nikos521 έγραψε:Ρε παιδια όλοι κάνατε την θητεία σας, ξέρετε πως είναι.
Γάματο μην σχολήστε κάποιοι είναι διπολικοί έχω συναντήσει άτομο που έκραζε την διαδικασία και ο ίδιος έκανε γυμνισμό και έλεγε ο γυμνισμός είναι επιλογή μου και όταν τον ρώταγες ΣΣΕ σε στέλνει με το ζόρι κάποιος άλλος σου έλεγε όχι και αυτό επιλογή μου είναι
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κι εμας στο ΚΕΕΔ μας ειχαν στη σειρα γυμνους το 13, μαλιστα μας εβαζαν και « χερι», καταλαβαινετε οι αντρες.
Υ. Γ σε αλλα κεντρα δεν γινοταν ομως ή αλλες σειρες, ηταν αναλογα την επιτροπη.
Παιδες ομως, υπαρχει ηδη νημα γι αυτο το θεμα μη τα μπερδευουμε.
Ας κρατησουμε αυτο εδω καθαρα για πληροφοριες αποτελεσματων.
ΚΕΕΔ το 14 είχε παραβαν μέχρι την μέση και απλά σου έλεγε σηκωτά να δούμε αν έχεις δύο ενώ ΣΣΕ 3 μήνες πριν στο 414 χύμα 20 άτομα και μας εξέτασε γιατρός γυναίκα
10η Ιουλιου 2013, σα χθες το θυμαμαι που μπηκαμε περιπου 5-6 ατομα, ο καθενας μεσα σε ενα παραβαν και ηταν 2 αντρες και ειχαν βαλει γαντια και μας εβαζαν το δαχτυλο στη μεση να δουμε αν εχουμε 2 ορχεις και μετα να γυρισουμε πλατη και να σκυψουμε.
Την επομενη 5αδα δεν ξερω τι την εκανα αλλα ηταν διαφορετικες επιτροπες διοτι αλλον Λοχο απλα τον ειχαν μονο με το μποξερακι.
Ημουν 2 Λοχο με τον Δ@@@ Μ@@@ Τοτε Λοχια απο ΣΜΥ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Ιουν 02, 2021 12:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Var έγραψε:Το κακό με όλη αυτήν την διαδικασία είναι ότι όσοι μένουν επαρχία θα πρέπει 5 μέρες να πάνε σε ξενοδοχεία εν μέσω καλοκαιριού που οι τιμές είναι αρκετά πάνω και να την βγάλουν πέρα μόνοι τους να βρουν τα μέρη κτλπ. Πχ αν πας με 60 ευρώ την μέρα σε ξενοδοχείο θες κοντά 300 μόνο εκεί
Εγώ λέω να μην σπαταλάμε άδικα το χρόνο των τηλεφωνητών, όταν είναι να βγουν θα βγουν, με κανένα τηλέφωνο δεν πρόκειται να βγουν νωρίτερα ή να μας πουν κάτι νεότερο πέρα από την γνωστή ανακοίνωση του Υπουργείου που είπε 1η Ιουνίου και μετά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos1 την Τετ Ιουν 02, 2021 9:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.