Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Μακάρι να μπουν
Και εγώ κατάφερα και συνδέθηκα!
Όταν σου γράφει κατάλληλος σημαίνει ότι έχουν μετρηθεί τα μόρια σου και είσαι μέσα στους 1000 ή ότι όλα σου τα στοιχεία έχουν ελεγχθεί, δεν είναι κάποιο πλαστό και θα μετρηθούν τα μόρια μετά?
Εγώ εδώ και αρκετό καιρό μπορώ να συνδεθώ επίσης και στο epop.army.gr Όπως και σήμερα ! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη δυσπιστία... Πραγματικά ...
Με το ξυλο που θα πεφτει στις αρχες σιγουρα θα μπουν και αλλοι αστυνομικοι 100% και οσοι θελουν και πολη ειναι ευκαιρια 400 θα ειναι μεχρι δεκεμβρη μετα απο γεναρη θα καλεσουν και αλλους
Παιδιά όταν σου λένε ότι είσαι κατάλληλος σημαίνει ότι έχεις και τα μόρια; Ή ότι τα στοιχεία σου είναι εντάξει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Πείτε μας και μας πως μπορείτε και συνδέεστε ρε παιδιά τι κάνουμε λάθος; 🤣
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
anna98 έγραψε:Εγώ εδώ και αρκετό καιρό μπορώ να συνδεθώ επίσης και στο epop.army.gr Όπως και σήμερα ! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη δυσπιστία... Πραγματικά ...
Γιατί είστε 10 που μπορείτε να μπείτε και 100 που δεν μπορούν
Ισχυει τελικα φιλε.re pate kala re έγραψε:anna98 έγραψε:Εγώ εδώ και αρκετό καιρό μπορώ να συνδεθώ επίσης και στο epop.army.gr Όπως και σήμερα ! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη δυσπιστία... Πραγματικά ...
Γιατί είστε 10 που μπορείτε να μπείτε και 100 που δεν μπορούν
Αρκετοι στειλανε σκρινσοτ. Πολυ παραξενο παντως που μπαινουν 5-10 ατομα μονο.
Καλή επιτυχία παιδιά ! Έχει ανοίξει η πλατφόρμα ; Εμένα δεν μου δείχνει κάτι ακόμα ! Τα ίδια !
Πετυχαν την φαση μαλλον των δοκιμασιων που κανουν στην ιστοσελιδα ή και μπορει να το ανοιξαν για λιγο να αφησαν να να μπουν λιγα ατομα για να δουν αν λειτουργει καλα προκειμενου να το δημοσιευσουν
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
sunset21 έγραψε:Παιδιά όταν σου λένε ότι είσαι κατάλληλος σημαίνει ότι έχεις και τα μόρια; Ή ότι τα στοιχεία σου είναι εντάξει
Εισαι καταλληλος σημαινει οτι τα χαρτια που εστειλες ηταν σωστα για την ειδικοτητα σου, απο εκει και περα αναμενεις τους πινακες με τα μορια στα οποια θα γραφει αν εισαι επιτυχων / επιλαχων ή οτι δεν περασες πουθενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Μάιος 31, 2021 10:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που τα είδατε μερικοί με ξεπερνάει η κοροϊδία πάει σύννεφο
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
ΕΛΔΥΚ υπαρχουν ενα σωρο φωτογραφιες ουτε εγω κατάφερα να μπω αλλα καλο θα ειναι να τσεκαρεις όντως οτι μπήκαν πολλοι Και μαλιστα αποκλείστηκαν και πολλοι...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Ρε αδελφε, με internet explorer γραφεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης