Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Var έγραψε:Ααα χίλια ευχαριστώ φιλαράκι να σαι καλά το είχα απορία αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ
Τιποτα φιλε μου αν ξερω κατι ειμαι στη διαθεση σαςΕικόνα

Να ξερεις οτι εγω κανω την θητεια μου και την αιτηση μου την εφτιαξε νομικος του στρατου οχι τσαμπα βεβαια. Την εκανα γιατι ηθελα να ειμαι σιγουρος να μην κανω καμια μαλ@@ια... Εικόνα.

Ειναι απο τα γνωστα γραφεια που κανουν της αιτησεις

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Πολυ καλα εκανες και εγω για σιγουρια πηγα σε δικηγορο να με κανει τα χαρτια γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Var έγραψε:Πολυ καλα εκανες και εγω για σιγουρια πηγα σε δικηγορο να με κανει τα χαρτια γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται
Σωστα

Παντος ενας απο τους λογους που υπαρχουν πολλοι ακαταλληλοι να ξερεις οτι ειναι αυτος. Κριμα εγιναν πολλα λαθη στης αιτησεις

Billblad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Επάγγελμα: Ρεφερι

Δημοσίευση από Billblad »

Μιλάτε λες και γνωρίζετε τον αριθμό των ακατάλληλων στο στρατό ξηράς, ενώ δν τ εβγαλάν αναλυτικα σαν την αεροπορία... Εσείς που γνωρίζετε δηλαδή τον αριθμό των απορριπτέων;

Sq12
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Sq12 »

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτισω αν ολοι εδω εχετε περασει τους γιατρους που χρειαζετε γιατι εγω το θεωρησα ανουσιο να παω χωρις να ξερω αν συμπληρωνω τα μορια (τα μορια μου 817). Αν συμπληρωνω τα μορια για την ειδικοτητα που εχω επιλεξει λετε να προλαβω τους γιατρους μεχρι το εποπμενο σταδιο της προκυρηξεις; Ευχαριστω
Despoina 02
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Despoina 02 »

Γνωρίζει κάποιος πότε θα γίνουν τα αθλήματα;

Despoina 02
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Despoina 02 »

Ξέρει κανείς, έστω και κατά προσέγγιση, πότε θα γίνουν τα αθλήματα;
xaderfos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από xaderfos »

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Για οσα παιδια εχουν κριθει ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ να ξερουν οτι ειμαστε σε αυτο το σταδιο τωρα της προκηρυξης

ς. Μέσω της ίδιας ιστοσελίδας οι κατάλληλοι θα ενημερωθούν μετέπειτα για το πρόγραμμα παρουσίασης στις επιλογικές διαδικασίες (ημερομηνία και τόπος παρουσίασης).13. Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων α. Η Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων καταρτίζει πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα, οι οποίοι με μέριμνα του ΓΕΣ/Β1, κυρώνονται από τον Διευθυντή Β΄ Κλάδου του ΓΕΣ και διαβιβάζονται στο Συμβούλιο Επιλογής. Β. Η παραπάνω Επιτροπή προκειμένου να καταρτίσει το σχετικό πίνακα, βαθμολογεί κάθε υποψήφιο, σύμφωνα με τα κριτήρια του άρθρου 1 του (γ) σχετικού, όπως αναγράφονται και στο Παράρτημα «Γ». Γ. Η βαθμολογία εξάγεται μέχρι εκατοστού της μονάδας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, προηγείται ο υποψήφιος με το μεγαλύτερο βαθμό στα κριτήρια με τη σειρά προτεραιότητας που αναγράφονται στο Παράρτημα «Γ» της παρούσας.

Το αμεσος επομενο βημα ειναι αυτο

14. Εργαστηριακή - Υγειονομική - Ψυχοτεχνική Εξέταση και Αθλητική Δοκιμασία α. Από τους ανωτέρω πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα, θα κληθεί για υγειονομικές-ψυχοτεχνικές εξετάσεις καθώς και για αθλητικές δοκιμασίες, τουλάχιστον τριπλάσιος αριθμός υποψηφίων, αναλογικά με τον αριθμό των προκυρηχθεισών θέσεων κατά ειδικότητα

Δλδ περιμένουμε μόρια και μετά εξετάσεις αθλήματα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Nick222 έγραψε:Πωω καλα βλεπω καποια στορυ που τους γραφει καταλκληλοι και χαιρονται ρε φιλε νομιζουν οτι περασαν. Ειναι σαν να χαιρεσαι που εισαι Ι1. Δεν λεω μακαρι να περασουν τα παιδια! Αλλα ρε φιλε Βοδια ορθια ρε

Αν θελετε να γελασετε, Πατε στο facebook στην ανοιχτη ομαδα των ΕΠΟΠ Πολεμικης Αεροποριας.

Φτιαξτε εναν καφε και διαβαστε τι γραφουν, πραγματικα και την πιο ασχημη μερα να εχεις θα σε κανουν να σκασεις απτα γελια.

Αλλοι γραφουν οτι πανε για αθληματα, αλλος γραφει οτι περιμενει Φυλλο πορειας- καταταξης, αλλος γραφει γιατι τον πεταξαν εξω ενω ειναι 30+ ετων πολιτης, αλλος οτι το " καταλληλος " σημαινει οτι θα περασει αθληματα την επομενη βδομαδα.

Ειναι απιστευτο το ποση βλακεια μπορει να υπαρχει εκει εξω.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από nikos521 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Nick222 έγραψε:Πωω καλα βλεπω καποια στορυ που τους γραφει καταλκληλοι και χαιρονται ρε φιλε νομιζουν οτι περασαν. Ειναι σαν να χαιρεσαι που εισαι Ι1. Δεν λεω μακαρι να περασουν τα παιδια! Αλλα ρε φιλε Βοδια ορθια ρε

Αν θελετε να γελασετε, Πατε στο facebook στην ανοιχτη ομαδα των ΕΠΟΠ Πολεμικης Αεροποριας.

Φτιαξτε εναν καφε και διαβαστε τι γραφουν, πραγματικα και την πιο ασχημη μερα να εχεις θα σε κανουν να σκασεις απτα γελια.

Αλλοι γραφουν οτι πανε για αθληματα, αλλος γραφει οτι περιμενει Φυλλο πορειας- καταταξης, αλλος γραφει γιατι τον πεταξαν εξω ενω ειναι 30+ ετων πολιτης, αλλος οτι το " καταλληλος " σημαινει οτι θα περασει αθληματα την επομενη βδομαδα.

Ειναι απιστευτο το ποση βλακεια μπορει να υπαρχει εκει εξω.

Μια αντιστοιχη για τον ΣΞ εχω δει, και εκει πολυ γελιο.

Olga1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Olga1 »

Καλησπέρα σε όλους. Έχει βγει κάποιος άλλος κατάλληλος στην αεροπορία στρατού ελεγκτής εναέριου κυκλοφορίας;
sold13r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από sold13r »

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι ότι η προκήρυξη Έχει μεγάλη συμμετοχή από γυναίκες, μπορεί να περνάνε και τους άντρες. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, αλλά αλλάζουν τα χρόνια και τα πράγματα δυσκολεύουν στην χώρα μας.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Λευτερη ειμαι και εγω εκει στην αεροπορια μιλαμε οντως για γελιο αλλα ταυτοχρονα και για κλαματα με το τι γραφουν, Πραγματικα ωρες ωρες με κανει να απορω αν εχουν εστω και λιγο μυαλο ή ελαχιστη κατανοηση των πραγματων τους λυπαμαι μερικες φορες για την έλλειψη νοημοσυνης
pezonauths
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από pezonauths »

Παιδιά εγώ που είμαι κατάλληλος γνωρίζετε από που παίρνουμε στολές; ΧαχαχΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Λευτερη ειμαι και εγω εκει στην αεροπορια μιλαμε οντως για γελιο αλλα ταυτοχρονα και για κλαματα με το τι γραφουν, Πραγματικα ωρες ωρες με κανει να απορω αν εχουν εστω και λιγο μυαλο ή ελαχιστη κατανοηση των πραγματων τους λυπαμαι μερικες φορες για την έλλειψη νοημοσυνης
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης