Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Πάντως διάβασα στο army voice που το ανέβασαν πριν 3 ώρες ότι από 1η Ιουνίου και μετά θα ανακοινωθούν πίνακες με καταλληλους και ακατάλληλους, άρα να μην είναι σίγουρο για σήμερα... Ιδέα δεν εχω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 01, 2021 1:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Εισπνοή από τη μύτη κ εκπνοή από το στόμα χαχαχ! Παιδιά εγώ το μόνο π θα πω είναι για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στον καθένα σας ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μ ειλικρινά !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Αυτοι ρε μαγκες γραψανε απο 1 ουνιου και μετα. Αυτο σημαινει οτι μπορει να βγουν και στο πρωτο 10ημερο του μηνα. Οχι αποκλειστικα σημερα η αυριο
Μόλις με πείρε τηλέφωνο ένας γνωστός μ μέχρι τς 5 θα έχουν ανακοινωθεί εγώ είμαι κατάλληλος αναμένουμε
Τι ακριβώς αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ; Ποιοί ειναι μέσα η ποιοι έχουν σωστά χαρτιά ;
Κατάλληλος= μέσα στους 3000
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
κατάλληλος ως προς την αίτηση; Αν ναι σχεδόν όλοι κατάλληλοι ειναι...ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Κατάλληλος= μέσα στους 3000
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Αυτό είναι επιβεβαιωμένο;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Μην παραπληροφορειτε τα αποτελέσματα που θα βγουν είναι για το αν έχεις κάνει την αίτηση σου σωστά τίποτα παραπάνω κατάλληλη προχωράει στο επόμενο βήμα ακατάλληλη αποριπτεται αυτόματος και δεν συνεχίζεις στη διαδικασία κοβεσαι
Παιδιά νομίζω πως κατάλληλος = απλά έγκυρη κ σωστά συνταγμένη αίτηση. Τίποτα περισσότερο. Διορθώστε με αν κανω λάθος!
ΕΛΔΥΚ τι γνωστο εχεις ρε και εμαθες αν εισαι καταλληλος στους συντηρητες τις ιστοσελιδας και τις βασεις δεδομενων των ΕΠΟΠ πες μας
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
βαρ και γω είμαι κατάλληλος... Έχω κάνει σωστά την αίτηση σωστά τα προσόντα μου όλα οκ...Var έγραψε:ΕΛΔΥΚ τι γνωστο εχεις ρε και εμαθες αν εισαι καταλληλος στους συντηρητες τις ιστοσελιδας και τις βασεις δεδομενων των ΕΠΟΠ πες μας
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Κουβέντες πληροφορικάριου :DVar έγραψε:ΕΛΔΥΚ τι γνωστο εχεις ρε και εμαθες αν εισαι καταλληλος στους συντηρητες τις ιστοσελιδας και τις βασεις δεδομενων των ΕΠΟΠ πες μας
Ακομα δεν εχετε καταλαβει την διαφορα αναμεσα στο '' καταλληλος'' και το '' επιτυχων'' ;Ημαρτον...
Οι πίνακες ποιοι θα πάνε για αθλήματα πότε θα βγουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης