Kostas Krikos έγραψε:Ρε παιδιά εγώ ΠΑ έβγαλα 322 μόρια και δεν πέρασα και ο άλλος με 192 μόρια πέρασε και έχω βρει και άλλους με λιγότερα μόρια από μένα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κινηθώ νομικά και θα πάρω τηλέφωνο στο ΓΕΑ την Δευτέρα. Καλή επιτυχία σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν να πάνε.
Με λιγότερα μόρια απο έσενα πολύ πιθανών λόγο ειδικότητας
στον ΣΞ σε μία ειδικότητα γνωστός υποψήφιος είναι με λιγότερα μόρια σε καλύτερη θέση από εμένα
5Lok1 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση;Έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις χειριστής α/τ
8μηνη θητεία με πτυχίο ΑΕΙ (οικονομικά),lower, δίπλωμα οδήγησης β, και απολυτήριο Λυκείου 15,9. Έχω δηλώσει υπηρέτης α/τ εδ και μου έχουν υπολογίσει 621 μόρια, είμαι σειρά 55/123. Τα μόρια είναι σωστά η έχει γίνει κάποιο λάθος;
Καλησπέρα παιδιά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Έχω δηλώσει τεθωρακισμένα βρίσκομαι στη σειρά 125/212 ανήκω στους επιλαχόντες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πολλά άτομα αεροπορία πέρασαν από 192 με 220 θες 250 320 350 400 και πολλά παρόμοια και απορώ εγώ τώρα ποιος πέρασε ομάδα 1 επιτυχών με απλά ένα χαρτί λυκείου γιατί 16 επί 12 βγάζει κοντά τα μόρια που έχει. Τόσο τυχεροί ήταν τόσα άτομα και μπήκανε με 250 192 220 360
Chris00 έγραψε:Παιδιά βλέπω δείκτη μάζας σώματος λέει μόνο για παχύσαρκους όχι για λιποβαρης Ξέρει κανείς τι παίζει;
εννοείται το κοιτάνε είτε λιποβαρής είτε υπέρβαρος είναι δείγμα κακής υγείας, φυσικά επειδή ο ΔΜΣ δεν είναι αντιπροσωπευτικός για όσους είμαστε αθλητές υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις μετρανε μέση και υπάρχει κάποιο όριο
Var έγραψε:Πολλά άτομα αεροπορία πέρασαν από 192 με 220 θες 250 320 350 400 και πολλά παρόμοια και απορώ εγώ τώρα ποιος πέρασε ομάδα 1 επιτυχών με απλά ένα χαρτί λυκείου γιατί 16 επί 12 βγάζει κοντά τα μόρια που έχει. Τόσο τυχεροί ήταν τόσα άτομα και μπήκανε με 250 192 220 360
τους ειδα και εγω αυτους! Φιλε μου
ΔΕΝ ξερω τη να πω!
Παντος ο πρωτος στην ΠΑ με μορια εχει 1170! Και πανω απο τα 1000 μορια ειναι καμια δεκαρια παιδια
Εγω παντως με 449 μορια αεροπορια και δεν περασα ειδικες αποστολες που δηλωσα και επισης εχω ενα φιλο που δηλωσε νοσηλευτης στο πεζικο ειναι θεση 190 και του εστειλαν να παει για ΠΚΕ ενω η ειδικοτητα ζηταει 50 ατομα...