Leop έγραψε:Δηλαδή φίλε μου η αστυνομία και όλα τα υπόλοιπα μοριοδοτουνε ειδικές δυνάμεις και ο ίδιος ο στρατός μόνο αν συνεχίσεις εκεί σε μοριοδοτει. Η προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα από αυτό που αναφέρεις εκτός του ότι μοριοδοτηση θητείας ειδικές δυνάμεις εκατό μόρια. Με τη Ίδια λογική δεν θα έπρεπε να μετράει η θητεία η η ειδικότητα εφόσον είναι εκτός εδ
Το αναφερει μονο στην ιδια ή σε αντιστοιχη ειδικοτητα γραφει
Αρα πχ μονο αν εισαι ειδικες δυναμεις τεχνικος τηλεπικοινιων και δηλωσεις ΠΒ τεχνικος τηλεπικοινωνιων επαιρνες και τα 100 μορια των ειδικων δυναμεων;
Leop έγραψε:Δηλαδή φίλε μου η αστυνομία και όλα τα υπόλοιπα μοριοδοτουνε ειδικές δυνάμεις και ο ίδιος ο στρατός μόνο αν συνεχίσεις εκεί σε μοριοδοτει. Η προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα από αυτό που αναφέρεις εκτός του ότι μοριοδοτηση θητείας ειδικές δυνάμεις εκατό μόρια. Με τη Ίδια λογική δεν θα έπρεπε να μετράει η θητεία η η ειδικότητα εφόσον είναι εκτός εδ
Το αναφερει μονο στην ιδια ή σε αντιστοιχη ειδικοτητα γραφει
Αρα πχ μονο αν εισαι ειδικες δυναμεις τεχνικος τηλεπικοινιων και δηλωσεις ΠΒ τεχνικος τηλεπικοινωνιων επαιρνες και τα 100 μορια των ειδικων δυναμεων;
Gpap95 έγραψε:Παιδιά μια διευκρίνηση. Είμαι 27 θέση Σε ειδικότητα διαβιβαστης κδ και λέει ότι πρέπει να πάω για εξετάσεις 9-6. Γιατί να πάω για εξετάσεις αφού είμαι 27 στους 16 που θα πάρει;
Αν κοπουν 11 ατομα θα παρουν εσενα
Ευχαριστώ. Κάτι ακόμα. Στη ΠΑ που βλέπω αν περνάω εξετάσεις και τι θέση ειμαι; Με μπέρδεψε κάπως.
Aνοιξε την καρτελα πατα ταυτοχρονα ctrl+f και γραψε τον αριθμο που εχεις σε αεροπορια αν δεν βρισκει αποτελεσματα σημαινει οτι δεν σε πηραν
Είχε δίκιο τελικά ο Νεκροθάφτης, πήγε το βύσμα γόνα! Βλέπετε και τα μορια των άλλων υποψηφίων ή μόνο τα δικά σας; Αν βλέπετε μόνο τα δικά σας, τότε έχει γίνει μεγάλο μαγείρεμα!
EcoMike έγραψε:Είχε δίκιο τελικά ο Νεκροθάφτης, πήγε το βύσμα γόνα!Βλέπετε και τα μορια των άλλων υποψηφίων ή μόνο τα δικά σας; Αν βλέπετε μόνο τα δικά σας, τότε έχει γίνει μεγάλο μαγείρεμα!
Oυτε καν φιλε ξερω ατομα με πολυ χοντρο βυσμα πολιτικο και εκκλησιαστικο που δεν περασαν καν
anonymous19970 έγραψε:Aνοιξε την καρτελα πατα ταυτοχρονα ctrl+f και γραψε τον αριθμο που εχεις σε αεροπορια αν δεν βρισκει αποτελεσματα σημαινει οτι δεν σε πηραν
Ποια καρτέλα από όλες; Έχει μια που λέει Πίνακας Καλουμένων Υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ ΠΑ για Εξετάσεις, μια Πίνακας Υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ Καλουμένων σε Εξεταστικά Κέντρα της ΠΑ (ΑΘΗΝΑ) και μια Χρονοδιάγραμμα Εξετάσεων Υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ. Ποια εννοείς εσύ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2021 12:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95 έγραψε:Ποια καρτέλα από όλες; Έχει μια που λέει Πίνακας Καλουμένων Υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ ΠΑ για Εξετάσεις, μια Πίνακας Υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ Καλουμένων σε Εξεταστικά Κέντρα της ΠΑ (ΑΘΗΝΑ) και μια Χρονοδιάγραμμα Εξετάσεων Υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ. Ποια εννοείς εσύ;
Τις 2 καρτελες που βγαζει τους υποψηφιους που θα περασουν πκε δοκιμασε και στις 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2021 12:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.