Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gpap95 »

Κάτι τελευταίο παιδιά. Τετάρτη πρέπει να περάσω εξετάσεις ως επιλαχών. Τι πρέπει να έχω μαζί μου; Επισης τι εξετάσεις θα περάσω; Αθλήματα ψυχοτεχνικα σε μια μέρα όλα; Γνωρίζει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Gpap95 έγραψε: Κάτι τελευταίο παιδιά. Τετάρτη πρέπει να περάσω εξετάσεις ως επιλαχών. Τι πρέπει να έχω μαζί μου; Επισης τι εξετάσεις θα περάσω; Αθλήματα ψυχοτεχνικα σε μια μέρα όλα; Γνωρίζει κάποιος;
https://www.google.com/amp/s/armyvoice.gr/2021/06/moriodotisi-epop-2021-anakoinothikan-oi-pinakes-ana-eidikotita/
sold13r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από sold13r »

Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεται εδώ; Από τα 7 άτομα που ζητάνε στην ειδικότητα, δήλωσαν μόνο 18;

http://prnt.sc/142hxk5
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Gpap95 έγραψε:Παιδιά μια διευκρίνηση. Είμαι 27 θέση Σε ειδικότητα διαβιβαστης κδ και λέει ότι πρέπει να πάω για εξετάσεις 9-6. Γιατί να πάω για εξετάσεις αφού είμαι 27 στους 16 που θα πάρει;

καλει θέσειςΧ3 στην περιπτωση αυτή 16Χ3=48 άτομα έσυ έχεις θέση 27 άρα 48-27=11 άρα είσαι 11ος επιλαχων και για να μπεις πρέπει να κοπούν 11 άτομα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

sunset21 έγραψε:Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εμένα μου βγάζει πιστεύω και άλλων τόσων ότι δεν είναι μέσα στους αρχικά κληθεντες. Δλδ υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσουν αν κοπούν αρκετοί; Ή είμαστε απορριπτεοι. Αν μπορεί κάποιος να Μ απαντήσει παρακαλώ πολυ

Η προκύρηξη λέει

Από τους ανωτέρω πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα, θα κληθεί για υγειονομικές-ψυχοτεχνικές εξετάσεις καθώς και για αθλητικές δοκιμασίες, τουλάχιστον τριπλάσιος αριθμός υποψηφίων, αναλογικά με τον αριθμό των προκυρηχθεισών θέσεων κατά ειδικότητα.

πραγμα που σημαίνει ότι σε μια ειδικότητα που παίρνει 2 άτομα θα κληθούν 6 για αθλήματα αν κοπούν και οι 6 θα καλέσουν πάλι μεχρι να περάσουν αυτοί οι 2 και 4 επιλαχόντες, συνεπώς καταλαβαίνεις ότι ναι μεν είναι πιθανόν να καλέσουν και άλλους αλλά κατά κύριο λογο μόνο σε ειδικότητες με λίγα άτομα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Leop έγραψε:Δηλαδή φίλε μου η αστυνομία και όλα τα υπόλοιπα μοριοδοτουνε ειδικές δυνάμεις και ο ίδιος ο στρατός μόνο αν συνεχίσεις εκεί σε μοριοδοτει. Η προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα από αυτό που αναφέρεις εκτός του ότι μοριοδοτηση θητείας ειδικές δυνάμεις εκατό μόρια. Με τη Ίδια λογική δεν θα έπρεπε να μετράει η θητεία η η ειδικότητα εφόσον είναι εκτός εδ

Το παράδειγμα σου άτοπο αν και εύλογο, να σου θυμίσω ότι ενώ η στυνομία μοριοδοτεί τον ΕΦ. ΑΞΚΟ με 500 μόρια και των ΕΦ. ΑΞΚΟ ειδικών με 1000 ο στρατός που μας έχει εκπαιδεύσει μας μοριοδοτει μόνο τους μηνες που είναι 12Χ10

και ναι σου δίνει τα 100 για να πας εκεί και όχι για να πας στο ΕΜ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

GiorgosM82 έγραψε:Οι μισοι αρχικα δεν θα πανε γιατι δεν θα εχουν τις εξετασεις... Δλδ το πρωτο γκρουπ που ειναι 8/6 εχει μια μερα μονο να βγαλει εξετασεις απο γιατρους. Για γελια ειναι οι μλκες

Σε 8 ώρες μέσα έχεις βγάλει τις εξετάσει σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο έχουν δώσει από τις 22/3 για εξετάσεις

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Μόνο και μόνο για την αδικια φίλε θα πάω να δώσω τα αθλήματα κανονικά για να τελειώσω με το κεφάλι ψηλά. Και όλα καλά συνεχίζουμε. Είναι απίθανο να κοπούν 60 και άτομα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Ναι ρε φιλε γιατι σε εδινε πανω απο 1 μηνα για να κανεις τις εξετασεις αν περιμενες τελευταια μερα δικο σου θεμα μαν. Οσοι περιμεναν τελευταια μερα προφανως δεν θα εχουν αιματολογικες ετοιμες.

Και εγω αυτο δεν το καταλαβα ειναι δυνατον να πας ειδικες δυναμεις να μοριοδοτειται παντου και οχι στην προκηρυξη του στρατου δηλαδη τα 100 μορια να τα παιρνεις μονο αν πας ειδικες δυναμεις πως γινεται αυτο ρε

Φυσικά και είναι δυνατόν σου δίνει το μπονους των 100 για να σε δελεάσει να πας εκει αν έσυ θες να αράξεις στο ΣΕΜ είναι άλλο θέμα

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gpap95 »

Buddha έγραψε:
Gpap95 έγραψε: Κάτι τελευταίο παιδιά. Τετάρτη πρέπει να περάσω εξετάσεις ως επιλαχών. Τι πρέπει να έχω μαζί μου; Επισης τι εξετάσεις θα περάσω; Αθλήματα ψυχοτεχνικα σε μια μέρα όλα; Γνωρίζει κάποιος;
https://www.google.com/amp/s/armyvoice.gr/2021/06/moriodotisi-epop-2021-anakoinothikan-oi-pinakes-ana-eidikotita/
Ευχαριστώ!

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Δεν ξέρω φίλε μου εύστοχο η άτοπο όταν έχω δηλώσει ατ πζ και ενώ έχω τελειώσει ατ ειδικών και δεν μου δίνει τα έξτρα των ειδικών για ποιο λόγο μου δίνει τα 150 του ατ από ειδικές; Κάπου δεν βγαίνει
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Leop έγραψε:ΑΤ ήμουν ειδικές ατ δήλωσα πζ

Και πήρες και τα 100 των ειδικών;

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Μέσα λέει εκπλήρωση θητείας σε εδ 100 μόρια
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

anonymous19970 έγραψε:
EcoMike έγραψε:Είχε δίκιο τελικά ο Νεκροθάφτης, πήγε το βύσμα γόνα!Βλέπετε και τα μορια των άλλων υποψηφίων ή μόνο τα δικά σας; Αν βλέπετε μόνο τα δικά σας, τότε έχει γίνει μεγάλο μαγείρεμα!

Oυτε καν φιλε ξερω ατομα με πολυ χοντρο βυσμα πολιτικο και εκκλησιαστικο που δεν περασαν καν

ισχύει και εγώ το άκουσα αυτό

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Οχι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες