Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Μα η λογικη λεει οτι οσοι δηλωσαν ειδικοτητες ειδικων δυναμεων οι περισσοτεροι ειχαν υπηρετησει εκει οοποτε τα 100 μορια ειναι τελειως αχρηστα μιας που σχεδον ολοι θα τα εχουν αρα ειναι σαν να δινει τα 3 και κοροϊδία τελειως με φαινεται
antonia8
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από antonia8 »

Καλησπερα παιδια! Ειχα κανει αιτηση κι ολα καλα εγραφε οτι ειναι υπο επεξεργασια κλπ! Βγηκαν τ αποτελεσματα και λεει οτι δεν υπαρχει αιτηση με τα στοιχεια μου αλλα εγω μια χαρα τα βαζω! Εχει συμβει σε κανεναν απο σας; Τι εγινε μ εφαγαν τα βυσματαΕικόναΕικόναΕικόνα; Ειχα δηλωσει τεχνικος γραφεας υλικου πολεμου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antonia8 την Δευ Ιουν 07, 2021 9:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Buddha έγραψε:Ώρα ερώτησης και από μένα. Κλήθηκα για την άλλη Παρασκευή να πάω. Ψυχοτεχνικα να φανταστώ έτσι; Όχι τίποτα άλλο να ξέρω τι πράγματα να πάρω μαζί μου γιατί μετά θα πάω δουλειά

https://geetha.mil.gr/odigies-pros-toys-ypopsifioys-gia-tin-proslipsi-ep-op/

διάβασε εδώ τα λέει όλα καλή αρχή

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Avatar »

Leop έγραψε:Μόνο και μόνο για την αδικια φίλε θα πάω να δώσω τα αθλήματα κανονικά για να τελειώσω με το κεφάλι ψηλά. Και όλα καλά συνεχίζουμε. Είναι απίθανο να κοπούν 60 και άτομα

Σου λέει να παρουσιαστείς ενώ είναι άλλοι 60 από πάνω σου;

ΣΞ έβαλες πρώτη επιλογή;

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Ελευθερη σκοπευτες 389 συμμετοχες!ο PEZONAYTHS το παλικαρι ειναι 7 !700+ μορια! Βασικα ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Εχουμε και λεμε οτι σε μια ειδικοτητα ΕΔ πολυ δυσκολη θεωρητικα... Παντα υπηρχαν 389 συμμετοχες στης 16 θεσεις! Και ηθελε μονο ΓΕΛ!

Καλυτερα Να ΜΗΝ το ανοιξω ... Το στομα μου

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

vasos2347 έγραψε:Σχολιάζω Πρώτη φορά στο φόρουμ! Ακούστε να γελασετε! Στην ειδικότητα ομετ δεν μου μέτρησαν μόρια μαθηματικου το ίδιο και στους φυσικού ενώ είναι τα καταλληλότερα πτυχία για αυτήν την ειδικότητα! Κρατήστε όλοι μικρό καλάθι και επιτυχών να είστε Είναι μεγάλη αλητεία αυτη η προκυρηξη. Θα χωθουν άτομα από την πίσω πόρτα χωρίς κανένα προσόν! Δεν παραπληροφορω μάγκες! Κουμάντο κάνει μόνο ένας! Όσοι καταλαβατε καταλαβατε ! Απλή αλητεία απλή αδικία!

Η ειδικότητα ΟΜΕΤ ζητάει αυτα

Μετεωρολόγος (ΟΜΕΤ) - Εννέα (9) Θέσεις

α. Πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Μηχανικών ή Μηχανικών Πληροφορικής ή Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, ή

Β. Απολυτήριος τίτλος ή πτυχίο ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ή τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ τομέα Πληροφορικής ή Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού.

Για κάθε επίπεδο γραμματικών γνώσεων απαιτείται η γνώση της αγγλικής γλώσσας, τουλάχιστον σε επίπεδο «καλή γνώση». Επιπλέον, για κάθε επίπεδο γραμματικών γνώσεων απαιτείται η γνώση χειρισμού η/υ στα αντικείμενα της επεξεργασίας κειμένου, των υπολογιστικών φύλλων, των υπηρεσιών διαδικτύου, των παρουσιάσεων και των βάσεων δεδομένων.

Γιαυτό δεν στα μέτρησαν κατάνοώ γιατι τα πήρες δίοτι για μετερεολογος πας απο μαθηματικο η φυσικο η πληροφορικαριος αλλα στην εν λόγο ειδικότητα δεν απαιτει ουτε πτυχιο μαθηματικου ουτε φυσικού

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Ναι αφού καλούν το τριπλάσιο των αρχικών θέσεων
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

anonymous19970 έγραψε:Εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες θεσεις καλυφθηκαν απο οβα. Οπως και εγω αν εμπαινα οβα τον δεκεμβριο θα ειχα τωρα εξτρα 200 μορια και θα ημουν απο τους πρωτους αλλα δεν το ξερα.

ΟΙ περισοτεροι οβα κοπήκαν

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Pezonautis194 έγραψε:
Var έγραψε:
Pezonautis194 έγραψε:Εμένα μάγκες μου πρόσθεσαν 200 μόρια και είμαι επιλαχων στη θέση 7 και το θέμα είναι ότι ήθελα να κοπω για να μην έχω το διλλημα αν θα πάω γιατί περιμένω για αστυνομια

Τι χαρτια δηλωσες;

Παιδιά δεν το λέω για να τρολαρω η να ειρωνευτω σοβαρά μιλάω 13,7 απολυτήριο δίπλωμα φορτηγό γ1 αγγλικά τριτεκνος και εδ τυφεκιοφορς στο στρατό και δηλωσα για ελεύθερος σκοπευτής

Τα μόρια σου έιναι 164+100+50+90+150+100

λύκειο 164,4 =164

διπλωμα Γ =100

ΑΓΓΛΙΚΑ αναλογα το επιπεδο απο 50-150

τριτεκνία 50

θητεία 90

προυπηρεσια απο θητεία 9 μηνες 150

ειδικών δυναμεων 100

σύνολο=554 και μετα αν έχεις αγγλικά B1 604 ή C1 654 ή C2 704

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Nekrothaftis99999 έγραψε:Εγώ όταν σας τα έλεγα από τη πρώτη στιγμή πως θα κυλήσει η διαδικασία Με κοροιδευατε χλευαζατε Κτλπ τελικά κανείς από σας που χλευαζατε δεν είστε μέσα τι έγινε εξακολουθείτε να πιστεύετε τα αντίθετα ; Ακριβώς ότι είπα έγινε ακριβώς όμως σε τίποτα δεν έπεσα έξω απολύτως γιατί μιλάω με αποδείξεις

Είμαι μέσα εγώ μην χαίρεσε και χωρίς ΒΥΣΜΑ το βυσμα θα μπει μόνο στα αθλήμτα για να μην με πεταξει κανας τενεκες με μιλι 25 λεπτα την στιγμή που εγώ το κάνω 6.40

sold13r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από sold13r »

Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεται εδώ; Από τα 7 άτομα που ζητάνε στην ειδικότητα (Τεχνίτης τηλεπικοινωνιών ΔΒ), με έβγαλε 4/18. Δήλωσαν μόνο 18 άτομα;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Απο συνήθειο αυριο θα ξυπνησω ετοιμος για τρεξιμο μιλι και λοιπες π@π@ριες τουλαχιστον μας μενει η φυσικη αντοχη κατι ειναι κ αυτο

μν το γελάς καθόλου πολύ γνωστοί μου επου κόπηκαν είπν οτι θα συνεχίσουν την προπόνηση απλα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γιατι είδαν διαφόρα πάνω τους και στην δούλεια τους απο θέμα αντοχής

Stavran
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Stavran »

sold13r έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεται εδώ; Από τα 7 άτομα που ζητάνε στην ειδικότητα (Τεχνίτης τηλεπικοινωνιών ΔΒ), με έβγαλε 4/18. Δήλωσαν μόνο 18 άτομα;
Πιθανό φίλε συμβαίνουν και αυτά ...

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Leop έγραψε:Δεν ξέρω φίλε μου εύστοχο η άτοπο όταν έχω δηλώσει ατ πζ και ενώ έχω τελειώσει ατ ειδικών και δεν μου δίνει τα έξτρα των ειδικών για ποιο λόγο μου δίνει τα 150 του ατ από ειδικές; Κάπου δεν βγαίνει

Προυπηρεσία στην ειδικότητα 9 μήνες είναι 150 μορια

β. Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα που οι υποψήφιοι επιθυμούν να καταταγούν, αποδεικνυόμενος με βεβαιώσεις του ασφαλιστικού φορέα και του εργοδότη (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις μόνο στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων) :

(1) Προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) μηνών:50 μονάδες.

(2) Προϋπηρεσία πάνω από τρεις (3) μήνες και μέχρι έξι (6) μήνες:100 μονάδες.

(3) Προϋπηρεσία πάνω από έξι (6) μήνες και μέχρι εννέα (9) μήνες:150 μονάδες.

(4) Προϋπηρεσία πάνω από εννέα (9) μήνες και μέχρι δώδεκα (12) μήνες:200 μονάδες.

(5) Προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών:250 μονάδες

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Leop έγραψε:Μέσα λέει εκπλήρωση θητείας σε εδ 100 μόρια

γράψε μου τι χαρτιά δήλωσες ακριβός να σου πω τι μόρια έχεις χωρίς να μου πεις ποσα σου μέτρησαν ν δεις ότι θα πέσω μέσα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες