Crt+f και μόνο τον αριθμό ή και το ΠΑ;anonymous19970 έγραψε:Τις 2 καρτελες που βγαζει τους υποψηφιους που θα περασουν πκε δοκιμασε και στις 2
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2021 12:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παίδες δεν είμαι στους αρχικά καλουντες για 25 θέσεις. Ξέρετε αν έχω ελπίδες να με φωνάξουν αργότερα ;
Gpap πατας το control + f και γραφεις πχ 5893 θα στο βγαλει αμεσα δεν χρειαζεται να γραψεις τιποτα παραπανω τον κωδικο πρωτοκολλου σου ειναι μοναδικος
740 μόρια δεν ειμαι μέσα. Δε πειράζει, καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους και Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Var έγραψε:Gpap πατας το control + f και γραφεις πχ 5893 θα στο βγαλει αμεσα δεν χρειαζεται να γραψεις τιποτα παραπανω τον κωδικο πρωτοκολλου σου ειναι μοναδικος
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Πρώτον θα ξανακάνω την ερώτηση γιατί χάθηκε μέσα στη γκρίνια. Μας έδωσαν μια ημερομηνία να εμφανιστουμε. Είναι τα ψυχοτεχνικα; Να ξέρω τι να κουβαλάω. Γιατί 7 το πρωί παίζει να πάω με τις πυτζάμες. Και δεύτερον. Αυτοί οι οποίοι λέγανε για τα βύσματα ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα κλπ όπως και αυτοί που λέγανε ότι είχανε βύσμα, κόπηκαν και τώρα κράζουν για βύσματα και σφαγές. Σταματήστε την γκρίνια κοιτάξτε λιγάκι μπροστά η ζωή δε σταματάει εδώ. Βρείτε δουλειά. Φιλικά πάντα
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
Αν ανάφερεσαι σε εμενα δεν ειχα οχι βυσμα... Ουτε καλωδιο. Επειτα με νευριαζει να αδικείται ενας ανθρωπος και να ευνοείται άλλος βαση βύσματος. Και οποιος αμφισβητεί οτι παιζει βυσμα ας μου εξηγησει πως σε μια ειδικότητα ποτ ζηταει 60 και ο τριπλασιος ειναι 180 πως η δεκαδα,190-200 πηγαινει στις εξετασεις... Ευχαριστώ.
Να γράψω και εγώ τφ εδ 61+ Θέση 6+\297
Εγώ δεν πέρασα
Καλή επιτυχία σε όλους
Εγώ δεν πέρασα
Καλή επιτυχία σε όλους
espapadaki έγραψε:Καλά ΕΛΔΥΚ εσυ κοιμασαι μου φαίνεται. ΟΤΙ ΒΥΣΜΑ και να εχεις αν δεν εχετε κοντινη επαφη δε θα σε βοηθήσει. Καθημερινή επικοινωνία, φιλικη σχεση και τα σχετικά. Συν το του οτι κάποιες φορες καλυτερα να εχεις βυσμα μεσα παρα πανω.
Θα προσέχεις πώς μιλάς Βλάχο κατάλαβες;
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Buda δεν σου λέει πουθενά επιτυχών η επιλαχών ! Πχ αν μια ειδικότητα εχει 10 θέσεις και σ λεει 7/300 παει να πει οτι εισαι 7ομος στις 20 θέσεις αρα επιτυχών!
Για λεγεωνα; Αν ναι στείλε μήνυμαalexmpss έγραψε:Μάγκες μου στην ειδικότητα πλήρωμα σκάφους εδ έπαιρνε 30 άτομα βγήκα 44ος Έχω ελπίδες η να φύγω εξωτερικό που σκόπευα αν δεν περνούσα
Καλα στην αεροπορια χωρις τρελο μεσο μην το ψαχνετε παιδια μπηκανε γνωστοι τους 280 θεσεις εκει και 1000 μορια να ειχες τα 3 σου πακετο και εφευγες οποιον γουσταραν οποιον ηταν του κομματος ηταν αερα και ενα απολυτηριο να ειχε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Var την Σάβ Ιουν 05, 2021 12:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Στις 10* θέσεις σόρρυ ορθογραφικό!
Παιδακια μου καλα, ΜΗΝ απογοητευεστε. Τωρα θα μαθετε την "αξιοκρατικη" μας Ελλαδιτσα; Απλα γελαστε με τα χαλια τους και προχωρηστε παρακατω! Χιλιες φορες σεζον ή μπουφετζης με μισθο 1000+ (τουλαχιστον) παρα π. Χ. Μια 10ετία στο Π. Ναυτικο με μισθο αμυδρα 950? (καθολου τυχαιο παραδειγμα😉). (Ας κραξει ελευθερα οποιος δε συμφωνει!)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Ψυχοτεχνικα είναι ναι
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
Ρατσισμός στους βλαχους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης