Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Καλή επιτυχία σε αυτους που συνεχίζουν. Εγω είμαι στήν σειρά 73/557 για χειριστής μηχανημάτων και παίρνει 45 άτομα. Αξίζει τον κόπο λέτε να ξεσηκωθω από την σεζόν που είμαι;
Akis1 έγραψε:Καλή επιτυχία σε αυτους που συνεχίζουν. Εγω είμαι στήν σειρά 73/557 για χειριστής μηχανημάτων και παίρνει 45 άτομα. Αξίζει τον κόπο λέτε να ξεσηκωθω από την σεζόν που είμαι;
Η άποψη μου να κάτσεις στην δουλίτσα σου μιας και είσαι και σεζόν
Έχουμε κάνει προετοιμασία ένα εξάμηνο για τα αθλήματα θα είναι πολύ περίεργο να κοπούν άτομα.
Τόσα πολλά τουλάχιστον ώστε να έρθει η σειρά σου.
Φιλικά πάντα στο λέω δεν έχουμε καν την ίδια ειδικότητα
Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, τι κάνουμε όσοι θέλουμε να κάνουμε ένσταση; Μου έχουν κόψει 196 μόρια και ψάχνω όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους για να βρω από που αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν. Γνωρίζει κάποιος πως και που κάνουμε ένσταση ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Με σειρά 20/126 στο βοηθός λογιστηρίου με 840 μόρια υπάρχει ελπίδα;
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Παιδιά τι λέτε; Περιμένατε όλοι να έρθουν να σας πουν σας ξέρετε είστε στη σειρά 1 ελάτε κατευθείαν. 1 στους 1821 να ήσασταν πάλι υπήρχε η πιθανότητα να μην περάσετε. Πάτε δώστε τα τεστ, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε. Υπάρχει κόσμος που δεν πέρασε καν. Και εσείς που έχετε έστω και μια ευκαιρία θα την πετάξετε έτσι γιατί παίρνει 20 άτομα και γω είμαι στη θέση 58; Τι λέτε ρε. Ξυπνάτε. Αν πραγματικά υπάρχει ένας που είναι επιλαχών και δεν πάει να δώσει αλήθεια σας το λέω θα είναι τέρμα μπετοστοκος
sold13r έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεται εδώ; Από τα 7 άτομα που ζητάνε στην ειδικότητα (Τεχνίτης τηλεπικοινωνιών ΔΒ), με έβγαλε 4/18. Δήλωσαν μόνο 18 άτομα;
Φίλε καταρχήν συγχαρητήρια, θέλω να σε ρωτήσω αν το πτυχίο μηχανικών πληροφορικής μετράει στην ειδικότητα που δήλωσες
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημερα οσοι εχετε δει τα αποτελεσματα, λεει για τα ΠΚΕ ποιες μερες θα γινουν;
Stickarios έγραψε:Καλημερα οσοι εχετε δει τα αποτελεσματα, λεει για τα ΠΚΕ ποιες μερες θα γινουν;
Μπες στο site της ΠΑ έχει αναρτηθεί πινακας των πκε για όλα τα σώματα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Bodyguard έγραψε:Stickarios έγραψε:Καλημερα οσοι εχετε δει τα αποτελεσματα, λεει για τα ΠΚΕ ποιες μερες θα γινουν;
Μπες στο site της ΠΑ έχει αναρτηθεί πινακας των πκε για όλα τα σώματα
Απλως κολλουσε πολυ, τωρα μπηκα
Όχι φίλε η προκήρυξη λέει μέσα. Υπηρετουντες η υπηρετησαντες σε ειδικές δυνάμεις εφόσον επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια η σε αντίστοιχη ειδικότητα των ενόπλων δυνάμεων 100 μόρια. Όχι των ειδικών δυνάμεων των ενόπλων. Τι καταλαβαίνεις από αυτό?
Καλημερα παιδια.
Μπηκα και εγω να μαθω τα μορια και τους κληθηντες στον ΣΞ σημερα το πρωι γιατι χθες δουλευα και επεσα πτωμα μετα. Αλλα οπως ειναι φυσικο στην Ελλαδα, η σελιδα ειναι εκτος για επιδιορθωσεις.
Με εχει φαει το αγχος τοσους μηνες. Υπαρχει καποιος που καπως εχει αποθηκευσει τους πινακες των κληθεντων ή της μοριοδοτησης, εστω με screenshot να μου τους στειλει;
Βοηθος Τεχνικου Παρατηρητη ΠΒ εχω δηλωσει.
Αν υπαρχει καποιος, βοηθηστε με ρε παιδια γιατι θα πεθανω απο την αγωνια.
Μπηκα και εγω να μαθω τα μορια και τους κληθηντες στον ΣΞ σημερα το πρωι γιατι χθες δουλευα και επεσα πτωμα μετα. Αλλα οπως ειναι φυσικο στην Ελλαδα, η σελιδα ειναι εκτος για επιδιορθωσεις.
Με εχει φαει το αγχος τοσους μηνες. Υπαρχει καποιος που καπως εχει αποθηκευσει τους πινακες των κληθεντων ή της μοριοδοτησης, εστω με screenshot να μου τους στειλει;
Βοηθος Τεχνικου Παρατηρητη ΠΒ εχω δηλωσει.
Αν υπαρχει καποιος, βοηθηστε με ρε παιδια γιατι θα πεθανω απο την αγωνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giakou την Σάβ Ιουν 05, 2021 11:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Καλημέρα var. Είχα κάνει αίτηση για Π. Ν και δεν βρήκα την αντίστοιχη συζήτηση για αυτό ρώτησα εδώ. Είναι ειδικότητα ηλεκτρολόγου και απλά είμαι επιφυλακτική αν έχω περάσει ή όχι. Νομίζω ότι είμαι μέσα αλλά σκέφτομαι να μην χαίρομαι γιατί δεν ξέρω σίγουρα.
Iaobella έγραψε:Καλημέρα var. Είχα κάνει αίτηση για Π. Ν και δεν βρήκα την αντίστοιχη συζήτηση για αυτό ρώτησα εδώ. Είναι ειδικότητα ηλεκτρολόγου και απλά είμαι επιφυλακτική αν έχω περάσει ή όχι. Νομίζω ότι είμαι μέσα αλλά σκέφτομαι να μην χαίρομαι γιατί δεν ξέρω σίγουρα.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και δύναμη στις ΠΚΕ.
Υπάρχει νήμα για το ΠΝ.
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
Γενικα το να μην παιρνουν 100 μορια παντου τα ατομα των ειδικων δυναμεων ειναι αδικια γιατι να τα παιρνει ο πολυτεκνος και οχι ο ειδικο δυναμιτης
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών για τους υπψήφιους ΕΠΟΠ
https://www.militaire.gr/tilefoniki-grammi-pliroforion-gia-toys-yppsifioys-epop/
https://www.militaire.gr/tilefoniki-grammi-pliroforion-gia-toys-yppsifioys-epop/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης