Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Πάντως για παρασκευή είχε ακούσει ήδη ένα παιδί από εδώ μέσα χθες. Αν δεν βγουν αύριο λέει και θέλουν να μαγειρέψουν κι άλλο τα αποτελέσματα τότε παίζει για Δευτέρα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Lenaa έγραψε:Λευτέρη σε ευχαριστώ πολυυ!Var σε ευχαριστώ κι εσενα! Θα πάρω το πρωι τηλ.
Εύχομαι τα καλύτερα και στς δυο! ❤❤❤
αρχικά τι ειδικότητα έχεις δηλώσει και με τι πτυχίο
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Πάντως από βυσματα χωρτασαμε. Ότι μας έχει αναφερθεί από βύσμα δεν έχει γίνει τίποτα. Πάντως στα εσωτερικά των στρατοπέδων από γνωστούς μας στρατιωτικούς που ενδιαφέρονται για την εξέλιξη συζητιέται πως τα αποτελέσματα των μορίων θα φανούν κοντά στις 15 του μήνα. Δεν μιλάνε για ακριβή μέρα. Παρασκευή η Δευτέρα πχ. Απλά πάνω κάτω λένε εκεί.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Nick222 έγραψε:Πωω καλα βλεπω καποια στορυ που τους γραφει καταλκληλοι και χαιρονται ρε φιλε νομιζουν οτι περασαν. Ειναι σαν να χαιρεσαι που εισαι Ι1. Δεν λεω μακαρι να περασουν τα παιδια! Αλλα ρε φιλε Βοδια ορθια ρε
Αν θελετε να γελασετε, Πατε στο facebook στην ανοιχτη ομαδα των ΕΠΟΠ Πολεμικης Αεροποριας.
Φτιαξτε εναν καφε και διαβαστε τι γραφουν, πραγματικα και την πιο ασχημη μερα να εχεις θα σε κανουν να σκασεις απτα γελια.
Αλλοι γραφουν οτι πανε για αθληματα, αλλος γραφει οτι περιμενει Φυλλο πορειας- καταταξης, αλλος γραφει γιατι τον πεταξαν εξω ενω ειναι 30+ ετων πολιτης, αλλος οτι το " καταλληλος " σημαινει οτι θα περασει αθληματα την επομενη βδομαδα.
Ειναι απιστευτο το ποση βλακεια μπορει να υπαρχει εκει εξω.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στανταρακι αρκετοί έχουν παραγγείλει πράγματα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Var έγραψε:geopap απο οσο ειδα οι ακυρες αιτησεις ειναι κοντα στις 3000 στην αεροπορια
Σωστές είναι 10958 και θα κληθούν για ΠΚΕ 840
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
Re pate Kala re ειχα δηλώσει βοηθός λογιστηρίου - Διαχειριστής εφοδιαστικής αλυσίδας στρατιωτικού πρατηρίου (Ι1-Ι2) Πτυχίο ΤΕΙ λογιστικης &Χρηματοοικονομικής
Πολύ λογικό κάποιοι από εμάς να μείνουν έξω.'Ερχεται κι άλλη προκήρυξη όμως σε λίγους μήνες. Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε πιο προετοιμασμένοι τότε. Και ειλικρινά αν και θα ήθελα πολύ να μπω τώρα, δε θα απογοητευτώ αν δεν τα καταφέρω. Θα το παλέψω στην επόμενη, φτάνει να έχει την ειδικότητα που θέλω. Το βλέπω έτσι βέβαια γιατί είμαι 21 και φοιτητής ακόμη, όσοι είναι μεγαλύτεροι και στενεύουν τα περιθώρια εύχομαι να τα καταφέρουν έγκαιρα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Lenaa έγραψε:Re pate Kala re ειχα δηλώσει βοηθός λογιστηρίου - Διαχειριστής εφοδιαστικής αλυσίδας στρατιωτικού πρατηρίου (Ι1-Ι2) Πτυχίο ΤΕΙ λογιστικης &Χρηματοοικονομικής
μου φαίνεται περίεργο που σε κόψανε τσέκαρε παλι τα χαρτιά που έστειλες αναλυτά και προσεκτικά μήπως έχεις στείλει κάτι λάθος
Ερώτηση σημαντική... Λοιπόν είμαι σεζόν σε νησί αλλά τα χαρτια που και η καταγωγή μου είναι από επαρχία. Μπορώ να κάνω τς υγειονομικές εξετάσεις (τις εξετάσεις τς καρτέλες δηλαδή) εδώ στο νησί η θα υπάρχει πρόβλημα αν με το καλό με καλέσουν;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Κανένα απολύτως θέμα φίλεAkis1 έγραψε:Ερώτηση σημαντική... Λοιπόν είμαι σεζόν σε νησί αλλά τα χαρτια που και η καταγωγή μου είναι από επαρχία. Μπορώ να κάνω τς υγειονομικές εξετάσεις (τις εξετάσεις τς καρτέλες δηλαδή) εδώ στο νησί η θα υπάρχει πρόβλημα αν με το καλό με καλέσουν;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
Το μοναδικό λάθος στην αίτηση ηταν πως αντι να βάλω το όνομα του νησιού που μενω. Έβαλα νησιά σε ένα κουτάκι. Αυτο Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε. Τέλος πάντων. Ολα καλα! 🙂
Ισχύει φίλε είναι ρίσκο και όλοι μας αναμένουμε ένα ναι η ένα όχι να δρομολογήσουμε τα πράγματα. Στην αναμονή υπάρχουν πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις
Αυτο με τα ''νησια'' μου το εβγαλε κι εμενα, απο μονο του ομως.Lenaa έγραψε:Το μοναδικό λάθος στην αίτηση ηταν πως αντι να βάλω το όνομα του νησιού που μενω. Έβαλα νησιά σε ένα κουτάκι. Αυτο Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε. Τέλος πάντων. Ολα καλα! 🙂
Δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.
Παίδες με 650 μόρια πλήρωμα ερπυστιοφορου έχω ελπίδες; Δεν βλέπω κανέναν εδώ μέσα με αυτήν την ειδικότητα
Κανεις για ΕΕΚ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες