Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Κοντα 4000 χιλιαδες ηταν αυτοι που κοπηκαν ΠΑ.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Καλά εγώ προπονουμε λιώνω και τα βισματα παιδιά δεν θα πάνε καν στα αθλητικά... Αλίμονο σε μενα και σε σε σας κομάντα μου.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Και σε αυτήν την επιλογή παίχτηκε δυστυχώς βύσμα. Κάποιοι είπαν ότι ήταν όλα σωστά τα έγγραφα και πάλι τους ακύρωσαν. Κάτι παίζεται σίγουρα
- chrusa
- Posts in topic: 6
Καλύτερα να κοιτάει ο κάθε ένας τι κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του παιδιά. Δεν έχει νόημα να ασχολείστε με το τι κάνει ο διπλανός μας αν ο ίδιος έκρινε ότι τελευταία στιγμή θα προπονηθεί για τα αθλήματα. Ήταν επιλογή του για τον χ. Ψ λόγο τον οποίο κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Ωστόσο ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα στην προσπάθεια και ας μην μας αρέσει πολλές φορές αυτό. Ας είμαστε και λίγο άνθρωποι σήμερα. Είπαμε είναι μια πολύ σημαντική προκήρυξη αλλά ας αφοσιωθούμε ο κάθε ένας στον στόχο του και ας αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν. Με ήρεμο τρόπο το λέω 😂❤
- espapadaki
- Posts in topic: 31
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πολεμική αεροπορία κόπηκαν 7700 χιλιάδες μόνο 12.300 πέρασαν από τους 20000
Μηπως τους πολλαπλασιασες; ...3936 βγηκαν ακαταλληλοι
Σε μια μέρα μπορείς να τα κάνεις όλαSq12 έγραψε:Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτισω αν ολοι εδω εχετε περασει τους γιατρους που χρειαζετε γιατι εγω το θεωρησα ανουσιο να παω χωρις να ξερω αν συμπληρωνω τα μορια (τα μορια μου 817). Αν συμπληρωνω τα μορια για την ειδικοτητα που εχω επιλεξει λετε να προλαβω τους γιατρους μεχρι το εποπμενο σταδιο της προκυρηξεις; Ευχαριστω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Και εντομεταξυ το ΠΑ εβγαλε αναλυτικούς πίνακες με κατάλληλους και ακατάλληλους τι 7700 λες φίλε μου;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
KoΠηκαν πολλοι στην αεροπορια πριπου το 28% οσων εκαναν αιτηση αλλα οι πιο πολλοι κοπηκαν γιατι εβαλαν λαθος τιτλο σπουδων κατι που στο ΣΞ ειναι δυσκολο αφου οι περισσοτερες θεσεις θελουν λυκειο
Παρά πολλοί ακατάλληλοι για ΠΑ όμως, εγώ προσωπικά δεν περίμενα να είναι τόσοι πολλοί. Για ΠΝ γνωρίζει κανείς;
Εχει πεσει αρκετο τσεκουρι και στο Π. Ν
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
ΕΛΔΥΚ, παλι ρουφηξες καμια αναποδη βενζινη πισω απτα πλυντηρια και βλεπεις αλλους αριθμους, Βρε;
Δεν ξερω γιατι, αλλα μου φτιαχνεις την διαθεση παντα βρε ατιμε χαχα, φιλικα.

-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Λευτέρη έχεις δηλώσει και πν εσύ;Lefteris 2αμαλ έγραψε:ΕΛΔΥΚ, παλι ρουφηξες καμια αναποδη βενζινη πισω απτα πλυντηρια και βλεπεις αλλους αριθμους, Βρε;
-
- Posts in topic: 32
Πολλές οι αιτήσεις μάγκες, μεγάλος ανταγωνισμός και λίγες θέσεις. Ακόμα και τεθωρακισμένα σε ειδικότητα με 41 θέσεις που έχω δηλώσει φαίνεται δύσκολο να είσαι στους 123 που θα καλέσουν ΠΚΕ. Άσε που και να σε καλέσουν αν δεν είσαι τουλάχιστον στους πρώτους 50 πάλι πιστεύω είναι δύσκολα. Μεγάλο άγχος και αβεβαιότητα παίδες
-
- Posts in topic: 32
Μου είπε άτομο από τα μέσα ότι οι πίνακες είναι ήδη έτοιμοι και υπάρχει περίπτωση μέχρι και σήμερα να τους βγάλουν. Σήμερα ή αύριο. Το πολύ μέχρι την Δευτέρα αν κάτι πάει στραβά. Ότι ακούω λέω και δεν πιστεύω ούτε τον ίδιο το Θεό σε κάτι τέτοια
Δεν ειναι και απιθανο να τα εχουν ετοιμα αλλα παρασκευη κοντη γιορτη υγεια να εχουμε θα φανει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες