Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Πάντως κάθε εβδομάδα ένα δεν εμφανιστεί ένα νέο προφίλ λέγοντας, μπαρούφες, αερολογίες και άνευ σημασίας πράγματα δε γίνεται...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
3 μέρες έμειναν. Θα το μάθουμε σύντομα. Παρ' όλα αυτά εγώ επιμένω. Ίσα ίσα, επειδή έκαναν πάνω από έναν μήνα να βγάλουν αποτελέσματα, προφανώς έχει γίνει σωστός και ακριβής έλεγχος. Το ότι κάποιοι μαθαίνουν από τώρα ότι είναι στους επιλαχόντες, δεν σημαίνει ότι τους έφαγε τη θέση κάποιο βύσμα, αλλά το ότι υπήρχαν κάποιοι με περισσότερα μόρια για την αντίστοιχη ειδικότητα. Εκτός αυτού για 40000 αιτήσεις μιλάμε. Σιγά τον αριθμό. Σε άλλες χώρες με εκατομμύρια αιτήσεις για θέσεις δημοσίου, μήπως θα κάνανε και χρόνο να βγάλουν αποτελέσματα. Προφανώς ή γίνεται ακριβής έλεγχος των αιτήσεων, ή απλώς οι επιτροπές των επιτελείων ψωλ@ρουν, κάτι που είναι και το πιο πιθανό.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Oι αιτησεις τσεκαρονται απο την πρωτη μερα που μπορουσες να κανεις αιτηση δηλαδη ηδη εχουν περασει 2 μηνες και 5 μερες που τσεκαρονται τα δικαιολογητικα αλλα λογικα ουτε αυτο σου κανει αν εχεις πολλα μορια και εισαι ενταξει σε ολα τα υπολοιπα δεν εχεις τιποτα να φοβασαιNekrothaftis99999 έγραψε:Μέσα σε ένα μήνα δεν βγαίνουν αγόρι μου σύνολο 40.000 αιτήσεις που να δουλεύεις κάθε μέρα για αυτό το πραμα δεν βγαίνουν να κοιταχτουν, τηλέφωνο και εγγραφή γίνεται μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός γεια σας κλείσαμε το μαγαζί όπως και έγινε και έβγαλαν ανακοίνωση οι υπόλοιπες ετήσεις θα πάρουν ένα ραβασάκι επισυναπτόμενο σε όλες με μια επιλογή αποριπτεως και τελείωσε η υπόθεση αν δεν τι πιστεύεις θα το δεις σε λίγες μέρες μερικοί είσαστε τόσο δισπιστοιgeopap97 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Με taxisnet επιπλέον έγινε για να διευκολυνθεί η διαδικασία και να μειωθεί η γραφειοκρατία. Σίγουρα θα υπάρχουν βύσματα για τις πολύ περιζήτητες θέσεις, όπως αεροπορία στρατού, πολεμική αεροπορία και ενδεχομένως και ναυτικό. Αλλά εν γένει θα μπουν άτομα με την αξία τους
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Αφού επιμένετε μερικοί πάω πάσο δεν θα μπω στην διαδικασία καν να μαλώσω με κανένα σας θα το δείτε και μόνοι σας αν δεν βγάλετε συμπεράσματα από αυτά που θα δείτε με τα μάτια σας όπως είδα και εγώ είστε μπούφοι
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Αυτό λέω. Δεν είναι δυνατόν -και να υπάρχουν βύσματα- να καταλάβουν όλες τις θέσεις. Είναι αδιανόητο και δεν πρόκειται να διακινδυνεύει κανείς τη θέση του για να βάλει στον στρατό κάποιον άχρηστο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
Εσείς που γράφει ταγματάρχης, αρχιλοχίας κτλ. Είστε στο στρατο σαν φαντάροι &Κατσατε μόνιμοι; Έχετε πάει φαντάροι και έχετε τελειωσει; Ή απλα στο site το έχετε βάλει ετσι, επειδή είστε καιρό; Μπορεί να μου το διευκρίνιση κάποιος;
- eaalexandros
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι πως το βυσμα θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο... Κανεις δεν διακινδυνευει τη θεση του πιστεψε με
Από ότι φαίνεται τα ονόματα είναι έτοιμα και έτοιμα να εκδοθούν σε λίγο θα ξέρουμε
Απο της 40.000 αιτησεις οι παραπανω απτους μισους υποστηριζουν οτι εχουν η Ψαχνοντε γ βυσμα μπεεεεεε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Lenaa έγραψε:Εσείς που γράφει ταγματάρχης, αρχιλοχίας κτλ. Είστε στο στρατο σαν φαντάροι &Κατσατε μόνιμοι; Έχετε πάει φαντάροι και έχετε τελειωσει; Ή απλα στο site το έχετε βάλει ετσι, επειδή είστε καιρό; Μπορεί να μου το διευκρίνιση κάποιος;
Εγω συγκεκριμενα ειμαι Στρατηγος, αποστρατος πλεον απτις Ενοπλες Δυναμεις, Λενα !

Πλακα κανω εννοειται, δεν μετρανε οι βαθμοι εδω, απλα ειναι ενα ωραιο τρικ του φορουμ να σε κανει να γραφεις και να σε κραταει στο νημα ενεργο, διοτι καθε βαθμος δειχνει και την αρχαιοτητα σου στο φορουμ και το ποσο συμμετεχεις.
Βεβαια, αν καποιος γραφει 24/7 ασταματητα παντου, τοτε σε 1 μερα θα φτασει Στρατηγος.
Λίγο έμεινε, φτάνει η βδομάδα. Μας έχει φάει αυτή η αναμονή τόσο καιρό... Να δουμε τι θα κάνουμε και με τς δουλειές μας...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Ελα Ακη κομμαντο, λιγο εμεινε και αν θες τη γνωμη μου πιστευω οτι την αλλη εβδομαδα απο Τριτη μεχρι και βαρια Κυριακη, θα εχουμε αποτελεσματα.
Λευτέρη είμαι με το ένα πόδι έξω από την δουλειά Μ φίλε περνώ να δω αν πέρασα να σηκωθώ να φύγω.2 χρόνια τώρα σερί βάρδιες στην φάμπρικα σιχαθξκα 😂😂😂Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ελα Ακη κομμαντο, λιγο εμεινε και αν θες τη γνωμη μου πιστευω οτι την αλλη εβδομαδα απο Τριτη μεχρι και βαρια Κυριακη, θα εχουμε αποτελεσματα.
Συμφωνώ 100% με νεκροθάφτη υπάρχουν λίστες με ονόματα που έχουν χοντρό βύσμα από κάθε περιοχή που έχω δοθεί με αριθμό πρωτοκόλλου για να περαστούν αέρα και με μόρια και απτά αθλήματα και από παντού τα πράγματα είναι πολύ μιλημενα. Αν θυμάστε ένα άρθρο του army που έλεγε ειδικά για αεροπορία που τους έλεγε ένα βύσμα βιαστητε να κάνετε την δήλωση γιατί πρέπει να στείλουμε την λίστα με τα ονόματα. Τώρα αν ο άλλος έχει χοντρό βύσμα τα 50 μόρια θα γίνουν 750 η 1 έλξη θα γίνουν 4 τα αυτονόητα τώρα μην τα λέμε. Κάτι άκυρο λένε πλησιάζει και προκήρυξη ΟΠΠΙ 1033 άτομα μάγκες όσοι το σκέφτονται για αστυνομία πανεπιστήμιακη ειδικά αν έχουν πτυχίο τει αεί θα πάρουν πολλά μόρια
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 65
καθε φορα που γραφεις κατι μεσα εδω αν δεις εκει που λεει το ονομα σου απο κατω λεει (ποντοι) δλδ περνεις ποντους αναλογα ποσους ποντους εχει παρει εχεις και το βαθμο σου μεσα εδωLenaa έγραψε:Εσείς που γράφει ταγματάρχης, αρχιλοχίας κτλ. Είστε στο στρατο σαν φαντάροι &Κατσατε μόνιμοι; Έχετε πάει φαντάροι και έχετε τελειωσει; Ή απλα στο site το έχετε βάλει ετσι, επειδή είστε καιρό; Μπορεί να μου το διευκρίνιση κάποιος;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης