΕΠΟΠ η μετατασσεσαι στο πεζικο;
Kolopsaro21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Kolopsaro21 »

Στις ΠΚΕ για ειδικές δυνάμεις αφού περάσεις ξανά δίνεις στο κέντρο αθλήματα στην συγκεκριμένη ειδικότητα. Ενημερωτικά δίνεις 2μιλο. Τώρα αν δεν επιθυμείς να συνεχίσεις το αναφέρεις και συνεχίζεις σε άλλη ειδικότητα των ειδικών δυνάμεων. Αν αποτύχεις ή δεν θέλεις ειδικές δυνάμεις, φεύγεις. Όχι δεν μπορείς να πας στο πεζικό.
Lokatzhs_svea364
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Lokatzhs_svea364 »

Καλημέρα, θα ρωτήσω κάτι ίσως είναι ηλίθιο, τι ακριβώς γράφει στην πλατφόρμα αν δεν έχουμε πέρασει;
Akis1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Akis1 »

Ερώτηση. Το self test η rabbit που το δηλώνουμε;
swthrhs20000
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από swthrhs20000 »

Καλησπερα σας, επειδη εγινε ενα λαθος με τα μορια μου, που αντι να μου μετρησουν το C2 αγγλικα μου το πηραν σαν B2 και ειναι εμφανες λαθος, μηπως γνωριζετε καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας ετσι ωστε να το αναφερω?
Kot
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kot »

Καλησπέρα σας παιδιά. Δώστε λίγη βοήθεια επειδή από τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης του ΓΕΣ δεν απαντάνε. Είμαι λέει κατάλληλος, ειδικότητα οδηγός οχημάτων ΕΜ. Σειρά 875/1123. Δεν περιλαμβάνομαι στους αρχικά κλειθεντες λέει. Εξηγήστε μου λίγο παιδιά τι φάση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nekrothaftis99999
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Nekrothaftis99999 »

Κλάψτε όσο θέλετε να πάτε και με δικηγόρο και Παππά αν σας κάνει δεν θα καταλάβετε τίποτα κανείς δεν τα βάλε με το στρατό και βγήκε κερδισμένος οσα λεφτά και να σκορπίσεις κορίτσι μου σε δικηγόρους και μυνησεις και ενστάσεις θα τα βάλεις με το κράτος και ειδικά με το στρατό θα γελάσουν και οι πέτρες είστε πολύ αδαής ειδικά εσείς που δεν έχετε πάει και θέλετε να πάτε αναφερόμενος στις γυναίκες
Mfotis5ema
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mfotis5ema »

Συγνωμη επειδή δεν σηκώνουν στο ΓΕΣ τηλέφωνα τέτοια ώρα και δεν έχω καταλάβει. Μου λέει να παρουσιαστώ στις 9 του μήνα. Αυτό είναι για αθλήματα; Επίσης χρειαζεται να πάω και τα χαρτιά από τις εξετάσεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης