Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Iaobella έγραψε:Μια ερώτηση. Ειδικότητα με 24 θέσεις και μου βγάζει σειρά κατάταξης 16/46 άρα είμαι επιλαχών. Με κάλεσαν για εξετάσεις.

Αν επιτρεπεται ποια ειδικοτητα ειναι αυτη που δηλωσαν μονο 46 ατομα. Και επισης δεν εισαι επιλαχων εισαι επιτυχων εφοσον εισαι 16η θεση απτους 24 που παιρνει

Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Var έγραψε:Πεζοναυτης αντικειμενικα δηλωσες ελευθερος σκοπευτης λογικα σε εκεινη την ειδικοτητα οσοι πανε θα το εχουν φουλ με τα αθληματα αρα ισως δεν κοπει και κανεις αλλα ποτε δεν ξερεις ισως να μπεις κιολας. Το θεμα ειναι τι γουσταρεις εσυ αν θες αστυνομια φιλε τοτε ειναι ξεκαθαρο δεν πας καν
αυτό σκέφτομαι! Σε ευχαριστώ πάντως!
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

ARMY1964 έγραψε:Παιδες και γω απε εξω ειχα δηλωσει οδηγος ε. Μ και μου τα κανανε 350μορια Ποσο ξεφτιλα κρατος μπορει να εχουμε κριμα λυπαμαι πραγματικα τζαμπα ολος ο κοπος μας και οσοι το θελαμε απλα ντροπη.

Μπορει να γινει ενσταση γνωριζει καποιος;

αρχίκα πες μας τι είχες δηλώσει απο πτυχία

Nekrothaftis99999
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Nekrothaftis99999 »

Εγώ όταν σας τα έλεγα από τη πρώτη στιγμή πως θα κυλήσει η διαδικασία Με κοροιδευατε χλευαζατε Κτλπ τελικά κανείς από σας που χλευαζατε δεν είστε μέσα τι έγινε εξακολουθείτε να πιστεύετε τα αντίθετα ; Ακριβώς ότι είπα έγινε ακριβώς όμως σε τίποτα δεν έπεσα έξω απολύτως γιατί μιλάω με αποδείξεις
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Fenia12 έγραψε:Την πρώτη μέρα θα γίνουν οι υγειονομικές εξετάσεις. Οι ψυχοτεχνικες μετά από πόσες μέρες περίπου; Μεσολαβεί κάποιος χρόνος σωστά;

σε μια εβδομάδα μέσα όλα

Αεροπορία

1 μερα ψυχοτεχνικά

1 υγειονομικά

2 αθλήματα

Iaobella
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Iaobella »

Var είναι για πολεμικό ναυτικό αλλά δεν μπορουσα να βρω την αντίστοιχη συνομιλία και επειδή δεν ξέρω αν έχω περάσει ρώτησα εδώ. Εκανα αίτηση σαν ηλεκτρολογος. /forum/uploads/33807/IMG-c9d3a0a193c31b4c7576bd6d3c2a4074-V.jpg
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Nekrothaftis99999 έγραψε:Εγώ όταν σας τα έλεγα από τη πρώτη στιγμή πως θα κυλήσει η διαδικασία Με κοροιδευατε χλευαζατε Κτλπ τελικά κανείς από σας που χλευαζατε δεν είστε μέσα τι έγινε εξακολουθείτε να πιστεύετε τα αντίθετα ; Ακριβώς ότι είπα έγινε ακριβώς όμως σε τίποτα δεν έπεσα έξω απολύτως γιατί μιλάω με αποδείξεις

Νεκροθαφτη θηριο εσυ μπηκες τελικα που δηλωσες;

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gpap95 »

Από τη στιγμή που δε βάζουν πίνακες ανά ειδικότητα και μόρια από τα περισσότερα στα λιγότερα με ονόματα και από ΠΟΥ προέκυψαν αυτά τα μόρια ώστε να είναι όλα σε διαφάνεια π. Χ απολυτήριο, αγγλικά κτλπ. Βρωμαει πολύ βύσμα! Έχει πέσει μαγείρεμα master chef! Καλή επιτυχία πάντως σε όσους πέρασαν !
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Στην εθνικη τραπεζα ελεγε με ονοματεπωνυμο τι εχει ο καθενας και πως προκυπτουν τα μορια εκει ηταν μεσω ΑΣΕΠ μεγιστη διαφορα απτο να κανεις εισοδο και απλα να βλεπεις τι εκανες εσυ χαχαχαχα καποιοι γελανε αλλοι κλαιμε ετσι ειναι η ζωη
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Ρε πάτε καλά. Δηλαδή φίλε αν πχ ένας υπηρέτησε ειδικές δυνάμεις λοκ ειδικότητα πχ διαβιβάστης και στην προκήρυξη δηλώσει πυροβολικό ειδικότητα ξέρω γω τεχνίτης τηλεπικοινωνιων δεν θα πάρει ούτε τα μόρια των ειδικών δυνάμεων;

όχι τα μορια ειδικών δηλαδή τα 100 τα παίρνεις μόνο αν δηλώσεις ειδικες η προυπηρεσια της ειδικοτητας και της θητειας τα παιρνεις κανονικα

ΠΧ ΥΠΟΨΗΦΙΟς με θητεια μαγειρα ειδικων και προυπηρεσια σαν πολιτης ανω των 12 μηνών παίρνει

αν δηλώσει Μάγειρας ειδικών 100 ειδικες + 90 θητεία + 250 προυπηρεσια =440

αν δηλώσει Μάγειρας ΠΖ Θα πάρει -100 μορια δηλαδη 340 + ότι άλλο έχει

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Απο συνήθειο αυριο θα ξυπνησω ετοιμος για τρεξιμο μιλι και λοιπες π@π@ριες τουλαχιστον μας μενει η φυσικη αντοχη κατι ειναι κ αυτο
Νικητας44
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Νικητας44 »

Καλησπέρα σε όλους τους επιτυχόντες και μη! Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα παρα πολύ γιατι υπάρχει ενα δίλημμα και πολύ ελάχιστη εώς μηδαμινή ενημέρωση προς το θέμα της προκύρηξης

Ειδικότητα: Τυφεκιοφόρος ΕΔ (I1)
Απόφαση: Κατάλληλος
Βαθμολογία:506
Σειρά:155 / 297

Δεν έχω κάνει καμία απο τις 5 εξετάσεις (ιατρικές) οπου χρειάζεται να έχουμε έτοιμες και αναρωτιέμαι επειδη Αν υπάρχει κανένα νόημα να μπω στο κόπο να τις κανω σιγά σιγά από Δευτέρα, επίσης αν κάποιος θα μπορούσε να μου διευκρινήσει τι σημαίνει ο αριθμός της ((βαθμολογίας)) και τη παίζει/τι είναι η ((Σειρά))

Κάθε απάντηση είναι πραγματικά εκτιμητή, σας Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη προσοχή και το χρόνο σας και ελπίζω να έχετε ένα/μια ωραίο βράδυ/μέρα Εικόνα
Nekrothaftis99999
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Var έγραψε:
Nekrothaftis99999 έγραψε:Εγώ όταν σας τα έλεγα από τη πρώτη στιγμή πως θα κυλήσει η διαδικασία Με κοροιδευατε χλευαζατε Κτλπ τελικά κανείς από σας που χλευαζατε δεν είστε μέσα τι έγινε εξακολουθείτε να πιστεύετε τα αντίθετα ; Ακριβώς ότι είπα έγινε ακριβώς όμως σε τίποτα δεν έπεσα έξω απολύτως γιατί μιλάω με αποδείξεις

Νεκροθαφτη θηριο εσυ μπηκες τελικα που δηλωσες;

Μπήκα και είμαι στους επιτυχόντες όποιος δεν πιστεύει του στέλνω και σκρεεν αλλά δεν τελείωσε τίποτα ακόμα τώρα θα πάρουν τα τηλέφωνα φωτιά για τον αριθμό της θέσης μέχρι τέλους για να μάστε και να παραμείνουμε επιτυχόντες

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

re pate kala re έγραψε:
Var έγραψε:Ρε πάτε καλά. Δηλαδή φίλε αν πχ ένας υπηρέτησε ειδικές δυνάμεις λοκ ειδικότητα πχ διαβιβάστης και στην προκήρυξη δηλώσει πυροβολικό ειδικότητα ξέρω γω τεχνίτης τηλεπικοινωνιων δεν θα πάρει ούτε τα μόρια των ειδικών δυνάμεων;

όχι τα μορια ειδικών δηλαδή τα 100 τα παίρνεις μόνο αν δηλώσεις ειδικες η προυπηρεσια της ειδικοτητας και της θητειας τα παιρνεις κανονικα

ΠΧ ΥΠΟΨΗΦΙΟς με θητεια μαγειρα ειδικων και προυπηρεσια σαν πολιτης ανω των 12 μηνών παίρνει

αν δηλώσει Μάγειρας ειδικών 100 ειδικες + 90 θητεία + 250 προυπηρεσια =440

αν δηλώσει Μάγειρας ΠΖ Θα πάρει -100 μορια δηλαδη 340 + ότι άλλο έχει

Ααα ευχαριστω πολυ φιλε να σαι καλα παραταυτα λεω να κανω την θητεια μου στις ειδικες δυναμεις στα ΛΟΚ ξερει κανεις τι αθληματα δινεις για να μπεις στα ΛΟΚ και τι για να παρεις πρασινο μπερε?
Nekrothaftis99999
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Gpap95 έγραψε:Από τη στιγμή που δε βάζουν πίνακες ανά ειδικότητα και μόρια από τα περισσότερα στα λιγότερα με ονόματα και από ΠΟΥ προέκυψαν αυτά τα μόρια ώστε να είναι όλα σε διαφάνεια π. Χ απολυτήριο, αγγλικά κτλπ. Βρωμαει πολύ βύσμα! Έχει πέσει μαγείρεμα master chef! Καλή επιτυχία πάντως σε όσους πέρασαν !
Εγώ τα είπα αναλυτικά τι έγινε πως και γιατί από την αρχή κάποιοι μου επιτέθηκαν επειδή είχα βύσμα και μιλούσα κάπως και κάποιοι είχαν καταλάβει ότι βγήκε για λίγους και όχι για απλούς πολίτες αυτή η προκήρυξη

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες