Ρε πάτε καλά. Δηλαδή φίλε αν πχ ένας υπηρέτησε ειδικές δυνάμεις λοκ ειδικότητα πχ διαβιβάστης και στην προκήρυξη δηλώσει πυροβολικό ειδικότητα ξέρω γω τεχνίτης τηλεπικοινωνιων δεν θα πάρει ούτε τα μόρια των ειδικών δυνάμεων;
Κι εγω με τη σειρα μου περασα μονο στο Π. Ν. Ευχαριστω πολυ το φορουμ και συγνωμη για τις οποιες εντασεις. Καλη επιτυχια στη ζωη σας σε οτι κι αν κανετε ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
Παιδιά μια διευκρίνηση. Είμαι 27 θέση Σε ειδικότητα διαβιβαστης κδ και λέει ότι πρέπει να πάω για εξετάσεις 9-6. Γιατί να πάω για εξετάσεις αφού είμαι 27 στους 16 που θα πάρει;
Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εμένα μου βγάζει πιστεύω και άλλων τόσων ότι δεν είναι μέσα στους αρχικά κληθεντες. Δλδ υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσουν αν κοπούν αρκετοί; Ή είμαστε απορριπτεοι. Αν μπορεί κάποιος να Μ απαντήσει παρακαλώ πολυ
Gpap95 έγραψε:Παιδιά μια διευκρίνηση. Είμαι 27 θέση Σε ειδικότητα διαβιβαστης κδ και λέει ότι πρέπει να πάω για εξετάσεις 9-6. Γιατί να πάω για εξετάσεις αφού είμαι 27 στους 16 που θα πάρει;
Αν κοπουν 11 ατομα θα παρουν εσενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Παρ Ιουν 04, 2021 11:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sunset21 έγραψε:Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εμένα μου βγάζει πιστεύω και άλλων τόσων ότι δεν είναι μέσα στους αρχικά κληθεντες. Δλδ υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσουν αν κοπούν αρκετοί; Ή είμαστε απορριπτεοι. Αν μπορεί κάποιος να Μ απαντήσει παρακαλώ πολυ
Ε αν κοπουν παρα πολλοι ναι αλλα φιλε μιλαμε για τραβηγμενο σεναριο...
Gpap95 έγραψε:Παιδιά μια διευκρίνηση. Είμαι 27 θέση Σε ειδικότητα διαβιβαστης κδ και λέει ότι πρέπει να πάω για εξετάσεις 9-6. Γιατί να πάω για εξετάσεις αφού είμαι 27 στους 16 που θα πάρει;
Αφου εισαι επιλαχοντας πανε καντα 5 μερες ειναι και δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα.5 μερες ειναι οι διαδικασιες πανε καντα και αν εισαι τυχερος θα κοπουνε 11 ατομα και θα εισαι ο 16ος αν και δυσκολο ποτε δεν ξερεις
Δηλαδή φίλε μου η αστυνομία και όλα τα υπόλοιπα μοριοδοτουνε ειδικές δυνάμεις και ο ίδιος ο στρατός μόνο αν συνεχίσεις εκεί σε μοριοδοτει. Η προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα από αυτό που αναφέρεις εκτός του ότι μοριοδοτηση θητείας ειδικές δυνάμεις εκατό μόρια. Με τη Ίδια λογική δεν θα έπρεπε να μετράει η θητεία η η ειδικότητα εφόσον είναι εκτός εδ
Οι μισοι αρχικα δεν θα πανε γιατι δεν θα εχουν τις εξετασεις... Δλδ το πρωτο γκρουπ που ειναι 8/6 εχει μια μερα μονο να βγαλει εξετασεις απο γιατρους. Για γελια ειναι οι μλκες
Leop έγραψε:Δηλαδή φίλε μου η αστυνομία και όλα τα υπόλοιπα μοριοδοτουνε ειδικές δυνάμεις και ο ίδιος ο στρατός μόνο αν συνεχίσεις εκεί σε μοριοδοτει. Η προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα από αυτό που αναφέρεις εκτός του ότι μοριοδοτηση θητείας ειδικές δυνάμεις εκατό μόρια. Με τη Ίδια λογική δεν θα έπρεπε να μετράει η θητεία η η ειδικότητα εφόσον είναι εκτός εδ
Το αναφερει μονο στην ιδια ή σε αντιστοιχη ειδικοτητα γραφει
Ναι ρε φιλε γιατι σε εδινε πανω απο 1 μηνα για να κανεις τις εξετασεις αν περιμενες τελευταια μερα δικο σου θεμα μαν. Οσοι περιμεναν τελευταια μερα προφανως δεν θα εχουν αιματολογικες ετοιμες.
Και εγω αυτο δεν το καταλαβα ειναι δυνατον να πας ειδικες δυναμεις να μοριοδοτειται παντου και οχι στην προκηρυξη του στρατου δηλαδη τα 100 μορια να τα παιρνεις μονο αν πας ειδικες δυναμεις πως γινεται αυτο ρε
Αν κοπουν 11 ατομα θα παρουν εσενα
Ευχαριστώ. Κάτι ακόμα. Στη ΠΑ που βλέπω αν περνάω εξετάσεις και τι θέση ειμαι; Με μπέρδεψε κάπως.